Sari la conținut

Valeriu Neicu

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Valeriu Neicu

  1. Salut ! Postez acest anunt pentru un prieten. Motocicleta se poate vedea la Zenklawa Garage , Alex: 0741 068 048 Yamaha Virago 1988 bobber, 2 propietari si 68709 km reali Modificari: -Vopsea maro mat -Cadru modificat bobber in zona sha -Aripa spate,prinderi aripa, suport nr lateral custom (facute de la zero de Octav Metal Custom) -Tobe custom straighshot exhaust cu banda ceramica,cu reglare carburatie si K&N filtru sport -Sha custom cu arcuri si coburi mici laterale -Comenzi avansate - Forward controls -Ghidon ,Mansoane, semnale si stop custom -Far, ceasuri, si raisere originale -Motor-ul a fost expus la evenimente de profil precum Ora de Custom –SMAEB. -Inmatriculat, Itp valabil. Motorul este utilizat zilnic si este tinut in garaj. Se vinde pt ca doresc ceva mai mare ! Pretul este de 4200 Euro
  2. Valeriu Neicu

    CUSTOM PAINTING

    Multumesc mult pentru info ! Deci in concluzie conteaza culoarea predominanta
  3. Valeriu Neicu

    CUSTOM PAINTING

    Salut ! Am si eu o intrebare ce nu tine in mod direct de custom painting.....ci mai degraba de efectele ei legale. Eu am o mobra neagra...si ma bate gandul sa fac pe rezervor un set de flacari hot rod gri cu pinstripe rosu pentru evidentierea lor. Ma intereseaza daca asta inseamna si o trecere pe la rar pentru schimbarea adusa. Multumesc.
  4. Salut ! Am nevoie de ceva ajutor...ma intereseaza sa cumpar un set de oglinzi de serie pentru o vt750 c2 spirit. si un set de amortizoare pentru tobe precum http://webshop.highwayhawk.com/Websolutions/default.aspx?wsmt=wsitemdetail&itemcode=65-8192&unitcode=PCS&cpl=1#.U2Ib7M0D9JQ.facebook. Sper sa gasesc pe aici. Multumesc anticipat !
  5. Salut am atasat o mobra modificata de mine dintr-o jucarie chinezeasca.....si o sculptura facuta de mine. Si inca una. Am mai postat inainte si alte machete....pe acare ori le fac de la zero ori le modific. Sper sa va placa. Multumesc si pozele...
  6. Imi spunea un prieten ca in Vitan exista un fel de stand sau atelier unde niste baieti studiaza vopseaua cu nu stiu ce aparat si pot prepara...chiar pune intr-un spray...vopseaua dorita.
  7. ideea este ca vreau un service care sa fie capabil sa ofere o gantie la lucrarile facute. Expresia: prea sarac ca sa ma zgarcesc este valabila....dar nici bani nu cresc in copaci )
  8. Salut tuturor! am ajuns iarasi sa am un pic de probleme cu trotineta....si prin umare vreau sa va intreb daca stie cineva un service autorizat in Bucuresti unde pot sa merg cu horneta. am o cb 600s Multumesc anticipat!
  9. salut tuturor. Am dublura un harley v rod si un kawasaki meanstrike de la maisto...le dau la schimb pentru o honda hornet 600 s din 2000. Stiu sigur ca exista. Sau daca este contra dineros. Multumesc frumos. a si daca este argintie dau cele doua machete si diferenta ceva ronini. este cineva care are...si este interesant?
  10. Initial am vrut sa fac si eu o vitrina de acest gen....dar am zis ca sa o fac pe prima doar pentru marci diferite de moto....in genral cruiser japoneze si sport-bikes, iar urmatoarea va avea spatii mai mari ca sa cuprinda machetele harley si cartile, ce stau asa in picioare datorita unor suporti de plexi transparent. O sa ii pun si eu spot-uri in curand.
  11. Multumesc frumos. Mai urmeaza una pentru ca mai a inca pe atatea machete de pus
  12. Salut Am o intrebare si nu stiu daca e permisa...dat fiind faptul ca este practic reclama ....am un prieten tot motociclist care are un atelier de mobila.... www.createmob.ro De curand am realizat pentru machetele mele o vitrina ce se poate pune pe perete (pe maine voi avea si poze sper). Este facuta in intregime dupa criteriile mele. Este cineva interesat pentru el...machetele sale ...de o astfel de vitrina? Preturile in mod cert vor fii avantajoase.(inca nu stiu sa dau un pret pentru ca probabil va varia in functie de comanda data). Multumesc frumos. p.s. :am scris aiurea aici, pentru ca post-ul are stransa legatura cu topicul. cum am promis....am revenit cu poze. Toata dracia la comanda m-a costa 170 de ron.....se pot face diferite modele !!!
  13. looooll...bai Bullet....rau esti bah ) Omu' chiar are o colectie impresionanta...o sa iau exemplu si pun si eu colectia intr-o vitrina. buna treaba.
  14. Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  15. Multumesc frumos pentru raspuns. Si de unde iau noua?
  16. Salut tuturor ! Sunt cam la inceput si am o Honda Hornet 600 s din 2000. Am reusit isprava de a rupe scarita de la comenzile dreapta.Nu am tinut-o bine pe loc si am dat-o jos. Exista cineva care imi poate vinde sau sugera un magazin in Bucuresti, sau ceva dezmembrari? Multumesc mult pentru ajutor.
  17. geam puigh pentru o honda hornet 600 s din 2001

  18. Valeriu Neicu

    CUSTOM PAINTING

    iti lipesc tie bai Bullet de .....partea ce atinge saua ..... ) ramasese sa ma suni....
  19. Valeriu Neicu

    CUSTOM PAINTING

    pai chiar asta este si ideea. Se poate vedea pe gooooooogle ce inseamna munewari....tatuaje si arta japoneza. Poza si culorile sunt orientative. Eu ma gandeam sa fac negru pe fond gri.....cand va fi sa fie
  20. Valeriu Neicu

    CUSTOM PAINTING

    Bullet...se numeste munewari. Este un chopper cu airbrush gen tatoo japonez
  21. Valeriu Neicu

    CUSTOM PAINTING

    Se poate un pret pentru intreaga motocicleta, carena far, rezervor si coada? Am mai spus,am o honda hornet 600 s, si vreau ceva ce seamana cu tatuajele japoneze. cam asa
×
×
  • Creează nouă...