Sari la conținut

shadow_deen

Membru
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de shadow_deen

  1. Ij Jupiter 3 pentru piese, fara acte, cu atas + ceva piese rezerva 500 RON
  2. Va salut! Vand IZH Jupiter 3 cu atas, nefunctional motorul, (dezasamblat) fara acte (am talonul dar nu este pe numele meu). Mi a ajuns cu Jupiterul... Pret 700Ron nediscutabil cu tot cu atas si piesele care le mai am pentru el. Stiu ca numai atasul este vreo 300 ron avand in vedere ca nu este gaurit dar vreau sa scap de ele. Eventual schimb cu atv chinezesc sau cu un motor de atv plus sau minus diferenta.
  3. shadow_deen

    Ij (izh)

    A montat cineva la Jupiter 3 rulmenti cu ace in locul bucselor din bronz grafitat (cele de la bolturile pistoanelor) ? As vrea sa montez si eu dar nu stiu de la ce s ar potrivi sau ce dimensiuni sa cumpar si de unde.
  4. Cumpar motor Simsoneta (Simson SR2), ax roata fata, ceas kilometraj sau eventual intreaga. Astept oferte pe PM sau 0728878515. Multumesc!
  5. shadow_deen

    Ij (izh)

    Segmentii sunt noi si am incercat cu doua seturi de pistoane si segmenti diferite
  6. shadow_deen

    Ij (izh)

    Am vazut ca din cand in cand iese fum pe acolo de esapament. Si da, trage aer pt ca se tureaza singur in unele momente.
  7. shadow_deen

    Ij (izh)

    Este posibil la jup 3 sa piarda compresie pe cilindrul drept pe la simeringul dinamului? Am vazut ca are si un capac peste simering, se poate schimba pe acolo? Ms! Ps: Am pornit motorul aseara
  8. shadow_deen

    Ij (izh)

    Se mai potrivesc pistoanele de la atceva la jupiter 3? Al meu avea cilindrii si pistoanele la cota 60.8mm si nu gasesc pistoane cota asta pentru ij, am inteles ca incep de la 61.5. Oare de la jawa 350? Sau altceva? Unde as putea gasi pistoane la cota asta?
  9. shadow_deen

    Ij (izh)

    Daca are un piston este Planeta, daca are doua este Jupiter.
  10. shadow_deen

    Ij (izh)

    Eu nu inteleg de ce pistoanele mele au 60.85mm cand in toate manualele pe care le am de Izh cota 0 este 61.xx... Am vb si cu domnul Gaspar care se ocupa cu piese si zicea ca la Jupiter pistoanele incep de la 62mm, bine cred ca vroia sa spuna 61.xx. Acum am 2 seturi de cilindrii, la cel original cu 60.85mm imi mai trebuie un piston macar daca nu amandoua si nu gasesc iar la al doilea set cumparat de la cineva de pe forum intradevar au cota 61.xx si nu am segmenti si au si bolturile mai subtiri, intra lejer pe bucsile mele originale. Am comantat pana la urma un set de segmentii cota 0 (cei de care zicea dnl Gaspar ca au 62 in speranta ca o sa ii pot monta pe setul complet de cinlindrii + pistoane care au 61.xx) Poate sa ma lamureasca cineva care sunt cotele 0,1,2 etc si valorile lor la J3? Este vreo diferenta la aceste cote intre Jupiter 3 si Jupiter 3K (cel cu atas)? Multumesc!
  11. shadow_deen

    Ij (izh)

    Exact asa am eu. 6v 10A
  12. shadow_deen

    Ij (izh)

    Intre timp am luat cilindrii, pistoane, volanta si am comandat ieri segmenti si bucse biele. Intradevar e greu, am avut ceva momente in care imi venea sa o bag la dezmembrat dar sper ca la final sa merite asteptarea.
  13. shadow_deen

    Ij (izh)

    Caut segmenti cota 2 (61.5mm) pt jupiter 3 si bucse biele!
  14. Cumpar segmenti IZh Jupiter 3 cota 2 (61.5mm) si bucse biela!
  15. Dezmembrez sau vand doua Mobre, un S50 (cea rosie) si un 50 simplu, cea neagra. Cea rosie are cauciucuri noi, si este perfect functionala. Detin talon si numar vechi. Completa se vinde cu 650Ron Cea neagra porneste si nu am acte la ea. Am si roata fata originala + portbagaj. Completa se vinde cu 350Ron As prefer sa le vand complete, daca nu se poate, pe piese vom incepe cu cea neagra. Multumesc!
  16. Cumpar pistoane Izh Jupiter 3 eventual cu tot cu cilindrii. Mulțumesc!
  17. shadow_deen

