Sari la conținut

Gtiu

INACTIV
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Gtiu

  1. Gtiu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    @ axicos - multam mult!
  2. Gtiu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    whattt? e echivalentul la: cat mai putini "SMECHERI" in trafic! banuiesc ca va e tarsa de "smecheri" nu de prosti! Eu prefer sa intalnesc numai prosti si somnorosi intr-o zii.... decat sa intalnesc 3 SMECHERI intr-o singurA ORA. Si vorba aia.. merg cu tinicheaua.
  3. Gtiu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Multam mult de tot baieti! @ Cristi - cred ca am subliniat de vreo 2 ori ca nu ma omor dupa viteza ci dupa "vantu in plete" ... si ca NU IMI plac vitezanele. Intrebarea cred ca a fost prost pusa. Ma interesa sa stiu cam care ar fii viteza optima pentru consum optim. La intrebarea asta ar fii trebuit 2 raspunsuri. voi ati dat doar unu, asa ca revin cu inca una: VOI cand mergeti in grup, cam care este viteza voastra de croaziera? Mesaj completat Multam mult de tot baieti! @ Cristi - cred ca am subliniat de vreo 2 ori ca nu ma omor dupa viteza ci dupa "vantu in plete" ... si ca NU IMI plac vitezanele. Intrebarea cred ca a fost prost pusa. Ma interesa sa stiu cam care ar fii viteza optima pentru consum optim. La intrebarea asta ar fii trebuit 2 raspunsuri. voi ati dat doar unu, asa ca revin cu inca una: VOI cand mergeti in grup, cam care este viteza voastra de croaziera? @ IceLord - multam mult pentru linkuri. abia am citit cele 300 de pagini din subforumul asta.... mai am pana ma "orientez" in spatiul asta Oricum.. multam mult pentru linkuri... bag acum un ochi, desi in principiu stiu ce vreau, stiu ca pot sa strang din buci pt vreo 2000 eur...pt o virago 535cc " Chopperele nu-s facute majoritatea ca sa te plimbi prin oras cu ele (ele in general exprima wild shit.......etc)" - este exact parerea mea.. este singurul motiv pentru care as da de A si as face efortul de a lua 2 roti! @ Deathu - multam mult.. .m-am mai linistit cu pozitia. Iar la problema cu muschii lombari - citisem pe undeva ca la cardan... simti un pic mai bine denivelarile soselelor! Multam inca o data... promit ca imi fac temele! bitum uscat si cati mai multi prosti in trafic!
  4. Gtiu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare! Nu sunt rocker, nu sunt biker (desi aparentele insala)... sunt doar prins putin de microb. Am un prieten care are un Shadow..si m-am imbolnavit cand am mers cu el ...chiar daca pentru doar cativa chilometrii. Nu sunt bolnav cu viteza si sincer inca mai cred ca vitezanele sunt detinute de "donatorii de organe". In ciuda incercarilor unui prieten (tot motorist) de a ma convinge contrariul. Am tot citit paginile forumului incercand sa imi dau seama ce mi s-ar potrivii. Sunt un grasun la 90 kg si 175 inaltime. Mi-as lua chopper doar pentru drumuri lungi de weekend. In timpul saptamnii conduc cu succes masina firmei: Opel astra clasic II, 96 cp benzina. Stiu ce inseamna viteza si cum te poate fura "siguranta" pe tabla in care esti. Era sa o mierlesc de 2 ori pe drumul spre Suceava in niste depasiri hazardate. Dar asta era acu' 3 ani. Din pacate nevasta si bugetul nu-mi permit decat o viroaga de 250 pe care o sa o iau cumva anu asta. Ca sa nu mai punem la socoteala si cele 6-7 mil scoala de soferi. Nu sunt adeptul vitezei si prefer sa merg in grup cu prietenii la o plimbare cu motorul... decat sa trag liniute.. sau sa imi caut copacul. Acum, stiti cum e: merg pe premiza ca sunt prea sarac sa imi permit stifturi. Nu as vrea un motor pe care sa-l omor cu greutatea mea. Dar nici nu sunt nebun ca in primii 2 ani de "A" sa sar direct pe 700 cc. Imi place chopperul asta insa consider un dezavantaj racirea cu aer, fata de cea cu apa. Intrebari: 1. Virago de 250 cat consuma in oras? cat consuma in afara? 2. Care e viteza de croaziera? 3. S-a intamplat ca in oras (vara) sa aveti probleme din cauza racirii cu aer? 4. Cam care sunt costurile de intretinere anuale? 5. Am din cand in cand oaresce probleme cu spatele (muschii lombari).. e recomandat sa ma bag la "cardan"? 6. Care sunt problemele viroagai? 7. Cat de safe e in oras un chopper ca Virago 250? (asta intreaba un sofer de conserva ) Precizez ca am avut un accident cu un Jeep BGS in care el a trecut peste piciorul meu stang si s-a lasat cu 4 oase rupte, picior strivit, tendon haluce rupt -> operatie de refacere... acum invat sa merg din nou. Intrebarile de "safe" sunt pentru ca mi-e ff frica sa nu "recidivez"... Mesaj completat daca am jignit Vitezistii.. imi cer scuze.. dar e opinia mea. oricum.. daca mi-as lua 2 roti.. si ar fii sa aleg: Chopperul ... fara sa ma gandesc de 2 ori.
×
×
  • Creează nouă...