Sari la conținut

Serge

Membru
  • Număr conținut

    427
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti, de nevoie
  • Motocicleta
    Monster 796
  • Numar Moto
    B 3DIV
  • Club
    Freediving Romania

Serge's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am facut curat prin garaj si am dat de niste piese care ar putea sa fie cuiva de folos, toate sunt de la un Monster 796. Le dau la un pret simbolic sau moca pentru cine are nevoie de ele si sta prost cu banii! sunt piese pe care le-am schimbat cu altele aftermarket si cand am dat motocicleta, am ramas cu ele si nu mai imi sunt de folos. Sa dau urmatoarele: O pereche de tobe stoc (finale), mansoane, suport de numar si pereche oglinzi (una este pocnita la oglinda si a doua...ciocanita cand am ramas cu ea in drum, rupta). mesaj pe pm sau telefon - anuntul de pe bikeshop mai jos spor! Sergiu http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-second-hand-piese+de+la+un+ducati+monster+796%5cr%5cn%5cr%5cnpereche+de+tobe+%28doar+finale%29%5cr%5cnmansoa+-240012.html
  2. benzinariile sunt cele mai periculoase locuri, intotdeauna incetinesc si "merg pe varfuri" cu mobra. mai intotdeauna se trezeste unu' ca-l taie pisarea sau il roade foamea sa traga brusc spre benzinarie din orice directie. ii cam dadea in gura la scuter bunicul, pacat de batranetile lui.
  3. ti-am dat si pe pm, am eu codita lunga, nou nouta cand am inlocuit-o cu una scurta ducati performance. cred ca este exact ce iti trebuie, da un semn daca o vrei
  4. Serge

    Accident Panduri

    A zis: dot 0613 saves, indiferent de situație, pe strada ori pe forum. Ca Gizas
  5. Frumoasa inca la vanzare, un Monster 796 ABS din 2011, cu finale Arrow Dark si alte acareturi. I-am facut si ITP-ul intre timp, valabil acum pana in mai 2015. poate o scoate altcineva pe strasse asa cum merita, ca eu am apucat sa fac doar cateva drumuri si doar prin oras, cu doi puradei si nevasta in dotare, la drum lung am parte acum doar de 4 roti. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--ducati-monster%20796%20abs-din-2011-521685.html
  6. Curca malteza s-a reîncarnat? Curca malteza s-a reîncarnat? Curca malteza s-a reîncarnat?
  7. am scos frumoasa la maritat. dupa ce am folosit-o putin si am bagat ceva bani in ea sa arate bine... nu sunt la fel de pornit ca nevasta s-o vand, dar daca nu se da, o calaresc in continuare cu placere si cicaleli! Este insa pacat de ea sa faca 2-3k km pe an, cat imi permite acum timpul asa ca poate se bucura altcineva de ea. Monster 796 ABS din 2011 inca in garantie, cu finale Arrow, codita scurta Ducati Performance, mansoane si oglinzi Barracuda. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=503120&selpic=0&zoom=1#foto
  8. ca tot veni vorba de geaca...Ducati, anul asta s-ar fi vandut, vorbesc babele prin targ, vreo 2 din alea la j'de mii de EUR, Panigale maica, plus ceva Diavel (nici astea ieftine!) si Streetfighter (un chilipir!). dar per total, cam asa sta treaba, vanzari mult mai slabe ca anul trecut care nici el nu a fost vreun varf de vanzari iar din 5 mobre scumpe si cat mai mult service nu prea stai cu reprezentanta deschisa decat pe pierdere.
  9. Sănătate si spor la recuperarea sănătății si banilor pentru mobra. Babeta chioară a recunoscut vina sau ba?
  10. Cu sau fara detalii, ar fi o veste formidabilă sa ajungă-n beci, măcar weekendul asta daca nu câteva luni
  11. arata excelent noul logo, o sa dea bine pe mai toate combinatiile clasice de culori Ducati. eram cu mobra scoasa de vineri seara din garaj, tot vineri am prelungit si rca-ul (pana in aprilie 2013!) ca sa vin la intalnire dar la ce ploaie a fost sambata dimineata, nu s-a putut iesi asa ca respect celor doi temerari!
  12. Serge

    Yamaha mt-01

    Mda, asta încă n-o citisem aici, primul motor de 1700cc! Felicitări. Singurul dezavantaj în afara de pretul atractiv doar pentru CEO si CFO, daca îți iei unul acum nu vei putea face upgrade la anul, cand te plictiseÂşti de ea ca n-are cilindree, cuplu si viteză.
  13. Serge

    fuga de la locul faptei

    hai las-o ca macane - sa dai o mobra pe jos si sa nu-ti dai seama?!?! tu esti autorul ori ruda cu el? Hai sa zicem ca nu ai auzit/simtit cand ai "atins" mobra, dar cand a cazut utilajul pe asfalt se aude foarte bine, ca doar nu a cazut o trotineta pe pajiste.
  14. Serge

    ACCIDENT LA DRISTOR

    Bodo, spune fratelo cum si ce s-a intamplat ca ar fi primul post la obiect ca ne-au omorat astia cu castile si vizierele lor!
  15. Serge

    fuga de la locul faptei

    arde-l pe meltean! este usor de dat de el daca masina este luata in leasing si veste buna, sigur are asigurare valabila. violatorii de babe si doboratorii de mobre nu merita iertare!
×
×
  • Creează nouă...