Sari la conținut

andrreei

INACTIV
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de andrreei

  1. Luigi, sunt foarte multumit de xenoane, calitate/pret = nota 10 ai ;) Multumesc

  2. Brembo, esti un simpatic :-j , dar te iert pt ca esti in brigada R1 )
  3. R1 e cel mai tare super moto din clasa de 1000,fara discutii;)) Uitati-va la superbike. Deci pe scurt, R1 rulz!!! Asflat uscat si aveti grija....
  4. Primiti si cu R1 in grup? Merg incet
  5. HAHAHA )) Corect,de acord ! ) dar si R6 e misto! Forta Yamaha!
  6. Salutare! Eu am un R1, dar mereu am poftit la o busa, chiar si pt o tura Sunt curios daca e asa mare dif intre R1 si Busa, adica e logic ca busa e mai tare, dar.... o parere a celor care le-au testat pe amandoua ar fi binevenita.
  7. bv frate >- Yamaha in general RULZZ,dar iti zic eu ca R1 RULEZ clar )
  8. Bine mai fratilor...deja exagerati, mi-am spus si eu o parere si am postat un link care contine un filmulet in legatura cu un test oficial. Nu vad care e prbl de comentati atat...Si daca e de 2 ani, ce? Uite-te si tu la superbike si vezi cine castiga mereu...Ducati si Yamaha, asa ca silence please, cum zicea un stimabil....Ciao
  9. Mai gixule,ce pot sa spun, esti foarte "funny" :-?? stau in Ilfov de 2 ani,am stat in Buc inainte,dar sub asta e neinteresant, interesant esti tu cu comment-ul tau ironic. Intra aici la filmuletul asta si apoi ...cum era expresia aia? Ciocu mic si joc de glezne. Hai ciao,m-am distrat cu tine=)))
  10. Mai baieti, aici vad pareri impartite,dar sa fim seriosi cu gsx sau 954..sunt bune,dar la viteza R1 le bate lejer,nu ca am eu,dar uitati-va pe youtube,sunt N filmulete...Kawa nici nu intra in discutie:)) Asfalt uscat!
  11. Salutare! Am un R1 din 2001 si e limitata, nu se tureaza decat la 11.500 ture maxim, in loc de 13.000. Are cineva idee cum se scoate limitarea? Daca da, da-ti un add pe mess: andrreei este id-ul, multumesc!
  12. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! Ce putem spune mai mult? Vorbele nu-si mai au locul Prea multe comentarii inutile...in rest ASFALT USCAT!!!!
×
×
  • Creează nouă...