Sari la conținut

Adrian_S

Membru
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Adrian_S

  1. Un prieten cu C4 2007 a avut problema similara, bagat freon, scapa pe la valva. A rezolvat prin schimbarea acesteia ( la Ad Garage - zona Laromet/Bazilescu).
  2. Drum destul de prost(poate sunt eu pretentios dar m-a cam obosit) pe Rucar - Campulung - Targoviste dupa parerea mea, avantajul e ca de obicei e destul de liber, am venit ieri cu masina si e cam valurit in multe zone In plus, se lucreaza in Rucar, sunt semafoare instalate. De asemenea, intre Brasov si Moeciu mai sunt cateva semafoare(tot se lucreaza), din ce imi aduc aminte de acum vreo 2 saptamani. Drum bun !
  3. Cu tot cu rezerva Parca sa zic ca am reusit sa bag cam 20 odata, era foaaarte aproape de 0
  4. Gasesti pe youtube mai multe variante - cauta ,, gas tank rust removal" Unii pun otet, unii pun pietris ( am mai auzit), eu nu iti pot spune exact cum sa faci pentru ca nu am incercat nicio varianta de pe youtube, al meu nu este ruginit, este curat de cand am intrat in posesia motocicletei. Am curatat doar sitele din robinet cum am putut.
  5. Si la mine cand e mai frig afara face la fel. Aseara am iesit cu ea pe la 6, lasata 5 minute cu socul tras(2.500 ture) , plecat, vreo 10 minute in mers mi-a stat pe la 1.000 ture cand ma opream la semafoare. Dupa alte 10 minute de mers a urcat la turatia normala, motorul mergea in parametrii, se incalzise cum trebuie. M-am mai plimbat cam o ora, am oprit pentru o ora, cand am plecat, la fel, parca se chinuia sa stea pornita pe la 900-1000 rotatii asa ca am tras un pic socul si dupa am plecat. Carburatia am facut-o anul trecut in iunie, rezervorul si sitele sunt curate, filtru nou.
  6. Vezi aici la mine, eu le-am montat in vara- > /index.php?/topic/744235-vand-suzuki-gsf600-bandit-2001/ Arata super a ta Eu n-am luat-o intr-o stare prea grozava estetic vorbind Rca am facut pe o luna zilele trecute.....41 lei....iar pe 6 luni era pe undeva la 250 lei. Eu am evacuare Rombo. Se aude frumos fara silencer, cu el montat pot sa zic ca foarte aproape de o toba stock
  7. Si eu m-am hotarat sa il vand /index.php?/topic/744235-vand-suzuki-gsf600-bandit-2001/
  8. Te-am reperat de vreo 2 ori in trafic,prin centru, din pacate eram cu masina. Incerc si eu sa ajung joia asta, poate mergem impreuna catre locatie daca pleci din Buftea. Toate bune !
  9. Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung, am avut ceva de munca si de-abia acum am terminat. Stau pe faza pt data viitoare
  10. As incerca sa ajung si eu. Oarecum din zona Strada Garii ramane ca punct de intalnire ?
  11. Era o simpla intrebare, strict despre metoda domnului Da, am vazut pe iutub varianta cu electroliza. Intre timp am aflat ca rezervorul meu este ok, nu acolo imi este problema. Bafta
  12. Salutare,de azi am reusit sa intru si eu in randul celor pasionati de 2 roti(dpdv legal),promovand examenul practic. ,,Problema" mea : 1,94 si 107 kg. Categoria A2,deci limitat la 48 de cai.Ma gandeam la un Gs500F,Gs500e sau CB500(limitat).Imi plac mai mult naked-urile.Ce alte variante as mai avea si sa nu ma simt aiurea pe el/arat aiurea? Mersi baieti !
×
×
  • Creează nouă...