Sari la conținut

predavasile

INACTIV
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    numa_pt_prieteni@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Ij Planeta 5
  • Numar Moto
    --------
  • Club
    ====

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ---
  • Interests
    Munte, motociclete, oameni, calatorii

predavasile's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare oameni buni, Inca putin si ne intalnim la poalele muntelui. .. Ma apuc de facut pregatirile de rigoare si sunt foarte incantat ca ne vom vedea. Sper sa vina cat mai multi oameni. Cine si cand pleaca din Bucuresti? Ar fi si frumos si util sa formam un grup cu cat mai multi motociclisti, asa ar fi si drumul mai frumos. Presimt ca o sa fie un chef pe cinste. O sa scot Ij-ul la incalzire inca de astazi. Preda Vasile
  2. Amuzant Cred ca era evident, vazandu-ne la intrunire... Ce parere va puteati face daca ii plac si ei motocicletele astea vechi si cu personalitate si se simte bine la intruniri in varf de munte. Chiar acum mi-am adus aminte ca a stat de vorba cu sotia ta la o palinca si au povestit si au ras pana dimineata. Slanina si palinca de la voi au fost delicii pe care o sa le tinem minte Repetam evenimentul Mersi de urare.
  3. Salutare oameni buni, Sunt incantat sa va povestesc cateva lucruri. Primul este ca mi-am facut ITP-ul la Planeta mea. :crack:A fost neasteptat de usor. Sunt incantat ca este in starea tehnica in care sa poata trece itp-ul. Impreuna cu Pedros am mesterit preventiv cateva zile la Planeta. Am baut si niste bidoane de bere cu mare sete. Mi-a aratat multe lucruri utile pentru un posesor de ij. Imi place sa mesteresc la motocicleta si ma bucur ca stiu oameni pasionati, dornici sa-i invete pe cei mai fara experienta. Am desfacut si reparat ambreiajul care cam patina. I-am reparat frana pe spate si am mai gasit cateva puncte slabe care trebuiesc rezolvate. Sper sa gasesc timp si cativa banuti pentru piese. Acum vreo doua saptamani, la primul drum dupa ce-am facut ITP-ul, mergand linistit prin Bucuresti am vazut in spatele meu un om cu o motocicleta care mi-a atras atentia. Am stat la cateva semafoare cot la cot cu AdrianS. Frumos moment cu 2 motociclete comuniste pe strazile din Bucuresti, atrangand privirile oamenilor. Am participat anul trecut la intalnirea de la Siriu impreuna cu prietena mea (de cateva luni sotie) . A fost prima intrunire pentru noi. Ne-a placut foarte foarte mult. A fost un bun moment sa va cunoastem si sa bem un pahar de bere alaturi de oameni cu adevarat deosebiti. Legat de oameni si atitudinile lor:Sper ca relatiile si discutiile dintre oamenii de pe forum sa fie unele de prietenie si sustinere si nu de cearta fara rost. Vrem sa venim si anul asta la Sambata. Am fost in drumetii prin acele locuri si pot spune ca este o zona foarte buna si interesanta. Vom sta la cort si vom petrece pe cinste. Va doresc la toti sa aveti parte de zile bune, plimbari frumoase si multa sanatate. Vasile!
  4. Frumos... Foarte, foarte frumos... Multmumim frumos pentru gest. Am pus-o la loc de cinste.
  5. Am tot citit discutiile din acest topic. Ma abtin sa spun chiar tot ce gandesc. Cel mai important lucru, asa cum s-a mai propus: nu va mai balacariti pe topicuri care au cu totul alt scop! Faceti asta pe pm si ne scutiti sa citim toate discutiile la cel mai jos nivel de bun simt.ca exemplu replica lui " mihai_prd" la postul lui " iuli-voshod". Respect si bun simt. O intrunire faina!
