Sari la conținut

jac30

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    mz es 175

Informații profil

  • Motociclete detinute
    java125

jac30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. jac30

    MZ

    multumesc tuturor celor care s-au obosit sa scrie. intradevar are aproximativ 100 kg.. am reusit sa il cantaresc. transportul l-au calculat la kg nu la km. astept un telefon de la mihai sa vedem cum facem.
  2. jac30

    MZ

    stie cineva cat cantareste un mz rt pentru ca am sunat la urgent curier si la 100 kg a iesit aproape 200RON transportul si mie mi se pare mult mai ales ca cineva zicea de 130 RON. multumesc!
  3. jac30

    MZ

    Domnilor, primul care mi-a trimis pm pentru mz a fost mihaai care m-a si sunat si a zis ca il vrea intreg, asa ca ramane sa ma interesez pentru transport si daca o sa fie de acord la pret o sa il trimit.
  4. jac30

    MZ

    motorul se afla langa brad jud hunedoara
  5. jac30

    MZ

    Am gasit mz-ul asta si un platou cu avans centrifugal cu doua platini la fier vechi. daca intereseaza pe cineva intreg sau piese pot sa il ajut in limita timpului disponibil. se cere pe el 350 RON. scuze pentru poze dar sunt facute cu telefonul. nr meu este 0748241860
  6. jac30

    Jawa

    Din cate tin minte acele sarmulite sunt pentru a fixa plutitorul pe cui care are pe el niste canale pentru reglarea nivelului. asta pentru modelele vechi. am avut candva una de 125
  7. Axul care intra in fluierul cu bile, prin intermediul caruia se blocheaza pinioanele. Cred ca este specific mobrei, poate are si alta denumire, eu asa am vazut zicandu-i si alti. Numai bine!
  8. Caut ax pana mobra. daca are cineva rog pm.
  9. Salutare! Un ax pana nu are nimeni de vanzare? sau o idee din ce se poate face unul care sa si tina. multumesc!
  10. brad-deva-cluj si retur prin ianuarie, nu stiu inca data. sarbatori fericite tuturor!
  11. jac30

    Petitie

    Semnat. Haideti baieti!
  12. jac30

    MZ

    salutare! un ambielaj de es are cineva?
  13. salutare! un ambielaj de mz es are cineva?
  14. se pare ca se poate pune, daca mi-l poti trimite cu posta il vreau
  15. am luat de la cineva un cadru cu motor de suzuki ts 80 cu racire pe apa. initial l-am luat pt cadru dar pe urma mi-a placut motorasul desi era varza am reusit sa il readuc la viata insa mai are probleme la ambielaj si setul cam uzat. sunt curios daca mai are cineva, se gaseste ambielaj, piston la cote de reparatie si unde ca eu nu am gasit pe net in listele de piese ale magazinelor online.
×
×
  • Creează nouă...