Sari la conținut

weirdilusion

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de weirdilusion

  1. weirdilusion

    MZ

    asa ceva va intereseaza?
  2. salut. sa inteleg ca doar cu aceea declaratie pe proprie raspundere (+ restul detaliilor),se poate inscrie la primarie fara a avea cartea/vre-un act al mopedului?
  3. Fiind un topic pentru "vechituri", uitati un telefon de campanie gasit de fratemiu (la gunoi banuiesc).
  4. Aalutare oameni buni. am si eu ceva care poate fi de ajutor cuiva de prin acest colt cu oameni mai modesti. Asadar am de donat cateva glucometre, noi noute, dar fara teste(acelea se pot procura separat). Voi incerca sa atasez cate o poza cu fiecare model in parte. Numai bine. Mesaj completat cele din ultima poza sunt adjudecate, numai bine.
  5. waw, un "cimitir" din care ai ce alege... ne poti spune unde anume se afla? numai bine!
  6. salut, pt a nu deschide un nou topic postez aici o intrebare pentru cei ce au vazut mai multe motociclete cu atas decat voi avea eu ocazia vreodata, ). Care este cea mai mica motocicleta care a fost echipata cu atas? , sunt foarte curios deoarece am vazut ieri un nene trecut de 60 de ani, cu o motocicleta ce semana cu o mobra sau cv pana in 125cc(era in trafic, deci am vazut fugitiv) si avea si atas foarte mic sa zic asa..
  7. LA MULTI ANI TUTUROR ! VA DORESC UN AN NOU FERIT DE EVENIMENTE NEPLACUTE ! sper ca in noul an sa ma alatur posesorilor de comuniste. sa auzim numai de bine..
  8. weirdilusion

    MZ

    salutare din nou!, e motor de mz es 175 se pare, ca era tinut ca rezerva pt orice eventualitate cica, si nu stiu de ce anume mai e nevoie,din cauza lipsei de spatiu in masina, am reusit sa iau doar motorul in sine (urmeaza si restul motocicletei, dupa ce mai strang cv bani de gaz ) si din ce am observat , nu are carburator , lipseste pedala de pornire, am inteles ca e nevoie de o bobina de inductie (mi sa zis ca ar merge si aia de dacie pt o proba, acum nu stiu cat de ok e treaba asta..).....poze nu am deocamdata, ii fac zilele astea (daca am cu ce...) .... numai bn si multumesc de raspuns! voi avea nevoie de mult ajutor mai ales pe partea mecanica in "aventura" mea de a reconditiona mobra
  9. weirdilusion

    MZ

    salutare, caut un carburator de mz es 175(de pe modelul acesta mi s-a zis ca este motorul), sau cv care sa se potriveasca , deocamdata vreau sa incerc o resuscitare a motorului si (nu prea am habar ce si cum se face) caut sa completez partile lipsa de la motor in speranta ca asa imi fac munca mai usoara )
×
×
  • Creează nouă...