Sari la conținut

mserrgiu

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Honda CBR F3
  • Numar Moto
    CV-08-RIK

mserrgiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "aia care se dau "tare" au alte reflexe si sunt altfel atenti" tare! probabil cel mai bun sfat! deci fratilor mergeti cat mai tare si sunteti mai in siguranta! ON : sanatate omului cu accidentul!
  2. mserrgiu

    Am patit-o si eu

    uiteeee frateee raceriiii adevarati!!! zmeiii zmeilor, care franeaza pe gheata sticla,fac stopie pe valuri si wheelie in noroi!
  3. nu conteaza ce masina ai, dar ala a pus mana sa se echilibreze nu sa-ti faca tie rau!! in schimb tu ai pus problema altfel : " sa inteleg ca daca eu trec pe linga tine in trafic si te imping putin cu mina, e ceva perfect ok ?" te-ai gandit ce comparatie ai facut?
  4. cat se mai discuta inainte ca suntem o tara de lasi, ca nu facem nimic, ca nu stiu ce...iar acum ca s-a intamplat opusul, ce se discuta???? pai stai sa vezi ca nu e bine, ca civilizatie ca bla bla!!! stiti cred , nu o fac subiectiv!!,chestia asta se numeste: suntem niste curve! ba asa, ba asa!
  5. sincer, in cazul in care chiar asa s-a intamplat adica cu scuipat si restul cuvintelor urate, nu promovez,poate chiar n-as face nici eu , dar sunt de acord cu ce-a facut el! si da, nici eu n-am intalnit nici unul care sa se puna intentionat in fata ta doar ca sa nu treci, pot sa zic ca 98% se dau singuri la o parte, inclusiv cei cu autobuzele!!!
  6. Dumnezeu sa-l ierte! si mare grija!
  7. nu auziti ce a zis cel de mai sus, ca martorii au zis ca mergea regulamentar, sau in cel mai rau caz cu viteza...credeti ca daca mergea intr-o roata uitau sa mentioneze asta???
  8. offf....chiar cand se mai linistisera putin lucrurile...Dumnezeu sa-l ierte...iar mie nu mi se pare a merge intr-o roata,chiar nici viteza nu apreciez ca ar avea, iar spre sfarsitul filmatului se si vede cum se ridica un pic partea de sus a corpului pentru a frana...rip!
  9. in afara faptului ca omul avea 60 de ani, parca asa citisem pe undeva, deci oarecum e scuzat fiind in varsta ,si in afara faptului ca derbedeul avea viteza intrastelara, trebuie sa fi un dobitoc si un inconstient sa te loveasca cineva pe trecere! mai terminati cu imunitatea voastra pe trecere!! daca ti la pielea ta te asiguri, cum scrie si in lege, daca nu iti meriti intr-un fel soarta!
  10. nu a zis nimeni ca este o specie inferioara, din ce imi dau eu seama,si eu asta am vrut sa evidentiez, se discuta putin si partea cealata a problemei, adica cunostintele legislative rutiere ale pietonului... oricum vina motociclistului clar!
  11. sunt de acord cu filip! nu il absolv pe motociclist de nici o vina, dar, dar! cati nu trec trecerea ca vacile?? fratilor, eu cand trec o trecere ma uit atent! iar daca e vreo masina aproape sau motocicleta, nu ma apuc sa traversez eu ca idiotul , pentra ca na! sunt pe trecere si nimic nu ma poate atinge, de parca am vreo bula in jurul meu... intelegeti si pe restul!! pana la urma eu o sa ies cel mai sifonat, nu ala cu masina sau motorul! de fiecare data cand sunt pe drum si unii trec ca vacile am o vorba pentru ei : asta calca , nu fute! in rest condoleante familiei pietonului si sanatate motociclistului, deasemenea si bafta.
  12. Nu inteleg de unde atata certitudine ca daca nu apare aici, inseamna ca nu a fost...spre exemplu, luna trecuta, inainte de stadionul ghencea un motociclist cu pasagera a fost lovit prin neacordare de prioritate,exact in spatele meu,eu fiind cu masina iar motociclistul circula in spatele meu.eu am trecut iar dupa mine nu imi explic cum nu l-a vazut,un mos de pe o straduta a iesit si a intrat exact in el! si wow spre uimirea voastra nu a aparut aici! asta nu inseamna ca nu s-a intamplat.omul doar a vrut sa afle detalii , poate stia cineva.
  13. mserrgiu

    CBR F3

    nu stiu daca am dat mult sau nu, dar moto e in stare foarte buna in afara de buba cu garnitura, care foarte posibil sa fie din vina mea...ca incepator )
×
×
  • Creează nouă...