Sari la conținut

predavasile

INACTIV
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de predavasile

  1. Salutare oameni buni, Inca putin si ne intalnim la poalele muntelui. .. Ma apuc de facut pregatirile de rigoare si sunt foarte incantat ca ne vom vedea. Sper sa vina cat mai multi oameni. Cine si cand pleaca din Bucuresti? Ar fi si frumos si util sa formam un grup cu cat mai multi motociclisti, asa ar fi si drumul mai frumos. Presimt ca o sa fie un chef pe cinste. O sa scot Ij-ul la incalzire inca de astazi. Preda Vasile
  2. Amuzant Cred ca era evident, vazandu-ne la intrunire... Ce parere va puteati face daca ii plac si ei motocicletele astea vechi si cu personalitate si se simte bine la intruniri in varf de munte. Chiar acum mi-am adus aminte ca a stat de vorba cu sotia ta la o palinca si au povestit si au ras pana dimineata. Slanina si palinca de la voi au fost delicii pe care o sa le tinem minte Repetam evenimentul Mersi de urare.
  3. Salutare oameni buni, Sunt incantat sa va povestesc cateva lucruri. Primul este ca mi-am facut ITP-ul la Planeta mea. :crack:A fost neasteptat de usor. Sunt incantat ca este in starea tehnica in care sa poata trece itp-ul. Impreuna cu Pedros am mesterit preventiv cateva zile la Planeta. Am baut si niste bidoane de bere cu mare sete. Mi-a aratat multe lucruri utile pentru un posesor de ij. Imi place sa mesteresc la motocicleta si ma bucur ca stiu oameni pasionati, dornici sa-i invete pe cei mai fara experienta. Am desfacut si reparat ambreiajul care cam patina. I-am reparat frana pe spate si am mai gasit cateva puncte slabe care trebuiesc rezolvate. Sper sa gasesc timp si cativa banuti pentru piese. Acum vreo doua saptamani, la primul drum dupa ce-am facut ITP-ul, mergand linistit prin Bucuresti am vazut in spatele meu un om cu o motocicleta care mi-a atras atentia. Am stat la cateva semafoare cot la cot cu AdrianS. Frumos moment cu 2 motociclete comuniste pe strazile din Bucuresti, atrangand privirile oamenilor. Am participat anul trecut la intalnirea de la Siriu impreuna cu prietena mea (de cateva luni sotie) . A fost prima intrunire pentru noi. Ne-a placut foarte foarte mult. A fost un bun moment sa va cunoastem si sa bem un pahar de bere alaturi de oameni cu adevarat deosebiti. Legat de oameni si atitudinile lor:Sper ca relatiile si discutiile dintre oamenii de pe forum sa fie unele de prietenie si sustinere si nu de cearta fara rost. Vrem sa venim si anul asta la Sambata. Am fost in drumetii prin acele locuri si pot spune ca este o zona foarte buna si interesanta. Vom sta la cort si vom petrece pe cinste. Va doresc la toti sa aveti parte de zile bune, plimbari frumoase si multa sanatate. Vasile!
  4. Frumos... Foarte, foarte frumos... Multmumim frumos pentru gest. Am pus-o la loc de cinste.
  5. Am tot citit discutiile din acest topic. Ma abtin sa spun chiar tot ce gandesc. Cel mai important lucru, asa cum s-a mai propus: nu va mai balacariti pe topicuri care au cu totul alt scop! Faceti asta pe pm si ne scutiti sa citim toate discutiile la cel mai jos nivel de bun simt.ca exemplu replica lui " mihai_prd" la postul lui " iuli-voshod". Respect si bun simt. O intrunire faina!
  6. Toata lumea a fost foarte deschisa si sincera... Am ramas cu multe amintiri de la intrunire... Cu mare bucurie as mai bea cate o bere cu fiecare dintre cei prezenti... M-am simtit pustan... De-ar mai fi fost macar o zi...
  7. He, he. Frumoase amintiri. Mi-a aratat Andreea ce-ati scris pe pro-bike. FRUMOS. Sanatate!
  8. Apropo de username. Vreau sa-mi schimb username-ul. Il pot schimba pe acesta sau trebuie sa-mi fac alt cont si sa il inchid pe acesta? p.s. Nu-i asa mare problema pentru ca nu am postat prea mult.
