Sari la conținut

spydy

Membru
  • Număr conținut

    231
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de spydy

  1. Pot fi mai multe cauze: becuri arse doar pe scurta, contacte imperfecte in cuple becuri, bloc lumini.... trebuie verificat sa vezi daca ai tensiune si curent in cuple becuri si in blocul de lumini, iar in caz contrar, trebuie plecat, pe fire, de la unul dintre cele 2 puncte si vazut unde se pierde. Spor.
  2. Am avut o astfel de incercare. Dupa ce a pus o gramada de intrebari prin mesaje, caci probabil e scump sa suni, imi ceru sa o trimit prin curier. Multi nebuni.
  3. Casca este marimea m/s, este intr-o conditie destul de buna. Are pe interior doar pe o parte a captuselii un fel de burete cate este uzat si ar trebui inlocuit. Eu nu am rabdare si nici pricepere sa fac asta, dar cine se pricepe o poate aranja. Este ok pe afara, viziera are urme minore. Intru mai rar pe forum - pentru intrebari: Relu: 0723730633
  4. Pe bd. Grivita in dreptul RAR, a fost un accident in urma cu o ora. Din constatarile agentilor de politie, se pare ca un pieton a traversat pe rosu, printre masini, nu s-a asigurat si a fost lovit de o motocicleta. Pietonul inteleg ca este grav, un picior distrus. Motociclistul statea in picioare, cu ceva julituri, dar probabil era in stare de soc, repeta intruna "ce s-a intamplat". Am incercat sa il intreb cum in cheama sau daca sa sun pe cineva, dar fara succes. Ambii au fost preluati de ambulante. Atasez o poza in eventualitatea apropriatiilor care il cunosc si il pot ajuta, Motocicleta a ramas momentan vizavi de RAR grivita. Sper sa fie bine amandoi.
  5. Caucicurire sunt Bridgestone sh, dimensiunile: fata 110/90/16, spate 140/90/15. Predare in Bucuresti sector 1, sau prin curier. Cel de pe spate este mai uzat, dar eu am mers fara probleme cu el. Pentru intrebari sau detalii: 0723730633 / 0767752918
  6. Trec in fiecare seara pe Bd Plevnei. Pe ambele trotuare ard vesnic lumanari..... prea tineri....prea copii.... pacat RIP
  7. Cristi a intrat in operatie la ora 15: 00 (azi) ! O sa fie bine dar ramane de vazut ce o sa fie cu "conservatorul". O sa mai revin cu detalii ! Take care!
  8. Pe motociclist il cheama Cristi Paul, are o fractura deschisa la piciorul drept, este la Municipal etj 3, miine dimineata va intra la operatie, in rest multumita lui Dumnezeu e teafar. "Conserva" e un Renault Symbol condusa de un idiot care bineinteles ca a iesit de pe cedeaza trecerea la intersectia de la Mehadia (Constructorilor). Antena 1 spun numai tampenii la TV, soferul din Renault se cam da nevinovat, dar nu are cum sa se scape.Motocicleta distrusa cam paguba totala. O sa mai revin cu amanunte.
  9. Cred ca aseara am vazut gresit, era vorba de amenda care a primit-o femeia, 100 ; deci 1 bulion, dar probabil din cauza oboseli am observat aiurea. Asa pare mai normala amenda
  10. Gata, au gasit-o pe aia de ma lovit pe strada Letea Gheorghe (chiar acolo locuieste). A venit femeia cu scuze si iertare la mine, m-am certat putin cu ea.... dupa vreo 3 ore pe la circa de politie, sa stabilit: mie dovada de reparatie in care scrie ca tot ce am zgariat trebuie verificat, iar ei: carnetul suspendat fara dovada si 100.000 lei amenda in 48 ore . CE E ASTA? 100.000LEI? PANA SI PENTRU CENTURA NEPURTATA E MAI MARE. Inspre sfarsitul asteptari la politie, femeia si-a cerut de mai multe ori scuze, spiritele sau calmat, femeia a ramas acolo foarte suparata ca a