    Ij (izh)

    Unde gasesc si eu doua pistoane de Jupiter 3?
  18. shadow_deen

    Ij (izh)

    Asta e o usurare... si imi da dupa codul de rulment sau au si alea un cod? Ms
  19. shadow_deen

    Ij (izh)

    Am scos rulmentii de la ambielaj, cei patru. Trei dintre ei mergeau foarte greu cu mana dupa ce i am scos iar unul, cel dinspre partea dreapta a motorului unde este dinamul a ramas pe ambielaj si este lipit de peretele acestuia, am fost nevoit sa folosesc forta bruta a flexului sa il scot. Am o nedumerire... pe toti 3 rulmentii intregi scrie 6205 am inteles ca normal ar trebui sa fie acolo 6204.. ? De mentionat ca toti trei prezentau urme de sudura (puncte) pe partea exterioara probabil pentru a intra mai fortat. Al 4 lea rulment, cel dinspre dinam nu prezenta aceste urme, dar a iesit odata cu ambielajul din locasul sau, este vreo problema asta? Stie cineva care este diferenta intre 6204 si 6205? Are cineva de vanzare garniturile alea cu insertie metalica care vin peste rulmenti? Vezi poza 1. Dar garniturile mari din spatele capacelor de la volanta? Poza 2
  20. shadow_deen

    Ij (izh)

    Se gasesc dar nu mai e cazul. La mine e spart cilindrul in partea de jos. Am descoperit cauza zgomotului cu ajutorul lui burg_man caruia vreau sa ii multumesc pe aceasta cale si sa ii urez drum bun! Erau rulmenții de la ambielaj semiblocati.
  21. shadow_deen

    Ij (izh)

    Nu reușesc sa gasesc pe nicaieri nici macar un cilindru. Se mai potriveste de la atceva? Am dat astazi o gramada de telefoane. Stau cy motorul desfacut si nu stiu ce sa fac, sa ma apuc sa demontez alte elemente sa le pregatesc pentru vopsit, sa nu ma apuc... pana nu fac motorul nu imi vine sa fac altceva la ea... nici pofta de mancare nu am
  22. shadow_deen

    Ij (izh)

    Am inteles ca e problema cu ambielajul care se descentreaza, daca nu o sa gasesc o solutie o sa ii dau cateva puncte de sudura. Am un sudor foarte bun care poate face aproape orice. Daca asa se rezolva problema cu descentratul care e cea mai grava... restul problemelor sunt simple, chiuloase pistoane etc. Tind sa cred ca nu este din ambielaj la mine pt ca unul dintre pistoane are joc in partea de jos in cilindru 2mm, la celalalt nici nu se observa cu ochiul liber jocul sau coeficentul de dilatare. Nu ar avea de ce sa imi para rau daca cumpar cilindrii pentru ca obligat trebuie schimbati pt ca unul e spart si daca nu e de acolo o sa ma orientez catre ambielaj. Ar fi fost ideal sa am un cilindru macar de proba si cu cel bun al meu sa il.pornesc o data sa vad daca mai se aude. Am sunat la nr de mai sus, nu raspunde nimeni momentan. Am vorbit la telefon, se pare ca motorul de vânzare este de planeta.
  23. shadow_deen

    Ij (izh)

    Nici nu am permis pentru categoria A deocamdata dar sunt pasionat de mecanica si de mirosul de benzina... Imi plac lucrurile vechi, masini, motoare, etc. Imi place sa mesteresc, daca o sa am o motoreta care sa merite inveatitia pentru permis o sa il iau. Pentru mobra cu care am inceput, am considerat ca nu merita efortul. Poate pentru ij o sa merite, pentru o plimbare duminica. Am masina pentru deplasarea de zi cu zi. Ps: nu pot sa arunc un motor care porneste, chiar daca troncane incredibil, o sa fac tot ce pot sa il repar chiar daca asta implica sa rog de ex pe burg_man sa il iau cand are timp sa il desfacem impreuna, chiar contra-cost. Astazi iau clilidrii si pistoanele sa le mai vada 2 mecanici sa.imi spuna daca e posibil ca zgomotul sa fie de la fusta pistonului.
  24. Cumpar cilindrii, chiuloase de Ij Jupiter 3, eventual si pistoane. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...