Sari la conținut

donici

Membru
  • Număr conținut

    126
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://donici_5@yahoo.com
  • Yahoo
    donici_5

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    S. Snagov (Ilfov)
  • Carnet moto din
    05-11-2008
  • Motocicleta
    CZ 175 Sport
  • Numar Moto
    B 90 BAP
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

donici's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Iti mai spun o informatie, cand motorul tau iti indica o temperatura de 105 grade, atunci uleiul are intre 140 si 160 de grade. Punctul de fierbere al uleiul este foarte important. Iar informatile din bord au llegatura cu temperatura apei. La cele racite cu apa, la motoarele racite cu ulei si aer, monster 695 exemplu am vazut in bord 165 grade, cand am montat un radiator de ulei nu a mai sarit de 135 140 grade. Orice as fi facut. Specific ca temperatura ambientala era de 27 grade. Nu ai inca probleme nu este sinonim cu nu vei avea probleme, 15w50 la un motor cu sub 50.000 km nu este o alegere buna, daca mai este motul 7100 uzura este garantata. Tot din experienta iti spun ca un ulei prost are momente cand pt cateva momenete rupe pelicula de ulei, proces repetat de cateva ori duce la o uzura mare a cuzinetilor si a axelor cu came. Numai pe tema uleiului cred ca putem discuta vreo 10 pagini )) este pacat ca dafway si o parte din comunitate nu si mai vorbesc, cei de la dafway au reusit sa dobandeasca o experinta vasta care ar ajuta mult aceasta comunitate. Cei de la dafway au rusit sa primeasca suportul celor cu experinta din Germania, Italia si Spania. Timpul le va aranja pe toate. Pana atunci numai bine.drumuri bune.
  2. Cu cat punctul de fierbere al uleiul este mai ridicat cu atat uleiul este mai bun. Iti recomand ca data viitoare cand iti achizitionezi un ulei sa l intrebi pe vanzator sau mecanic care este temperatura la care uleiul recomndat de el fierbe, dupa ce primesti un raspuns, ia uleiul si pune l pe foc cu un termometru de tperatura ridicat in el, cand fierbe vezi care este temperatura si apoi confrunta cu datele furnizate de mecanic, magazin. Asa iti vei da seama de calitatea uleiului. Zair tu alegi sa transformi orice discutie in cearta, rolul forumurilor este sa impartasesti experinta sau sa informezi/dezinformezi oamenii. Iti reamintesc ca este un forum public! Sunt foarte multe lucruri de care tu nu ai auzit, asta nu inseamna ca ele nu exzista, plus ca cunostintele tale mecanice sunt slabe din cate am citit eu pe aici..ai ceva idee dar subtirea ca orice pasionat moto. Insa mecanica nu inseamna doar pasiune, inseamna studiu si practica.
  3. Cadrul nu este la fel ca cel de monster . difera codita . la cel din imagine cadrul coditei a fost modificat.
  4. frumoasa intalnirea. imi pare rau ca nu am putut ajinge si eu
  5. Salut ! dak o sa aveti nevoie de piese pentru motoreta voastra aveti grija de unde le procurati !http://hondahornet.ro/forum/lista-neagra/3231-inselatorie-prin-curier.html eu am patitio si consider ca ar trebui sa va previn si pe voi !
  6. cumpar set motor cz 175 sport . cumpar segmenti piston cz 175 sport . 0727416613
  7. cumpar set motor cz 175 sport (piston cilindru segmenti bucasa bronz bolt )
  8. Salutare ! ploua cu oferte la voi ! ca la vodafon ! ma intereseaza preturi la semeringuri furca , ulei , placute frana fata ....si spate , si (discuri frana fata ..ma mai gandesc dak le iau acum sau ..) am un hornet din 2001 ! salutare boggy wolfy si taoata echipa !
  9. nu stiu daca a mai fost! dar sunt socat
  10. Nu stiu dak e de pus aici ! dar ma amuza teribil cum isi distrug astia conservele! http://www.wimp.com/drivecarefully/ Uite ceva interesant ! despre ciori ! http://www.wimp.com/crowtubing/
  11. Salut ! am si eu un hornet din 2001 si caut sa ii pun acea burtica (spoiler) sub motor ,nu stiu cum se numeste ...dak o are cineva si la ce pret ! sunt interesat !
  12. Cat te-a costat cumetre excuresia ????
  13. Bai , scuze ! Nu mi-am dat seama ca ar putea fi cineva de pe aici jignit de "apostrofarile" mele , in urma inmaronirii lenjeriei intime . Aia e , m-am facut de porc . LE : B!sh0p here .
  14. donici

    CZ

    ai doar motoru ???? esti nebun ! io am avut toata motoreta ! si tot am bagat 1500 ron in ea ! o sa te duca foarte mult ! nu o sa ai fiabilitate (te lasa cand iti e lumea mai draga ! pe mine obisnuia sa ma lase fix cand treceam pe langa vre-o bunaciune ) ! dar merita ! vrei sfaturi ceva imi dai pm, ca intru rar aici ! pentru inceput io zic (dak vrei comunista) sa iti cumperi una de pe bikeshop ! si dupa aia sa te apuci sa o faci cum vrei ! o sa ai nevoie de multa rabdare si bervi de ...otel putin spus ! Mesaj completat model cz 175 sport ! mi se pare ca se mai numeste 477 dak nu ma insel ! e din 76 parca
×
×
  • Creează nouă...