Sari la conținut

stefantataru

INACTIV
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de stefantataru

  1. E cineva aici care sa ma ajute cu unele saituri sau sugestii legate de customizarea unui Intruder ? Am gasit ceva pe Delta Custom dar eu ma gandeam la ceva mai mult decat o vopsea si semnalizari . Vreau sa schimb unghiul furcii ,ceva modificari ale rezervorului , o alta grila pentru radiator, o alta aripa spate , un cauciuc de 300 , comenzi avansate , un alt ghidon care sa ascunda cablurile si nu mai zic de un esapament care sa arate adevaratul caracter al balaurului. Merci
  2. salutare ma puteti contacta pe stefantataru@yahoo.com sau 0746141099 Mesaj completat cumpar suzuki intruder M 1800 R ofer 7800 euro
  3. Daca te tot trezesti vorbind ca proasta in targ macar intereseaza-te cat costa taxele vamale cat trebuie sa astepti ca sa-ti ajunga vesta dupa care vii si postezi aici. Pana atunci gura. Mesaj completat Greseala mea poate ca nu am spus ca vesta este nou nouta in tipla cu etichete exact cum vine ia.
  4. Pret 300 USD. Nu negociez sub nici o forma si nici schimb nu fac. Cei interesati ma puteti contacta pe mail stefantataru@yahoo.com
  5. Sef mecanic maritim.Intretinere si reparatii motoare navale si instalatii de tot felul.In Marina Comerciala, nu Millitara.Sunt fel de marinar mercenar.Deocamdata lucrez cu o companie multinationala SBM si lucrez pe un FPSO in Angola.
  6. Salutare stefantataru@yahoo.com Yamaha Dragstar 65o
  7. Salutare ma intereseaza cele negre si scurte masura 45-46. Daca esti din bucuresti pot venii chiar eu sa le iau.
  8. Salutare Inca odata multumesc pentru sfaturile voastre. M-am decis o sa-mi pun filtrul vechi de aer la loc singurul motiv care ma facut sa-l dau jos a fost ca la drumuri lungi avand comenzi avansate ma daranja la genunchi. Dupa o scurta trecere in revista a acestor plusuri si minusuri legate de acest filtru de aer va pot spune cu mana pe inima ca il voi pune inapoi pe cel vechi. Scopul meu in nici un caz nu a fost mai multa putere.Cu jetuirea carburatorului deja e prea multa bataie de cap pentru nimic. In legatura cu anul de fabricatie nu stiu ce sa zic dar am atasat si o poza care poate va inlatura sau nu indoielile.
  9. stefantataru

    Yamaha Dragstar

    Salutare Referitor la anuntul tau pe mine ma intereseaza aripa spate simpla fara stop si semnale. Un pret si o poza daca ai ar fii bine venite.
  10. stefantataru

    Yamaha Dragstar

    Salutare Mai este cineva in Galati proprietarul unui Yamaha Dragstar nu de alta sa mai impartim si noi unele impresii probleme sau ce se mai gaseste pe acolo.
  11. Salutare Merci baieti sunteti de un real ajutor. Acum in urma sfaturilor voastra ar mai fii o intrebare si anume ca la motocicleta mea din 1997 se potriveste kitul de DinoJet care sunt pentru modelele de motocicleta din 1998-2010? In ce consta acest Stage 1 Stage 2 care ar fii diferenta intre ele. Inca odata merci si asfalt uscat.
  12. Salutare Sa incep cu inceputul. Motocicleta cu pricina este Yamaha Dragstar XVS 650 Custom A venit iarna si ce am zis eu sa ma apuc de mesterit una alta. Zis si facut. Mesteritul meu nu s-a rezumat doar la schimbari estetice. 1. mi- am schimbat pipele carburatorului acele coturi din cauciuc care fac legatura intre carburator si cilindrii 2. am inlocuit (scos/eliminat) vechiul sistem de aer pana in carburator. In locul lui am instalat direct pe carburator 2 filtre de aer in forma de con marca DELO. Pozitia acestor 2 filtre este chiar sub rezervor. Acum cand bag mana in acceleratie simt cum moare motorul sub mine. La mers normal nu se simte nimic merge normal cum o accelerez cum merge parca inecata nu are deloc putere. Sa fie oare din cauza pozitiei filtrelor ca nu ajunge suficient aer la ele? O alta problema o am cu semnalizarile Inainte aveam pe fata semnalizari cu led iar pe spate cu bec normal , iar acum pe fata si spate semnalizarile sunt pe led. Problema este ca acum cand semnalizez , semnalizarile pe partea respectiva stanga sau dreapta raman aprinse nu mai clipesc. Ce alternative am pentru a incepe sa clipeasca din nou? Am atasat si o poza inainte de modificare cu motocicleta
  13. Salutare Eu si al meu motor. O sa revim cu ceva poze mai de noutate ca nu degeaba am trecut prin iarna mai mestereste omul la motorul sau.
×
×
  • Creează nouă...