Sari la conținut

cisu68

Super Membru
  • Număr conținut

    557
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    caracal
  • Carnet moto din
    1991
  • Motocicleta
    M62 si altele
  • Numar Moto
    ot03wvr
  • Club
    niciunul

Informații profil

  • Motociclete detinute
    MULTE

Vizitatori Recenți Profil

2.191 citiri profil

cisu68's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. salut o aripa de spate pentru rt sar putea sa te rezolv  daca nu este graba ,saptamana viitoare am sa dezmembrez un rt 125 si un ij 56 am sa pin poze si preturi pe facebuc. admiratori moto comuniste si aici la bursa.

     

    1. Crysty

      Crysty

      Salut ma poti contacta pe fb te rog sa vb cv Cryis Crystiann te rog am o ooza de profil in tricou alb 

  2. SALUT CISU68 AM UN SIMSON SPORT DIN 1960 SI AM VAZUT CA AI ADAPTAT O APRINDERE DE SCUTER CHINEZESC POTI SĂ-MI DAI TE ROG COTELE DE LA FLANSA PE CARE SE FIXEAZA BOBINELE APRINDERII ELECTRONICE, PT CA AM CUMPARAT ACELAȘI MODEL DE APRINDERE SI URMEAZA SA O ADAPTEZ SI SUNT BLOCAT LA FLANSA DE FIXARE PT BOBINE . MULȚUMESC.

  3. salut,cumpar anvelopa sh ruseasca pentru M 72 dimensiunea 375/19,uzura cat mai putina
  4. salut camarazi ,sambata 1 iulie va invitam pe plaja de la islaz la un ceaun de tochitura,bere si distractie ,de si este luata cam din pripa speram sa ne strangem cat mai multi ,locatia este aceasi ca cea de acum doi ani, momentan o sa pun cateva poze care sant facute acu doua saptamani cand dunarea era umflata, daca mai doriti si alte informati va stau la dispozitie aici PM sau la tel0762648530 CISU.
  5. salut , se scoate la vanzare moto honda cm 400 ,stare buna de fuctionare,consumabile schimbate are tobe de triumph inmatriculat itp si rca expirat se ofera fiscal pe loc, o baza frumoasa de proiect cafe racer sau restaurare, contact tel 0722465978 DAN.a si pretul 2200e,
  6. salut, cumpar set pinion / coroana grup,ural,nipru, M, 8/37 de atas ,pot fi si sh dar bune fara ciupituri/fisuri si fara chinezizme, astept ofertePM sau la tel 0762648530.
  7. salut ,sa vezi cum arata barca de la atasul de la eMul meu de ziceai a este din desene animate fred si barney , si cu o foaie de tabla de1mm am croit fundu si sudat ,a iesit ca de fabrica nu ce cometeaza frustatul ioammen...un bulangiu ce ti poluiaza topicul.
  8. salut, la eRul 80 care l am avut eu m iam facut reconditionarea dar sant cam departe de tine ,dar sunal pe DAN la nr de mai sus si sigur te va ajuta. A, motocicleta prezentata in topic s a vandut.
  9. Motor de 1000cm. Merge foarte bine. Imatriculat, fără ITP și asigurare. Preț 3500€. Daniel Pisică -București 0722465978
  10. salut am eu bobina de 6v care merge pe ap electronica,la mine a mers 2ani fara nici o problema pe urma am renuntat la 6v in favoarea 12v este mult mai ok,inclusiv motorul si a schimbat mersul. in poza este cea verde .
  11. salut , a folosit cineva pe cutia de nipra pinioane de a4a 23;23 se merita ,vreau sa maresc un pic viteza de croaziera a atelajului fara sa fortez prea mult motorul, si am vazut ca are polonezu acum nu stiu or rezista voi ce ziceti...
  12. salut,multumim si ne bucuram ca v ati simtit minunat si cum vara se anunta una lunga cred ca o sa mai urmeze cateva petreceri, locatia este una deosebita si foarte usor de ajuns la ia. urssulane am ramas dator poza....
  13. salut ,da am lansat si lampioane ca de inauguram si noi o prieteneasca .
×
×
  • Creează nouă...