Jump to content

sebastienfil

Membru
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

About sebastienfil

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  sebastienfil
 • Skype
  sebastienfil

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brasov
 • Carnet moto din
  2007
 • Motocicleta
  BMW R1100 RT, DragStar Classic
 • Numar Moto
  BC06JZR
 • Club
  everything's pink

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Honda Deauville, BMW R1100 RT,Yamaha DragStar Classic
 1. Salut! Pentru un BMW R1100RT, ce variante puteți oferi?
 2. Salut! Ma intereseaza o disponibilitate de timp si un pret pentru tapitarea unei sei de BMW R1100RT (pilot + pasager) si a unei sei de Mobra 50s . Nu e graba, ca am un set de sea de rezerva la RT iar cu Mobra nu merg, o vreau doar de aspect (un proiect de reconditionare). Multumesc!
 3. Fie proză, da' când bem? Că nu știu când ne mai vedem.
 4. De știam că în poeme Despre actuale teme Rogerii discută des, Aș fi scris și eu...ales. Cum abia acu' m-am prins Recunosc că sunt surprins, Și încerc să învârt pana Să nu fragmentez coloana. Unii au "punct de vedere" Noi avem un orizont În special pentru cădere ...să nu fie cu afront. Uite și pozele noastre https://picasaweb.google.com/115496088338142872547/BulgariaMai2012 Să extindem perspectiva Următoarea...la mai mare ...cine-i cu inițiativa?
 5. Na acu` că am fost...chiar Âşi aÂşa naÂşpa cum a prezentat Ionuț situația mai sus...tot nu regret . Poate data viitoare o să fie Âşi mai bine...'om vide!
 6. Daca se aprobă concediul pentru 2 mai...ne băgăm doi...dacă nu se aprobă...tot ne băgăm doi..dar până pe 1 mai. Și venim oriunde ar fi...numai să mergem dracului/domnului oadată undeva.
 7. Partea cu de-carenatul e rezolvată, că am scos calculatorul de ABS pentru verificări. Săptămâna asta o rezolv cu cheia Âşi încerc să fac rost de o pompă pentru aerisire. Fii sigur că o să sun în cazul ăsta Âşi înregistrez convorbirea (cu acceptul tău bineînțeles ) ca să am instrucțiuni de lucru.
 8. OK! Cum am ceva timp, adică weekend-ul următor, fac căldură în garaj Âşi mă apuc de treabă. L.U.V., având în vedere că ai mai făcut asta, cam cât apreciezi că o să dureze (asta incluzând aerisirea)? Menționez că nu am făcut asta niciodată la BMW (da nu cred că diferă prea mult față de Honda, unde le-am aerisit odată când am schimbat plăcuțele). Oricum, cred că o să te inoportunez cu un apel înainte de a mă apuca de treabă, pentru consultanță mai detaliată.
 9. Lichidul de frână e schimbat în 2010, în septembrie. La mine, după reset nu mai clipeau alternativ, ci rămâneau aprinse ambele becuri permanent. Da, calculatorul ABS e jos acum, caut unul să încerc cu el. Restul instalației (până la calculator) pare a funcționa corect (dpdv electric).
 10. De câteva ori. După procedura de reset rămâneau aprinse ambele becuri simultan! La verificarea erorii, aparatul de măsură dădea codul 7...adică unitatea
 11. Salut! Io sunt omu' cu problema de care zicea Ionuț. Am desfăcut Âşi acolo...merge perfect releul, cuplat la 12v se închide Âşi închidde Âşi circuitul. Toată instalația electrică abs e verificată circuit cu circuit de Ionuț...e OK. Rămâne calculatorul...l-am desfăcut Âşi i l-am dat lui Ionuț la verificat/depanat(dacă e posibil). Idei cumva de unde aÂş putea găsi unul să-l probez...eventual să-l cumpăr dacă merge?
 12. sebastienfil

  TOURING TEAM

  Noi am baut singuri si vineri si sambata. Am fi baut si cu tine, da' na...erai ocupat Deauvile-ul e a lui Radu...unul din membrii comitetului de primire.
 13. sebastienfil

  TOURING TEAM

  o parte din comitetul de primire, dirijat profesionist de un politist Completare esențială...fotografia:P Alineeeeerea! Două "grele" pe bac! Cei Âşase care ... nu au speriat nici un punct cardinal !
 14. sebastienfil

  TOURING TEAM

  Bun, creste numarul cu doi (speram ca pe motor, daca nu ninge).
 15. sebastienfil

  TOURING TEAM

  Mai ai rabdare pana joi-vineri....si intri si tu la hibernare:)).
×
×
 • Create New...