ramas fara carnet. Sincer nu ma bucura faptul ca i-au luat carnetul (stiu cum e fara) dar poate asa isi da seama ca ceea ce a facut putea fi si mai grav, iar data viitoare va fi mai prudenta cu alti motociclisti. Sa ne vedem cu bine pe strada, iara daca mai am ceva vesti cu jeepul (desi nu cred) am sa las aici un mesaj. PS: Exista un baiat Dragos la arc cu un trike, super de treaba omul: fara sa ma cunoasca mi-a facut cadou un sissy bar (sper ca asa se scrie), doar pentru ca era pt modelul meu de "mobra", iar el zicea ca nu are ce face cu el. NENE SA TRAIESTI 1000 DE ANI; RARI CA TINE!!! MULTUMESC!!!! AAAA UITASEM; Femeia are asigurare la asirom (mi-a dat o copie). Am si procesul verbal de la politie; as vrea sa imi schimb macar maneta de frana pe asigurare dar nu stiu unde trebuie sa merg acum si am uitat sa mai intreb la politie. Are cineva idee? Multumesc anticipat!!!
  11. timpul trece, proasta aia poate ca si-a revopsit masina, ala cu jeepul nu e de gasit iar politia : ""facem tot ce putem"" adica nimic.
  12. pana m-am intors la motor si l-am ridicat(200 si ceva de kg) disparuse de mult .
  13. Nu stiu prietene se pare ca sunt urmarit de ghinion. De vaca aia cu toyota cred ca o sa dau pana la urma, am inteles ca ar sta prin zona aceea. Observ ca sunt tot mai multe accidente de genul asta. Ce draq, au inebunit cu totzii?
  14. Nu e posibil frate asa ceva. ori sunt urmarit de ghinion ori trebuie sa ma las de "meserie". am mai patit ieri una: pe strada Letea Gheorghe intre Girleni si Meseriasilor (ghencea) o idioata cu o masina avand sensul ei de mers blocat de niste masini stationate la o terasa si navand rabdare sa trec eu pe celalalt sens, a intrat pe contrasens, s-a oprit chiar in momentul in care usa ei a atins toba mea stanga, ma injurat apoi a demarat brusc frecandu-si toata partea stanga a masinii destul de bine de toba mea, eu am cazut pe dreapta, ea a oprit la circa 20 m de mine, m-am ridicat si am fugit inspre masina, moment in care a demarat, a facut prima la dreapta si a disparut. m-am intors la moto, cu ajutorul unor baieti amabili din zona am ridicat motorul, au zis oamenii ca au vazut perfect cele intamplate si ca daca e nevoie merg cu mine la politie in calitate de martori. la politie am pierdut toata ziua(cu ei, cu analize medicale ca sa se convinga ca nu am leziuni, cu udriste,etc), iar acum astept sa vedem ce se intampla mai departe, mi-au zis ca sa mai trec saptamana viitoare pe la ei. PENTRU CEI CE STAU IN ZONA ACEEA, POATE STITI MASINA SI POSTATI AICI SA POT SA II MULTUMESC SI EU AMABILEI DOAMNE PENTRU MANETA DE FRANA CARE MI-AM INDOIT-O. MASINA ARE NR.--B10088--, ARE O CULOARE ALBASTRU INCHIS; DE LA POLITIE MI-AU SPUS CA AR TREBUI SA FIE O TOYOTA, SI ARE PE PARTEA STANGA LA NIVELUL UNEI TOBE(20-30CM) O ZGARIETURA.
  15. daca nu le-ai montat da-mi un telefon (0723.730.633) sau mess: mojo_bf. cred ca te pot ajuta eu
  16. Gata; am fost si la circa 5; mi-au luat un "interogatoriu" mi-au zis sa mai merg si la IML sa imi scot certificat medicolegal ca apoi sa ma prezint la udriste la accidente cu victime. Dar ce certificat sa iau daca eu nu am nimic. Oricum la 5 le-am lasat toate datele , inclusiv nr lu ala de inmatriculare si au zis ca ma suna ei (cred ca or sa ma sune joi la vara), dar sper sa am "ghinionul" sa dau de el iar in trafic. Cea mai buna lege e cea care o aplici singur. Daca mai se intampla ceva, v-a anunt; pana atuci take care!!
  17. spydy

