Sari la conținut

snache

Membru
  • Număr conținut

    119
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Honda CBR600F Sport
  • Numar Moto
    Indoit
  • Club
    None

Vizitatori Recenți Profil

631 citiri profil

snache's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. snache

    Sedinta foto.

    Probabil mai cauta una. Nici eu n-am inteles prea bine
  2. Harta zici? Poate eram eu mai ametit, dar abia cand am ajuns acasa am aflat ca prin zona era si Expobike, cu toate ca merg de vreo patru ani la SMAEB si stiam ca trebuie sa fie pe undeva
  3. Investigatii, identificari? Ok... Care este scopul pentru care se fac aceste investigatii? Sunteti cumva organ de ancheta? Vreti sa-l puneti pe un afis "ASA NU"? Si nu, nu eu am facut burn-ul, dar mi se pare putin cam ciudata reactia.
  4. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/parcul-tineretului-a-rasunat-de-zgomotul-motoarelor-mii-de-motociclisti-si-biciclisti-si-au-declarat-dragostea-pentru-2-roti.html
  5. Cum cautam de ceva vreme un spray de curatat ieftin si o-ring friendly, fiind duminica, am luat toate benzinariile si supermarket-urile la cautat. Am gasit la dedeman. Se numeste Nigrin, este nemtesc (Scrie pe el ca este ok pentru O-ring's) si costa in jur de 16 lei tubul de 500ml.
  6. Pai tocmai de asta s-a si facut sambata, ora 12.00, nu miercuri, ora 17.00. Ca sa nu futem traficul. Pe la aviatorilor, deja mergeam cu 70-80km/h. Una peste alta, a fost ok, dar, ar fi fost ceva mai spectaculos pentru cei care ar trebui sa ne vada, sa se fi pastrat o limita de 30-40km/h, la fel ca anul trecut.
  7. Si daca aia nu a patit nimic, tu ce treaba ai in fond si la urma urmei? Sau vrei sa-i ia aluia permisul asa, just for fun?
  8. I know. La asta ma gandeam si eu, dar am zis sa nu fiu rau. Numarul se intelege dupa relieful literelor, cam de la 50cm.
  9. Am mai trecut odata si am facut doua poze la mobra. Numarul de inmatriculare este AG-10-VIG. Cheia nu era in contact.
  10. Ok. Cand am trecut eu pe acolo, politistii inca nu incepusera sa faca masuratorile. Dirijau circulatia si atat. Salvarea, cat am stat eu la cedat trecerea si pe la semafor, nu a plecat. Imi imaginez ca daca era ceva grav, pleca imediat cu sirenele pornite. Nu era nimeni intins pe jos, motocicleta nu era facuta praf. Fata, din ce am vazut nu era avariata, iar motocicleta statea intreaga pe cric, de asta am si presupus ca soferul a facut stanga peste motociclist. Sper sa fie totul ok.
  11. Sincer, mi s-a parut ca ar fi un r6, dar am spus ca mai bine tac, decat sa induc lumea in eroare. Accidentul era blocat de masinile de politie, salvare si politisti, de asta nici nu am putut opri sa cer mai multe amanunte.
  12. Acum jumatate de ora. Vitezana neagra pe cric. Skoda neagra in diagonala, in dreapta motocicletei. Probabil a incercat sa faca stanga peste motociclist. Politia si salvarea la fata locului. Nu am putut opri. Multa sanatate motociclistului.
  13. Exista speciale de f4i. Costa in jur de 30 ron. Eu le-am cumparat de la scorpio az. Cred ca am suruburile de la capetele de ghidon vechi. Daca ai chef de o plimbare mai pe seara, ti le dau cu placere.
  14. Gata. Am obtinut certificatul de autenticitate astazi la Voluntari. Nici nu am pornit mobra. Nu a zis nimic, nici de toba, nici de lumina de numar (inexistenta)
×
×
  • Creează nouă...