  9. Salutare oameni buni. Scriu cu bucurie aceste randuri. Minunata intalnire. O intalnire cu oameni deosebiti, moment pe care il voi pastra cu entuziasm in memorie.(in afara momentelor cu pierderi de memorie) . Greu de descris. Felu in care cu putine discutii ne-am hotarat sa plecam vineri dimineata. La Carefout Grozavesti primul grup de atase pe care l-am vazut vreodata (-2 atase) (Pedros si Mihai). Nu-mi rezolvasem toate treburile si am ramas sa-i ajung din urma. La intrarea pe DN1, dupa ce l-am alergat bine pe "Bulane-planeta mea" i-am zarit pe prietenii de drumetie.(mult mai multi la numar-numai atase, eu fiind singurul solo). Drum frumos, intalnirea ce nea Bunu. Am fost si sunt impresionat de toti cei cu care m-am cunoscut. M-am simtit ca intr-un film. Felu cum zambeau si se uitau oamenii de pe drum mi-a placut foarte mult. Montat cort, bere, bere,motoarele din Cluj, palinca,. Padurea care ne-a inconjurat, povesti, revederi, idei. Mi-a placut foarte mult. Oameni despre care pot povesti altora. Motociclete cum rar am ocazia sa vezi. Andreea, prietena mea, cu emotii ca nu cunoaste pe nimeni (de parca eu stiam...Pedros si Lucica ),s-a acomodat repede in acel loc si i-a foarte mult. Oameni care tot veneau si se intalneau dupa luni de zile cu cei prezenti.La intoarcere, dat fiind ca eram in mijlocul tarii, am decis sa mergem la "vulcanii noroiosi". Alta surpriza de proportii. Drumul spre Buzau cu serpentinele incadrate de copaci As putea povestii zeci de randuri. Sper sa tot fie astfel de intalniri. Revin cu poze!!!!
  10. Eu am vorbit cu Pedros... El spunea de un 10:30 pe undeva in zona metrou Grozavesti. Daca nu apar neplaceri eu m-as baga pe propunerea asta. De ceilalti nu stiu nimic. Vi? Ceilalti bucuresteni, ce ganduri aveti?
  11. Inca putin! Din Bucuresti cum se formeaza grupurile? Cine se baga pe propunerea lui Pedros? Alte propuneri concrete? Eu fac tot posibilu sa am maine liber. Noroc. Salutare Silviu! Bine ai aparut. Si eu sunt nou in grup. O sa fie o intalnire pe cinste. Astazi ne lamurim cand si cum plecam maine. Ce avem nevoie:motoretele sa fie reglate si buna dispozitie prezenta. Hai la drum!!!
  12. Salutare. Ne intalnim si asta e cel mai important! Frumos ar fi sa mergem impreuna si cat mai multi posibil. Este destul de greu sa ne sincronizam cu totii. Cu forumul, prin telefon ne strangem si plecam la drum. Eu inca nu stiu ora la care pot pleca vineri, dar atunci cand o sa aflu o sa iau legatura cu oamenii care au facut propuneri. Pe curand.
  13. Salutare. Am motocicleta cu numar de Arges pentru ca am stat prin Pitesti o vreme. Acum muncesc in Bucuresti. Inca putin si ne intalnim!
  14. Vremea trece si ne apropiem de intrunire. Cred ca o sa fiu printre cei mai neexperimentati oameni de la intrunire. Asta inseamna ca o sa am foarte multe de invatat si inteles. Spor la aranjat motocicletele! Vasile
  15. Salutare oameni buni! La indemnurile sustinute ale lui Pedros m-am hotarat sa postez. Nu puteam sa gasesc un topic mai bun decat "Intrunirea de comuniste si atase 2012". Ma numesc Vasile,am 23 de ani, am permis moto de 5 ani,sunt proprietarul unui Ij Planeta 5 din 1992. Copilaria mi-am petrecut-o calarind mobra tatalui meu. Pe acea mobra am prins microbu'. Bine am facut! Nu am o foarte mare experienta la ghidon, dar pot spune ca sunt pasionat de motociclete si vreau sa continui sa hoinaresc pe drumurile tarii. Am tot citit post-urile voastre de pe forum. Mai mult de atat m-am mai tot intalnit cu Pedros, mi-a mai reglat motocicleta,am mai am povestit despre voi si sunt incantat ca o sa bem o bere la iarba verde. Mi-am dorit si anii trecuti sa vin, dar au aparut lucruri care m-au oprit (absolvire, nunta prieten). Anul acesta cred ca o sa va cunosc la intrunire. Cum o imagine face cat o mie de cuvinte cateva poze cu mine, cu prietena mea si cu motocicleta (Bulanel) Primele 5 poze sunt din cea mai lunga drumetie a mea cu motocicleta. Bucuresti-Muntii Macin. In total 600 km. Am fost foarte incantat de cum a mers motocicleta. Sanatate si sa auzim de bine!!!
  16. Buna ziua. De putin timp printre motociclisti. Sunt fericitul detinator al unui IJ Planeta 5. Sunt extrem de incantat de acest om. Un exemplu viu. Stie cineva unde se gaseste acest om in aceasta zi? Numai bine si plimbari frumoase cu motocicletele! Vasile
  17. predavasile

