Sari la conținut

Nguyen

Super Membru
  • Număr conținut

    4.829
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Nguyen

  1. Nu neaparat, ea cupleaza totusi dar cel mai probabil nu la temeperatura care trebuie. Nu cunosc valorile de service la care trebuie sa cupleze termocupla dar este posibil ca 102 grade sa fie prea mult pt mobra asta in timp ce pentru masini am vazut si valori mai mare pentru treapta a doua a ventilatorului (110 grade).

     

    Daca atunci cand mergi in afara orasului nu fierbe inseamna ca de vina e sistemul care asigura functionarea ventilatorului si/sau raditorul e infundat de praf desi tu fiind in Germania mi se pare putin probabil acest lucru. Cel mai ieftin pt tine acum este sa iei un buson nou iar daca tot da apa afara urmatorul pas e termocupla.

  2. Acum 3 ore, Yamaha rj09 a spus:

    Când i-am făcut nivelul ultima dată, i-am pus apă distilată 

     

    Din franturile de informatii pe care le-ai dat aici cel mai probabil termocupla este de vina, cupleaza prea tarziu cand motorul deja fierbe. Din acest motiv in aglomeratie fierbe iar cand mergi la drum nu fierbe pt ca se raceste apa in radiator de la curentul de aer din mers. Schimba termocupla dar du-te la un mecanic pt ca tu sigur nu ai habar sa o repari corect.

  3. La 14.11.2023 la 14:22, ENEOS a spus:

    Hernie de disc multiplă (sunt vreo 3, 2 dintre ele cu fragmente + deplasare) 😖. Sper să nu trebuiască să renunț definitiv. 🙏

     

    Am doi prieteni care s-au operat de hernie de disc si s-au recuperat fara probleme, ambii merg si astazi pe moto. E adevarat ca erau mai tineri cand s-au operat (nu hodorogi ca tine :D) si au avut nevoie de repaus total de peste trei luni.

  4. Acum 2 ore, aureltv a spus:

    Observ  ca  in  loc  sa-mi  dati  o  ideie    folositi  critica  .  Deci  jucaria  asta  am  achizitionat-o  pentru  fiul   meu  .Functioneaza  culmea  ,  chiar  foarte  bine,  si  se  prezinta  bine. Totusi  am  o  varsta  si  nu  suport  vechiturile  . Tehnic  am  sa invat  si  despre  MOTO !

     

    Nu te supara, ai si tu greselile tale.

     

    Ti-am dat mesaj cu datele unui mecanic care este aproape de tine, suna-l si vezi daca poti sa te lipesti de el pt ca e foarte ocupat dar si priceput. O intrebare totusi, ce varsta are fiul? R6 e o mobra destul de periculoasa, cred ca detine recordul la picioare rupte.

  5. Acum 11 ore, foxbat a spus:

    relax. e hotnews deci okis.

     

    Il consideri ok pt ca hotnews este la baza o fituica neomarxista. Ei erau pro vaccinare, pro razboi, pro electrice, pro LGBT si in general pro orice este de stanga.

  6. Un surub de 12mm chiar si din fier mort tine la strangerea unui motor pe cadru, singura problema e ca trebuie verificat periodic sa nu se slabeasca in timp fata de cele din otel cu duritate de la 8.8 in sus. Inoxul sigur e mai dur ca fierul mort, strungarii se cam chinuie sa-l prelucreze.

  7. Acum 6 minute, SONYC a spus:

    Daca insa te referi la faptul ca are de curand creat contul, ei bine, stii cum e, si tu ai fost nou candva aici, corect?

     

    Pai de aia am spus ca are atitudine softpedista, acolo exact asa esti tratat, mai ales daca postezi in Poiana iar el cum e pe aceeasi linie doctrinara cu moderatorii a prins aceleasi apucaturi. Acolo daca esti neomarxist ai voie sa faci flame si atac la persoana dar daca esti considerat "de dreapta" te penalizeaza la fiecare postare.

  8. Chiar acum, The Flying Dutchman a spus:

    Nu pretul e problema,

     

    Ba e o problema, un Zoe (ex) costa 35.000 euro, dau exemplu Zoe pt ca se apropie de dimensiunile masinii mele (Skoda Scala) pe care am dat 18000 euro pt ca am luat pachet cu cutie automata, altfel era 15500 euro. Diferenta de pret este enorma si asta in conditiile in care Scala e si ceva mai mare si mai echipata, sau cu 13-15000 euro puteai cumpara un Renault Clio care e aproape aceeasi masina cu Zoe. Valabil si pentru restul marcilor si modelelor.

