Sari la conținut

SOIMER6

INACTIV
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SOIMER6

  1. salut. uite toba mea.calitatea imaginii lasa de dorit.
  2. are cineva monopost pentru r6 din 2002?
  3. am luat si eu doua vrabii care nu s-au asigurat cand au trecut strada ,una avand o moarte neplacuta intre galerii si degajand un miros de pene arse,si cealalta am luat-o in plin cu casca de nu stiam ce-o trasnit asa.
  4. donez si eu un motor de minsc.cam sarea din viteza.cine are nevoie sa dea un mail .ceberem@yahoo.com.sunt din tg neamt.
  5. vreau si eu dispozitivul. de unde se poate achizitiona?
  6. colectia lui cypenrider. Mesaj completat a fost expusa la petrecerea SOIMILOR NEMTENI.
  7. si eu am mers pina in toamna asta pe thundercat .acum am r6 si spatele fuge pe curbe.nu cred ca au ceva motoarele ci noi nu le cunoastem.sunt mai usoare decat modelele ce le-am avut pina acum si centrul de greutate e altul.
  8. tashulina,se pare ca unii nu aud de sub casca.sa-ti traiasca thundercatu ca multi km m-a purtat cu bine.da acu are 95000 saracu.
  9. la ce ar folosi un senzor de treapta?nu simti motorul cind toarce?crezi ca ai timp sa te uiti in bord prin trafic?aia e secunda fatala in care cineva schimba directia de mers si tu te uitai sa vezi in ce treapta esti .treptele de viteza le simti .treceti mai des pe la peco avind motoru intre picioare!
  10. pai si eu am numai motor dar nu ma dau prin oras .ma deplasez din punctul A in punctul B ca am treba nefacandu-mi nici o placere traficul din oras, aglomeratia,semafoarele,etc.
  11. care dracu-si ia motor sa se dea prin oras??
  12. SOIMER6

    Tg Neamt

    cite un rachiu fiert in loc de antigel. RETETA PROPRIE! Mesaj completat si pasca cu oua rosii.
  13. SOIMER6

    Tg Neamt

    PRIMITI CU COLINDA???????????
  14. da prietene cu tine pot sa ma asez la taclale ,ca si eu am mai carat unu cu o pedaleta cind veneam acu vreo 3 ani de la intrunire la iasi .aveam un gpx de 600 si asa mai flutura pedaleta dupa mine la 80 la ora. si noi astia de pe la noi am avut multe de genu asta de vreo 7-8 ani de cind merem pe la intruniri.eram cu rusesti pe atunci.parca mai frumos era pe atunci!
  15. multumesc de urare ..si nu sunt chiar strain de acest model..am avut pina in toamna asta un thundercat .si am facut cu el vreo 50000 de km in doi ani ..si fara evenimente. va urez si voua la fel.
  16. salut.cred ca eu am cea mai lunga tractare de moto.anul acesta cind ne intorceam de la frumoasa si ploioasa intrunire de la predeal unui prieten ia crapat aprinderea de la un intruder in padurea dintre onesti si bacau. asa ca am legat yntruderu de thundercat si l-am tractat pina in tirgu neamt pe o ploaie infernala si continua. si cu pasager pe spate. Mesaj completat tractarea aceasta cred ca e de 130 km
×
×
  • Creează nouă...