Sari la conținut

MaximBogdan

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    don_maxx1988

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti (Rm. Vilcea)
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Honda CBR 600F
  • Numar Moto
    VL-**-***

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Piaggio zip, Honda CBR 600F

MaximBogdan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc pt articolul postat! Acum am inteles mai bine de ce se face asa, chiar daca si inainte foloseam frana spate, ca prima frana si in viraje ca sa incetinesc! Nu citisem articolul asta, dar mai auzisem de la unu, de la altu si chiar simt bine motocicleta cu frana spate! Dupa parerea mea, folosirea franei spate e fff buna (nu si daca ai picior de lemn) pt ca atunci cand iti fuge spatele din cauza unei franari putin mai tari poti redresa motorul, daca fuge fata, nu stiu daca mai ai vreo sansa!
  2. Fara accident din vina ta? sau fara niciun accident?
  3. Sensei, on 30 June 2011 - 10:06 AM, said: Inmormantarea prietenului nostru va avea loc vineri, incepand cu ora 12:00. Il putem conduce pe ultimul drum asa cum i-a placut atat de mult sa traiasca, pe doua roti. Cei care vor si pot sa faca acest lucru sunt asteptati in parcarea hipermarketului Carrefour Orhideea, incepand cu ora 10:30. Plecarea catre locul slujbei va avea loc la ora 11:00. Rugamintea familiei este sa il insotim in tacere, fara a tura motoarele. Multumim tuturor. DE ACORD!
  4. Cred ca si noi suntem in stare! Asa cum se strang la meciurile Stelei zeci de mii de oameni, pt un rahat de meci (sunt stelist de mic) asa putem sa ne strangem ca sa facem ceva pentru noi si nu numai, pt ca pe langa noi au de suferit si familile noastre si prietenii nostri! La protest ar putea participa si persoane pe biciclete, in masini sau chiar pe jos (pe jos la destinatia finala)! Refuz sa cred ca NOI, cei care facem parte din aceasta comunitate, deoarece avem un mod de viata diferit fata de restul, pt ca vedem viata altfel, ne comportam tipic acestui popor de (cuvant urat)! Cel mai lash popor, nu cunosc nicio alta natie mai indolenta si mai tarsheloasa decat acest popor! N-am fost in stare niciodata sa ripostam si nici n-o sa fim vreodata! Poate daca o sa ne ia nevestele si copiii, poate atunci vom riposta! Nici "revolutia" nu am facut-o noi! Abia astept sa termin masterul si sa ma car din tara asta, dar pana atunci vreau sa pun si eu umarul si sa incercam sa schimbam impreuna mentalitatea asta de rOMAN! Chiar daca n-o sa aiba niciun rezultat macar o sa fiu impacat cu mine, ca am incercat si n-am avut aceeasi reactie tipica romaneasca! Va e frica? Uitati-va in ochii familiei, ai prietenilor, apoi uitati-va in oglinda si luati o decizie! SI NU E VB NEAPARAT DE RADU, E VB DE MULTI ALTII si e vb de noi pana la urma, care suntem inca AICI!
  5. E bine si asa, sa se organizeze in fiecare judet la aceeasi data, dar la scurt timp sa se tina o adunare in Bucuresti cu cat mai multi motociclisti, din toata tara! Cine nu vine asta e! La SMAEB au fost in stare sa vina multi, ar putea sa faca fiecare un efort si vina! Daca stam degeaba nu rezolvam nimic!
  6. Care din voi mi-ati spus de la geam, intr-o seara, acum vreo 3 zile, sa parchez motorul langa al lui, daca nu sunt sigur ca sta bine unde il parcasem?
  7. Felicitari celor care au ales sa si exprime cele mai sincere ganduri! Sunt f multi cei care ar vrea sa o faca, dar renunta, de frica unor reactii dure din partea acelora care prefera sa pozeze in crestini mai buni decat Sf. Petru!
  8. Pe ruta: Buc-Pitesti-Rm.Valcea-Calimanesti am fost de curand si era foarte bun drumul! De la Calimanesti la Sibiu n-am mai fost din septembrie! Era f bun drumul, cu exceptia unor mici portiuni, unde sunt denivelari! Atentie pe Valea Oltului la niste podulete, sunt pline de denivelari! E si o zona unde exista se mai intampla sa pice stanci, f rar, dar s a mai intamplat! Atentie pe Valea Oltului ca sunt portiuni unde drumul e putin curbat si se mai baga lumea in depasire, m am trezit si eu cu masina din fata si nu o data! Dar ai loc sa te bagi pe margine, idee e sa fiti atenti! Mi-ar placea sa merg pe ruta asta! Eu am fost de la Buc la Oradea! Foarte tare drumul! L-as face de cel putin 3 ori pe saptamana, daca ar fi benzina moca! )
  9. La balamuc! Pe vremea asta iesim cu barcile!
  10. Cel mai frumos si sincer zambet este cel de sub casca! Nu-l vede nimeni si asta il face si mai special! Cateodata se aduna atata incarcatura incat imi vine sa urlu ... si o fac ca un nebun, ca si asa nu ma aude nimeni, fiind acoperit de zgomotul motorului si oricum sunt singur! Cine sa se tina dupa mine?

  11. Interesant! Si eu prefer drumurile lungi, nu prin oras! Dar mai ies si prin oras seara cand e liber sa dau o tura! O sa urmaresc topicul si daca sunt disponibil o sa merg cu siguranta! Nu aveti o zi in saptamana cand va intalniti la o bere sau alte activitati de gen? Ma gandeam ca asa o sa va cunosc si eu, sa schimbam pareri, nr. de telefon .. etc.!
  12. Interesant! Si eu prefer drumurile lungi, nu prin oras! Dar mai ies si prin oras seara cand e liber sa dau o tura! O sa urmaresc topicul si daca sunt disponibil o sa merg cu siguranta! Nu aveti o zi in saptamana cand va intalniti la o bere sau alte activitati de gen? Ma gandeam ca asa o sa va cunosc si eu, sa schimbam pareri, nr. de telefon .. etc.!
  13. Interesant! Si eu prefer drumurile lungi, nu prin oras! Dar mai ies si prin oras seara cand e liber sa dau o tura! O sa urmaresc topicul si daca sunt disponibil o sa merg cu siguranta! Nu aveti o zi in saptamana cand va intalniti la o bere sau alte activitati de gen? Ma gandeam ca asa o sa va cunosc si eu, sa schimbam pareri, nr. de telefon .. etc.!
  14. Interesant! Si eu prefer drumurile lungi, nu prin oras! Dar mai ies si prin oras seara cand e liber sa dau o tura! O sa urmaresc topicul si daca sunt disponibil o sa merg cu siguranta! Nu aveti o zi in saptamana cand va intalniti la o bere sau alte activitati de gen? Ma gandeam ca asa o sa va cunosc si eu, sa schimbam pareri, nr. de telefon .. etc.!
×
×
  • Creează nouă...