Sari la conținut

motan

Membru
  • Număr conținut

    236
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de motan

  1. motan

    Kawasaki EN500

    Salutare. A facut cineva modificare de aprindere completa(cdi, stator-rotor, senzor) de la modelul A la C?
  2. Ok la 3vd, dar care e problema? de ce? lipsa ungere cuzineti ?
  3. Si-ar mai fii un lucru care ma tot sacaie la mobra. Din cele auzite si citite reiese ca TDM-ul are o buba(cu par) la virbochen, adica sa indoaie/rupe/dezaxa, ma rog... E adevarat mitul asta?
  4. exact. Far, carena, cadru de bord, bord, eetc...
  5. Ma gandeam sa-mi fac o modificare la mobra si sa pun fata de 4tx pe 3vd, aveti idee daca se potriveste?
  6. Salut baietii! Am de vanzare una bucata Pegas din '94. Cine este interesat, sa nu ezite sa ma contacteze pm ori la tel. 0741182474. Toate bune!
  7. Pot sa te contrazic Cavalerule cu partea de stricat a 3vd-ului. Am avut nenorocul sa achizitionez un 3vd reparat pt vanzare (garnitura chiuloasa din clingherit, chiuloasa strensa cu 90N/m, pinionul de atac sudat de ax, etc). Abia am reusit sa aduc motorul la adevar. Acum am o problema cu carburile, imi da pe la prea plin cu nivelele date jos considerabil. Imi vine sa-mi schimb parerea despre mobra asta...
  8. Vin si eu cu o intrebar. Daca are cineva idee de cum vin contra balansoarele la punct? Ma intereseaza cel din fata vibrochenului unde are semnele.
  9. Am una bucata 3vd spre dezmembrat. Detalii la telefon 0741.182.474
  10. 1. verifica pipa(lulea) de la bujie sa nu dea scanteia la masa. Asta o observi bine pe intuneric, noaptea. 2. da jos saua si sub ea ai 2 sau 1 mufa (neagra, cauciucata) cu pini din cupru, aia mai fac figuri din cand in cand. Curatale si vezi daca mai face la fel.
  11. 5100 este un ulei slab calitativ si asta ti.o confirma fisa tehnica. Eu am pus asa ceva in aprilia pegaso si mi.a intins 2 lanturi de distributie fara sa.mi dau seama de motiv(d.p.d.v. mecanic nu avea de ce sa.l intinda), intinzator bun, patine bune. Fiecare isi pune ce vrea si cum vrea, asta este strict parerea mea.
  12. Nu mai baga 5100 motul!!! 300v sau Full power katana de la Ipone. In schimb cu acel gemulet am auzit si eu de el, chipurile ascunde uleiul. Tin sa cred ca il arunca in mare parte in rampa si pana se scurge dureaza ceva timp. Probabil asta este problema lor de se tot "ovalizeaza" arborele cotit si uzeaza repede cuzinetii. Am si eu un 3vd care m-a lasat pe drumuri pt ca vrut sa "bea" toata apa din radiator (defapt am gasit-o in motor). Norocul a fost de partea mea ca am sesizat la timp....
  13. Daca tot venii vorba de ambreiaje, am si eu o mica problema cu TDM-ul "nou" achizitionat. Nu patineaza doar ca se aude o bataie din zona capacului de la ambreiaj. In momentul debreierii la rece nu se aude, la cald apare o bataie gen cum ar prinde placutele intre ele (mai si "smuceste" foarte putin) . Cel mai sacaitor ar fi la urcatul in trepte dupa 4000 de ture cand pedala tinde sa-mi arunce in jos laba piciorului. V-ati intalnit cu problema asta?
  14. Na'seara! Sunt "fericitul" posesor al unui 3vd din 93. Am scris cu ghilimoate din cauza unei probleme care tot ma sacaie de cand am luat-o si sincer mi-e lene sa o dezasamblez sa vad despre ce este vorba. Treaba sta cam in felul urmator, la rece nu se aude nimic, la cald incepe sa se auda o bateie in partea dreapta a motorului cum stai pe el. Presupun ca ar fi ceva de la ambreiaj. Zic asta deoarce in momentul debreierii, zgomotul nu mai este proeminent. Voi ce parere aveti? Ati mai intampinat asemenea problema? Sper sa scap ieftin.... 'nezeu cu mila!
  15. Salutare! Are cineva manualul pt 3vd 91-94? Caut de ceva vreme si nu dau de el. Multumesc!
  16. motan

    Kawasaki EN500

    Are cineva rabdarea si placerea de a ma ajuta cu o problema? Fac apel la cei cu modelul c1-c3, sa-mi faca 2-3 poze la firele(mufele) ce intra in cutia cu sigurante. Mult'an fain!
  17. motan

    Kawasaki EN500

    Are cineva instalatia electrica spre vanzare de la modelul C1-C3?
  18. Ar fi bun si pt mine un cric central, numai ca la mine e o mare "tiganie" in zona cricului(asa este de cand am luat'o)
×
×
  • Creează nouă...