    Mosi Senili Vs. Purghy

    Tare sunt curios de rezultat. Si eu tocmai am trecut prin ceva similar.
  18. spydy

    Floreasca Cedeaza...

    Odihneasca-se in pace . De cate ori intru la rubrica accidente, ma intristez tot mai tare.Pana de curand nu indrazneam sa postez nimic; Ce poti sa mai tranzmiti odata ce a murit, sau mai are vreun sens pentru cineva? Oare o sa dispara vreodata topicul asta? Romania nu e inca pregatita pt microbul moto. Cate famili trebuie sa mai sufere?
  19. Cu mana dreapta ma chinuiam sa tin motocicleta si cu stanga am reusit sa dau putin in capota. Oricum nu i-am indoit nici macar tabla. o sa mai merg mine si la sectia 5 sa depun o plangere. Aseara pe podul grant mergand spre arc stateam linistit in spatele unei masini desi aveam loc printre coloane, cand unu cu un scuter s-a bagat printre masini, si chiar in fata mea un passat a tras stanga de volan numai ca sa il blocheze. Scuterul a reusit sa se bage printre alte masini si sa isi vada de drum. Am ajuns in dreptul lui si l-am intrebat daca e normal la cap. Era un bosorog cu parul alb. A bombanit ceva si a inchis geamul. Imi venea sa ma razbun pe el pentru ce am patit eu. M-am bagat in fata lui si l-am tinut cu antaia pina la miciurin.Mare lucru n-am facut. Cred ca traficul din bucuresti incepe sa afecteza creierul unora si, probabil ca cei pe 2 roti strecurandu-se mai usor, trezesc invidia unora. Daca eram politai cred ca umpleam visteriile statului de amenzi si de carnete. Cel mai frumoase plimbari cu motocicleta in oras au devenit cele nocturne. Aveti grija in trafic!!!!
  20. pentru cine nu a fost de curand la accidente usore la sct 1: sa mutat pe grivita in incinta griro, iar birocratia a disparut : te duci acolo , te ia o gagica misto in primire, completezi o declaratie si astepti sa iti vine randul. timpul il poti petrece la bar in compania unui suc si internet gratuit, adica te asezi pe un fotoliu de piele si stai cu un laptoop in brate. lasand la o parte ca ambianta e super, nici nu stii cand trece timpul. am ramas foarte surprins ca poate fi asa ceva la noi. felicitari omniasigului pentru treaba asta mi-ai furat ideea. in masina tin in partea dreapa o bata; ce utila mi-ar fi fost si acum tot in dreapta sa o am
  21. am terminat cu astia de la politie; mi-au dat o autorizatie de reparatie pentru zgarietura de pe toba, desi nu am ce face cu ea, dar mi s-a zis ca am facut bine ca am venit caci daca nu ma duceam si venea ala mi-ar fi suspendat carnetul. daca mai apar in baza lor de date probleme legate de nr. de inmatriculare al masinii se vor autosesiza si vor lua masuri(nu mi s-a zis ce masuri). Dar mi s-a recomandat sa merg si la circa 5 de politie sa fac acolo o plangere, ceea ce voi face miine. Poate ca pierd timpul de pomana, dar poate ca nu; ramane de vazut. PS: incredibil: a fost o placere vizita la politie la accidente usoare(nu credeam ca voi spune vreodata asa ceva)---tot raul spre bine!!!
  22. nu am completat nimic la profil pt ca nu stiu cum; iar ca sa postez aiurea crede-ma ca nu imi arde. pur si simplu am postat pt a nu mai pati cineva asta cel putin daca da de boul ala pe strada. daca stiam preferam sa raman in urma lui si sa astept sa treaca;cel putin pe viitor asa am sa fac. altfel, acum sunt la politie si astept. o faza interesanta e ca la accidente usoare sct1 , cat astepti, te poti aseza la bar, iei un pesi la jumate(3,5 lei) si stai gratuit pe net ; trece mai repede plictiseala; nu stiu cum suna dar mie mi se pare un pas bun din parte politiei si omniasigului. eu oricum nu am patit nimic,iar motocicleta are doar o zgrietura pe toba care nu e grava; poate ca pierd vremea de pomana pe aici dar eu zic ca e bine sa existe si plangeri inregistrate despre soferi deastia idioti. asfalt uscat la toti si sa nu aveti parte de neplaceri in trafic prietene iti multumesc pentru sfaturi, dar nu imi sta in caracter, si nu incerc sa ma razbun, desi poate ar merita, bafta
×
×
  • Creează nouă...