Sari la conținut

doru_nica2005

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de doru_nica2005

  1. Salut, Am un CBR F4I la care imi creste temperatura apei foarte repede(in 5min de la pornire are 90 de grade).Am scos termostatul dar tot se incinge f rau. Am scos busonul de la radiator si am vazut in lichidul de racire niste bule.Precizez ca in baia de ulei nu intra apa.In caz ca am garnitura de chiulasa arsa va rog sa imi spuneti cam ce costuri de reparatie ar fi. Multumesc.
  2. Salutare , Am un CBR F4i pe care nu am mai folosit-o din sezonul trecut iar acum s-a schimbat ceva. Am pornit-o recent si dupa 4 -5 min de mers in ralanti apa urca la 80-85 de grade iar in mers ajunge pe la 95 de grade(chiar si pe racoare). Precizez ca ventilatorul porneste la 104 grade si se opreste la 95 de gr.Problema este ca daca o folosesc 5 km in turatii si pe urma merg mai incet apa nu se raceste mai deloc si urca pana la 108 grade iar daca opresc motorul fierbe si o da afara.Am verificat lichidul de racire si este la nivel atat in radiator(care se incalzeste uniform pe toata suprafata) cat si in vasul de expansiune. Odata cu aceasta problema a mai aparut si un fum la esapament de culoare alb-albastrui(ca la scuterele in 2T) cu miros de ulei ars care incepe sa fie vizibil pe la 70 de grade . Precizez ca motorul porneste foarte bine, nu "bate", nu are zgomote ciudate,uleiul (Motul 5100)are max 2000km si mai putin de 1an. Astept sfaturi si pareri din experientele voastre. Va multumesc anticipat.
  3. Vand Simpson 48cm3 si Manet 98 cm3 ambele sunt din '61. Mai multe detalii la telefon:0723172037
  4. Ieri am operat-o, ca altfel nu aveam sanse sa se alinieze oasele cum trebuie.Azi deja sunt acasa cu un bandaj care imi tine mana stanga imobilizata langa corp.O sa stau 3 sapt asa si pe urma iar radiografie. Daca totul e bine scoate tija si incep recuperarea.Iar despre mobra ce sa zic...tot timpul ma gandesc la ea:).Mersi,bafta.
  5. Asa e se putea intampla mult mai rau de atat.O sa merg mai preventiv pe viitor.Multumesc!
  6. Cineva cu un r1 din 2001 a avut o dauna de 6800 lei(suma data de reprezentanta yamaha) iar constatatorul de dauna a zis:"-Bine ca e doar atata ca aveam pe catalog o despagubire de maxim 3500E"si i-au dat banii pt reparatie, deci ei au un plafon maxim de despagubire in functie de marca,model,an.Eu zic ca o sa-ti dea banii pe devizul de la Honda nu e chiar asa exagerat. PS:Ai indoit binisor conserva , bine ca tu esti ok si ai ramas in sa !
  7. Incep eu: Circulam pe o strada nu foarte iluminata si cu trafic destul de redus pe la ora23,aveam o vit de maxim 70km/h. De pe o alee din partea stanga un grup de caini(4-5) la aprox 10m trec in fuga strada prin fata mea iar prima mea reactie a fost de a frana si de a schimba directia motocicletei spre stanga cu intentia de a trece prin spatele lor.Cu 2-3 metri inainte de a trece de caini unul dintre ei SE INTOARCE BRUSC spre directia din care venise(nu stiu de ce) chiar din mijlocul strazii si .....impact cu cainele.Parca ma lovisem de o bordura si chiar nu exagerez comparatia.Am pierdut imediat controlul mobrei si m am trezit ducandu-ma taras pe partea stanga si mai apoi pe spate..Dupa vreo 2 min m-am dezmeticit si m-am evaluat fizic: aveam clavicula rupta(am simtit osul fracturat cu mana) si o julitura(arsura) pe sold pt ca mi s-a ridicat geaca. Mobra avea semighidon st. rupt,carena stanga si fata bucati,cat despre caine: a murit pe loc Ca echipament aveam:casca(care avea julituri), geaca(zdrelita pe umarul stang si pe cocoasa) si manusi (manusa stanga s-a polizat vrei 2mm pe protectia de carbon).Va puteti imagina singuri ce se putea juli in locul echipamentului! Concluzie: ANIMALELE SUNT EXTRAORDINAR DE IMPREVIZIBILE ! Sper sa fie utila cuiva experienta asta a mea si sa invete ceva din ea! Va salut si asfalt uscat!
  8. Salut.Eu as avea nevoie de un ortoped si de o consultatie in privinta unei fracturi de clavicula st. 1/3 medie.accidentul s-a intamplat pe 22iul2010(am intrat cu moto intr-un grup de caini care se alergau).Am aj la sp Floreasca (dupa 25 de min de la accident) si acolo mi-au pus doar fasa in forma de 8 menita sa-mi traga umerii in spate dar simt atunci cand imi ating fractura ca oasele rupte nu sunt aliniate desi am respectat pozitiile mainilor indicate de cel care mi-a pus bandajul.Doresc si o alta parere de specialist.In speranta ca ma veti ajuta va multumesc!
  9. SAL!Incearca si asta: strange din nou surubul din capat dupa care cu o coada de ciocan apasa pe capacul de care spuneai. Capacul poate o sa coboare si iti lasa mai mult acces la siguranta.bafta
×
×
  • Creează nouă...