Sari la conținut

sebastienfil

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sebastienfil

  1. Partea cu de-carenatul e rezolvată, că am scos calculatorul de ABS pentru verificări. Săptămâna asta o rezolv cu cheia Âşi încerc să fac rost de o pompă pentru aerisire. Fii sigur că o să sun în cazul ăsta Âşi înregistrez convorbirea (cu acceptul tău bineînțeles ) ca să am instrucțiuni de lucru.
  2. OK! Cum am ceva timp, adică weekend-ul următor, fac căldură în garaj Âşi mă apuc de treabă. L.U.V., având în vedere că ai mai făcut asta, cam cât apreciezi că o să dureze (asta incluzând aerisirea)? Menționez că nu am făcut asta niciodată la BMW (da nu cred că diferă prea mult față de Honda, unde le-am aerisit odată când am schimbat plăcuțele). Oricum, cred că o să te inoportunez cu un apel înainte de a mă apuca de treabă, pentru consultanță mai detaliată.
  3. Lichidul de frână e schimbat în 2010, în septembrie. La mine, după reset nu mai clipeau alternativ, ci rămâneau aprinse ambele becuri permanent. Da, calculatorul ABS e jos acum, caut unul să încerc cu el. Restul instalației (până la calculator) pare a funcționa corect (dpdv electric).
  4. De câteva ori. După procedura de reset rămâneau aprinse ambele becuri simultan! La verificarea erorii, aparatul de măsură dădea codul 7...adică unitatea
  5. Salut! Io sunt omu' cu problema de care zicea Ionuț. Am desfăcut Âşi acolo...merge perfect releul, cuplat la 12v se închide Âşi închidde Âşi circuitul. Toată instalația electrică abs e verificată circuit cu circuit de Ionuț...e OK. Rămâne calculatorul...l-am desfăcut Âşi i l-am dat lui Ionuț la verificat/depanat(dacă e posibil). Idei cumva de unde aÂş putea găsi unul să-l probez...eventual să-l cumpăr dacă merge?
  6. Sper să nu fiu ultimul înscris (de dragul întâlnirii nu de alta). Mai înscrieți-mă Âşi pe mine cu un cort de două persoane (eu cu nefasta). Merci!
  7. Salutare! Posesor de 650 Deauville de vreo doi ani...peste 20.000 km făcuți cu ea...ce să spun...nu am nimic nimic negativ de comentat la jucărica asta. Am luat-o la 55.000 Âşi acum (aproape la 80.000) merge impecabil. Service-ul de rutină e extrem de facil (mai puțin schimbarea bujiilor...care mă mănâncă). Încă nu am nici o intervenție pe motor (Âşi sper să fie cât mai îndepărtat momentul ăla). Consum mediu de 5%, ținând cont că merg doar cu nefasta , foarte rar singur. Până acum, având în vedere că nu sunt chiar aÂşa agresiv în conducere, singura chestie pe care i-aÂş reproÂşa-o sunt vibrațiile de la 130+ pe distanțe mai lungi. Adică dacă pe drumurile patriei (bune-rele aÂşa cum sunt) se poat băga Âşi 700 km pe zi fără oboseli majore, dacă se intră pe autostradă e cam jale pentru pasager (nu Âşi pentru pilot) Âşi asta încă din primele 20 min. Sper să rezolv problema cu un supliment la Âşeaua pasagerului (deÂşi spun că o s-o fac de vreun an ) sau poate cu un Pan European . Toate bune!
  8. sebastienfil

    BURSA LOCALA

    Vand Honda Deauville, arata si functioneaza impecabil, consumabile (filtru aer, filtru ulei, ulei, lichid racire, ulei cardan) schimbate la fiecare 6500 km, priza 12v, topcase Givi de doua casti. O vand urgent, ca am gasit un tourer si mai mare ! Pret usor negociabil 2200 eur! Detalii aici: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...999-298959.html Tel. 0740082869
×
×
  • Creează nouă...