    Ij (izh)

    Salutare la toti oamenii care au comuniste. Dupa o iarna lunga si grea a sosit momentul in care sa scot ij-ul de la adapost! Am fost foarte placut surprins sa vad ca a pornit dupa cateva pedale (Dn. Pedros s-a ocupat de reglaje) !! In iarna nu am reusit s-o pornesc! Acum trebuie s-o trec pe numele meu si sa o scop pe sosele. Practic, postul meu a fost un salut si o urare de bine! Un fum bine reglat!!!!
  18. Hopa si eu. Cu mobra tatalui meu am vazut ce-i aia motocicleta/ motoreta. Inca de la 13 ani o calaream si imi parea rau cand se strica. Ajuns la facultate,cu pasiunea ramasa si crescuta mai mare am ajuns sa am un Ij Planeta 5,motocicleta care a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult si cu care ma imprietenesc din ce in ce mai bine. Placere mare sa vad mobra si Ij-ul una langa cealalta in curte. Sunt sub nivelu' de incepator (2 luni la ghidon) dar vreau si cred ca o sa calaresc multi ani Ij-ul,asta indiferent de banii care sper sa mai vina pe parcurs. Salutari
  19. Multa bafta. Am repus si eu o mobra pe picioare (mai mult estetic), dar a fost asa o placere cand am vazut cum se pot intrepta lucrurile.
  20. Se anunta lucruri frumoase . Daca totu' e bine o sa fiu prezent la intrunire. O sa fiu plecat la tara zilele viitoare la tara, unde nu o sa am acces la internet. Ar fi ok daca mi-ati lasa(cei din zona Pitesti, Curtea de Arges, Campulung) pe PM numerel de telefon ca sa va sun si sa facem cumva sa mergem impreuna spre Mizil. Pana atunci sa mearga bine motoarele si zile bune.
  21. Acum prin Bucuresti cu facultatea dar la Mizil o sa vin din Pitesti. Ruta cred ca e tot pe Tragoviste-Ploiest-Mizil dar nu stiu exact cum o sa se nimereasca atunci. Ne auzim si facem cumva sa fie bine. Motoarele sa mearga si sa ne vb din timp.
  22. predavasile

    Ij (izh)

    Momentan imi petrec vremea prin Bucuresti fiind student. De fel sunt din Pitesti si nu stiu pe unde o sa ajung. Multumesc frumos pt aprecierile legate de motor. Mie imi place super mult ca e primu meu motor.
  23. Nou printre motociclisti. De curand posesor al unei motociclete Ij Planeta 5. Sunt multumit de ea si imi doresc cat mai multi km si lucruri interesante printre motociclisti. Pentru inceput o sa fac in asa fel incat sa fiu prezent la intrunirea de la Mizil, intrunire care ar fi prima la mine.
  24. predavasile

    Ij (izh)

    Salutare la toata lumea. Student in Bucuresti. Tatal meu are o mobra cu care m-am tot plimbat si cu multa ambitie am ajuns posesorul unui Ij P 5. Inca nu am multi km dar sunt multumit si exista premize pentru drumuri placute cu motocicleta. Am pus niste poze pe care le am din intamplare in calculator. Cred ca o sa mai cunosc oameni care sunt pe forum la intrunirea de la Mizil. Pana acum Pedros m-a ajutat cu pusu' la punct al motocicletei si ii sunt recunascator .
×
×
  • Creează nouă...