  6. Toata lumea a fost foarte deschisa si sincera... Am ramas cu multe amintiri de la intrunire... Cu mare bucurie as mai bea cate o bere cu fiecare dintre cei prezenti... M-am simtit pustan... De-ar mai fi fost macar o zi...
  7. He, he. Frumoase amintiri. Mi-a aratat Andreea ce-ati scris pe pro-bike. FRUMOS. Sanatate!
  8. Apropo de username. Vreau sa-mi schimb username-ul. Il pot schimba pe acesta sau trebuie sa-mi fac alt cont si sa il inchid pe acesta? p.s. Nu-i asa mare problema pentru ca nu am postat prea mult.
  9. Salutare oameni buni. Scriu cu bucurie aceste randuri. Minunata intalnire. O intalnire cu oameni deosebiti, moment pe care il voi pastra cu entuziasm in memorie.(in afara momentelor cu pierderi de memorie) . Greu de descris. Felu in care cu putine discutii ne-am hotarat sa plecam vineri dimineata. La Carefout Grozavesti primul grup de atase pe care l-am vazut vreodata (-2 atase) (Pedros si Mihai). Nu-mi rezolvasem toate treburile si am ramas sa-i ajung din urma. La intrarea pe DN1, dupa ce l-am alergat bine pe "Bulane-planeta mea" i-am zarit pe prietenii de drumetie.(mult mai multi la numar-numai atase, eu fiind singurul solo). Drum frumos, intalnirea ce nea Bunu. Am fost si sunt impresionat de toti cei cu care m-am cunoscut. M-am simtit ca intr-un film. Felu cum zambeau si se uitau oamenii de pe drum mi-a placut foarte mult. Montat cort, bere, bere,motoarele din Cluj, palinca,. Padurea care ne-a inconjurat, povesti, revederi, idei. Mi-a placut foarte mult. Oameni despre care pot povesti altora. Motociclete cum rar am ocazia sa vezi. Andreea, prietena mea, cu emotii ca nu cunoaste pe nimeni (de parca eu stiam...Pedros si Lucica ),s-a acomodat repede in acel loc si i-a foarte mult. Oameni care tot veneau si se intalneau dupa luni de zile cu cei prezenti.La intoarcere, dat fiind ca eram in mijlocul tarii, am decis sa mergem la "vulcanii noroiosi". Alta surpriza de proportii. Drumul spre Buzau cu serpentinele incadrate de copaci As putea povestii zeci de randuri. Sper sa tot fie astfel de intalniri. Revin cu poze!!!!
  10. Eu am vorbit cu Pedros... El spunea de un 10:30 pe undeva in zona metrou Grozavesti. Daca nu apar neplaceri eu m-as baga pe propunerea asta. De ceilalti nu stiu nimic. Vi? Ceilalti bucuresteni, ce ganduri aveti?
  11. Inca putin! Din Bucuresti cum se formeaza grupurile? Cine se baga pe propunerea lui Pedros? Alte propuneri concrete? Eu fac tot posibilu sa am maine liber. Noroc. Salutare Silviu! Bine ai aparut. Si eu sunt nou in grup. O sa fie o intalnire pe cinste. Astazi ne lamurim cand si cum plecam maine. Ce avem nevoie:motoretele sa fie reglate si buna dispozitie prezenta. Hai la drum!!!
  12. Salutare. Ne intalnim si asta e cel mai important! Frumos ar fi sa mergem impreuna si cat mai multi posibil. Este destul de greu sa ne sincronizam cu totii. Cu forumul, prin telefon ne strangem si plecam la drum. Eu inca nu stiu ora la care pot pleca vineri, dar atunci cand o sa aflu o sa iau legatura cu oamenii care au facut propuneri. Pe curand.
  13. Salutare. Am motocicleta cu numar de Arges pentru ca am stat prin Pitesti o vreme. Acum muncesc in Bucuresti. Inca putin si ne intalnim!
  14. Vremea trece si ne apropiem de intrunire. Cred ca o sa fiu printre cei mai neexperimentati oameni de la intrunire. Asta inseamna ca o sa am foarte multe de invatat si inteles. Spor la aranjat motocicletele! Vasile
×
×
  • Creează nouă...