Sari la conținut

cisu68

Super Membru
  • Număr conținut

    557
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cisu68

  1. salut o aripa de spate pentru rt sar putea sa te rezolv  daca nu este graba ,saptamana viitoare am sa dezmembrez un rt 125 si un ij 56 am sa pin poze si preturi pe facebuc. admiratori moto comuniste si aici la bursa.

     

    1. Crysty

      Crysty

      Salut ma poti contacta pe fb te rog sa vb cv Cryis Crystiann te rog am o ooza de profil in tricou alb 

  2. salut,cumpar anvelopa sh ruseasca pentru M 72 dimensiunea 375/19,uzura cat mai putina
  3. salut camarazi ,sambata 1 iulie va invitam pe plaja de la islaz la un ceaun de tochitura,bere si distractie ,de si este luata cam din pripa speram sa ne strangem cat mai multi ,locatia este aceasi ca cea de acum doi ani, momentan o sa pun cateva poze care sant facute acu doua saptamani cand dunarea era umflata, daca mai doriti si alte informati va stau la dispozitie aici PM sau la tel0762648530 CISU.
  4. salut , se scoate la vanzare moto honda cm 400 ,stare buna de fuctionare,consumabile schimbate are tobe de triumph inmatriculat itp si rca expirat se ofera fiscal pe loc, o baza frumoasa de proiect cafe racer sau restaurare, contact tel 0722465978 DAN.a si pretul 2200e,
  5. salut, cumpar set pinion / coroana grup,ural,nipru, M, 8/37 de atas ,pot fi si sh dar bune fara ciupituri/fisuri si fara chinezizme, astept ofertePM sau la tel 0762648530.
  6. salut ,sa vezi cum arata barca de la atasul de la eMul meu de ziceai a este din desene animate fred si barney , si cu o foaie de tabla de1mm am croit fundu si sudat ,a iesit ca de fabrica nu ce cometeaza frustatul ioammen...un bulangiu ce ti poluiaza topicul.
  7. salut, la eRul 80 care l am avut eu m iam facut reconditionarea dar sant cam departe de tine ,dar sunal pe DAN la nr de mai sus si sigur te va ajuta. A, motocicleta prezentata in topic s a vandut.
  8. Motor de 1000cm. Merge foarte bine. Imatriculat, fără ITP și asigurare. Preț 3500€. Daniel Pisică -București 0722465978
  9. salut am eu bobina de 6v care merge pe ap electronica,la mine a mers 2ani fara nici o problema pe urma am renuntat la 6v in favoarea 12v este mult mai ok,inclusiv motorul si a schimbat mersul. in poza este cea verde .
  10. salut , a folosit cineva pe cutia de nipra pinioane de a4a 23;23 se merita ,vreau sa maresc un pic viteza de croaziera a atelajului fara sa fortez prea mult motorul, si am vazut ca are polonezu acum nu stiu or rezista voi ce ziceti...
  11. salut,multumim si ne bucuram ca v ati simtit minunat si cum vara se anunta una lunga cred ca o sa mai urmeze cateva petreceri, locatia este una deosebita si foarte usor de ajuns la ia. urssulane am ramas dator poza....
  12. salut ,da am lansat si lampioane ca de inauguram si noi o prieteneasca .
  13. salut , am reusit sa ne adunam 25 de prieteni lla un ceaun pe maalul Dunarii, cateva poze ...
  14. avem portii destule la ceaun ..bautura este la terasa, la 10m de locul de campare care este non stop si are bautura garla bere la draft 3lei,la doza, sucuri ,vinuri ,apa minerala ,cipsuri si seminte. la un km pe drumul care duce la plaja sint ceva magazinase cu produse alimentare sau mai este optiunea 4margarete pensiunea julia islaz cu restaurant jacuzi spa..
  15. salut ,va asteptam cu drag daca nu va descurcati sunati la tel de mai sus.
  16. salut ,luata cam din pripa sambata 25 iul santeti invitati pe plaja de la islaz la un ciaun de tochitura,bere si povesti, locul este unul super plaja cat cuprinde, padure,unde punem corturille si ceaunul ,una peste alta va asteptam sa veniti cu ce doriti si cu cine doriti am sa pun niste poze facute uichendul trecut daca doriti si alte informati va stau la dispozitie aici sau la tel 0762648530.CISU.
  17. salut, cumpar aripa spate ij4,nu trebuie sa aibe cromul bun ca o vopsesc.
  18. noi vorbim aici de magnetou nu de altrnator ,magnetoul scoate direct continu dar ne filtrat daia sint firele groase pentru ca poate sa dea si 24v,daia cand se arde regulatorul de tensiune ditruge bateria si arde becurile,pe cand cdiul poate sa dea scanteie de la 5v un curent de joasa tensiune care apoi il preia bobina de ind care are rolu de a crea inalta tensiune,deci vorbim de doua lucruri diferite.
  19. este normal sa dea galben scanteie la masa daca el alimenteaza circuitul de incarcare (vezi poza de pe rima pagina si ai sa vezi ca galbenul merge in regulator) chiar schema pusa de tine este elocventa, nedumerirea lui mihai era unde se duc firele verde /alb si negru /alb,verde/alb l a bobina de ind si negru alb la contact care trebuie neaparat cu doua circuite separate.
  20. salut ,de ce incurci omul alb si galben pleaca pe circuitul de incarcare12v continu(releu de inc,baterie,electromotor,lumini,semnale),rosu/negru pleaca pe circuitul de aprindere/scanteie alternativ,in momentul cand a taiat firele de la contact circuitul 12v continu a ars circuitul de curent alternativ si a dat oRi in CDI ori in cele doua bobine care furnizeaza curent prntru cdi, contactul de scuter are doua circuite separate .
  21. salut ,atunci scoate volanta da platoul cu bobine jos si cumpara unul nou este in jur de 50lei gasesti pe siteul,www piesemotoscutere.ro
×
×
  • Creează nouă...