  9. La 19.04.2024 la 19:06, Iulian1969 a spus:

    Am demontat carburatorul, l-m curatat, suflat cu aer comprimat si tot sa se comporta.

     

    E posibil sa ai depuneri sau oxizi pe emulsorul carburatorului si pe canalele fine iar acele depuneri nu ies la o simpla spalare. Am patit asa la o mobra si facea exact cum descrii tu, s-a rezolvat cu curatarea carburatorului in baie cu ultrasunete.

     

    Asta presupunand ca chiar ai o problema la carburator.

  10. 1 oră în urmă, mircea.cazachevici a spus:

    Iar cand vor aparea la scara industriala si bateriile cu electrolit solid, isi va lua si @Nguyen un EV.

     

    Hai sa-ti explic din nou pozitia mea fata de EV-uri, nu sunt impotriva lor ca produs finit ci ca produs care este promovat si impus in mod agresiv pe piata ca fiind solutia salvatoare a planetei, ceea ce bineinteles ca este o minciuna sfruntata si am explicat de ce in nenumarate ocazii. Pana sa apara promovarea asta agresiva nu m-am exprimat niciodata impotriva EV-urilor, le-am privit pur si simplu ca pe un alt produse, de fapt erau considerate exotice la acea vreme.

     

    De fapt eu sunt impotriva lor pt ca au devenit o unealta politica care e folosita impotriva cetatenilor pentru a fi jefuiti de bani, sau mai rau, pentru a interzice posesia de masini prin preturi prohibitive cum era inainte de 1990 cand o amarata de Dacia costa 70.000 lei. Adica cam cat un Mercedes la nemti sau un Cadillac la americani daca ne raportam la puterea de cumparare (salariu vs pret produs). Un cotetz de Spring ar trebui sa coste maxim 6-7000 de euro, asta e pretul lui real avand in vedere ce ofera. 

  11. Acum 16 minute, mircea.cazachevici a spus:

    Eu unul stiu ca nu o sa-l fac niciodata pe @Nguyen sa-si ia EV, de exemplu, dar poate vede si un nehotarat topicul asta.

     

    As cumpara doar daca s-ar vinde la pretul unei masini ICE si daca s-ar rezolva problema autonomiei si/sau a statiilor de incarcare si daca nu as mai avea alternativa ICE. Pana atunci ICE forever...

    Acum 2 ore, pinnochio a spus:

    Acu a primit comanda de la VW,piese pentru termice,pentru ani de zile.Sursa? Cumnatu-meu lucră acolo.

     

    Criza in care a intrat Europa si implicit Germania s-ar putea sa puna stop sau macar sa amane dementa ecologista. In acest moment Germania se afla intr-o situatie foarte proasta iar VW/Mercedes/BMW au suficienta influenta sa schimbe legile daca se simt amenintate. Probabil ca acest lucru se intampla deja dar inca nu stim...

  12. Acum 19 minute, Djebelu' a spus:

    Daca tot ai facut afirmatia, da-ne linkul aici. Pana nu vorbeste cu ceva admin soft de pe acolo sa stearga de pe topic postarile.

     

    Asta e link-ul cu camper-ul diesel, consum 9.5%: https://forum.softpedia.com/topic/1229401-un-camper-2-vizsle-un-sofer-si-altele-august-2023/ .

     

    Caut si cu Duster-ul...

    Am gasit ceva dar nu ce gasisem eu intamplator pe softpedia: https://forumduster.ro/profile/8001-foxbat/content/page/6/?type=forums_topic_post

     

    Ce frumos sta Dusterul lui foxu' intre munti:

     

    20220602_191644.thumb.jpg.4bb9fa715e6a12

  13. Acum 22 minute, mircea.cazachevici a spus:

    Nu e ipocrizie, e dezvoltare. Omul a mers cu ce a avut, apoi a incercat si altceva, i-a placut, acum lauda EV-urile. 

     

    Anul asta tot cu Dusterul o sa plece, numai ca acum nu va mai posta pe softpedia. :D

×
×
  • Creează nouă...