Sari la conținut

PuiuL_r6

Membru
  • Număr conținut

    88
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    kawasaki zx636 r '05
  • Numar Moto
    B-...-PIW
  • Club
    DTR

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yamaha r6 2002

PuiuL_r6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bravo Method , gand la gand . cam asta am vrut si eu sa exprim mai sus ...ma bucur ca tie ti-a iesit mai bine .
  2. Fratilor!! Va mai suportati asa ?? Deci nu pot sa cred , la orice dar orice s-ar intampla peste tot dai de oameni dinastia destepti asa ..dar atat de destepti incat ei chiar le stiu pe toate . Frate daca si la asta aveti de comentat care erea echipat cat de cat inseamna ca voi chiar ati luat-o razna . Scuzati si off topicul meu dar nu ma pot abtine . Deci in primul rand nici nu aveti idee ce s-a intamplat acolo si comentati fara rost iar in al doilea rand mai terminati cu toate polemicile astea cu moarte conversarilor si tot felul , ca nu e nimeni mai presus . Io , da umblu si in pantaloni scurti ...vre-o problema , da , am adidasi , deocamdata nu conversi , strang bani si am sa imi iau , ca sa aveti ce sa vb voi aici . Mai bine ati face ceva mai constructiv daca tot sunteti atat de buni . Sorry off-topic . Sper ca e ok riderul .
  3. Maine la ora 19:00 in Piata Constitutiei toti GSR-istii!
  4. 1. Puiul_r6 2. Valhalla 3. Gimy 4. Legnakrad + 1 5. Zimbrutza 6. Hai ca usor, usor ne strangem.
  5. Pai cum facem? Ne vedem azi sau o lasam pe week-end?
  6. Ramane azi sau lasam pe maine sa vada cat mai multi GSR-isti?
  7. Facem si noi o intrunire? Si cand zic "noi" ma refer doar la GSR-isti.
  8. Ia vezi tu bornele la baterie, poate ai un surub mai deschis si nu mai face atingere. A mai patit un amic astazi treaba asta .
  9. Salutare. La Costi suntem deja 4 mobre acolo , a mai venit un baiat de ieri . si garajul este chiar langa policlinica de pe cetatea histria .... Apropo , are cineva idee cum as putea sa fac si eu rost de ram-air (zx6 2005), wawesh , tu stii despre ce e vb , poate auziti ceva , dau berea io A...si mai am una ..: ) : hai sa facem o nebunie , care mergeti la evenimentul de pe 17 black helmets ??? 3 zile, corturi nebunie muzica si bere .... facem si noi o gascutza , ne bagam ?eu si Costi ne bagam dar de sambata, adica 18 mai . Sa va vad
  10. PuiuL_r6

    Accident Ghencea

    supapa , ia-ti un dictionar poate intz mai bine ce vreau sa iti relatez, imi pare rau ca nu pot sa scriu pe intelesul tau . . SPER CA AI INTELES ACUM . scuse dar nu pot sa ma abtin , am vrut sa ajut aici si vad ca u nu ai alte treburi . salutare
  11. PuiuL_r6

    Accident Ghencea

    salutare. am ajuns acolo cam la 15 minute dupa ce s-a int , m-a anuntat un prieten care trecuse pe acolo. intr-adevar cand am vazut cum arata moto , am crezut ca sigur a murit cineva , dar politistul ne-a spus ca baiatul e super bine , in comparatie cu ce se vedea la fata locului .a zis ca nu avea leziuni si nici fracturi. moto erea praf honda cbr 929 cu b 63 cbr la numar parca iar masina la prima vedere nu avea mare lucru dar erea terminata si ea cu radiator si mai multe chestii pe sub ea , bara revenise la normal dar se vedea prin grila ca nu erea ok . cred ca baiatul a culcato altfel nu imi explic de ce nu avea nici farurile sparte masina. la un moment dat au venit si cunsocuti de-ai motociclistiului care spuneau ca tocmai el , accientatul i-a sunat sa vina acolo , deci erea ok el , din cate am auzit pe acolo se aruncase de pe ea. in fond bine ca este ok baiatul , fiarele sunt fiare , se putea intampla si mai rau , pt el . acum sunt curios daca il cnoaste cineva ca sa ne spuna ca este in continuare bine baiatul caci in cazri dinastea se intampla si lucruri nedorite mai tarziu. sper sa fie ok baiatu. as fii adaugat si cateva poze dar habar nu am sa le pun aici ) sorry . mda, aici eream si eu printre cei care ridicau motorul cu un prieten , ne chinuiam sa il punem "in picioare" ca sa ii scoatem bateria, ceilalti doi baieti sunt cunostinte de-ale motociclistului.
  12. Salutare! stie cineva ceva de accidentul de ieri de pe prelungirea gh. ? sunt curios daca este ok baiatul, eu am ajuns acolo la 15 minute si erea praf motoreta, erea un 929 cu cbr la nr. si cum nu stiam ce se intamplase si daca erea bine motociclistul , nenea politist ne-a asigurat ca e bine baiatul, ca nu avea leziuni si fracturi. dar cum niciodata nu ai de unde sa stii ..sunt curios daca e cineva in cunostinta de cauza pe aici sa imi spuna si mie daca e chiar ok baiatul...mai ales ca presupun ca e vecin de-al nostru , il vedeam mereu cu moto la mine pe strada cand se ducea spre casa. pe targu neamt pe aici .
  13. Un Paste Fericit Va Urez tuturor !! Costi , si Wawesh ,daca da cu soare in week-endul asta poate iesim la o plimbata ceva , poate chiar un gratarel cie stie.. ce ziceti ? Costi , ai rezolvat cu ambreiaju ?? wawesh, am facut rost de telecomanda , deabia astept sa conectam alarma sa vad daca am si pornire ca nu l-am intrebat pe baiat daca are si pornire;)
×
×
  • Creează nouă...