Sari la conținut

brain

Membru
  • Număr conținut

    110
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de brain

  1. Salut, Am si eu nevoie de schimbat semeringuri si ulei la furca Hornet PC41 din 2007. Unul dintre tuburi deja pierde ulei. Cat m-ar costa si cand ar fi loc in atelier pentru operatie ? Mulurmesc
  2. Va salut viesparilor. Ma poate ajuta cineva cu un manual de service pentru PC41 (2007) ? Am rascolit jumate din internet si n-am prea fost in stare sa descarc unul. Multumesc anticipat
  3. L-am avut in spatele meu pe colegul accidentat, eu eram tot calare. Eu am ramas in coloana, el a plecat din spatele meu pe linia de tramvai si a patra masina din fata a vrut sa intoarca sau sa faca stanga si i-a intrat in cale. N-a apucat sa ia viteza, nu cred ca avea mai mult de 30 -40 km/h. Ca de obicei, soferul a incercat sa justifice ca a venit cu mare viteza pe linia de tramvai si n-a avut timp sa-l vada dar l-am rugat sa renunte la argumentul asta ca am fost langa ei. Intr-un final s-a potolit dupa ce au mai aparut vreo doi sustinatori moto care l-au admonestat verbal. Atat politia cat si SMURD-ul au venit in mai putin de 5 minute si omul era constient, fara rani vizibile. Motorul era destul de afectat la partea din fata dar sa speram ca macar colegul scapa fara probleme majore. Probabil ca culpa va fi comuna: mers pe linia de tramvai si neasigurare la schimbarea directiei de mers. Insanatosire grabnica !
  4. Da, ala e furtunul. Antigelul l-am pus sezonul trecut si am mai mers vreo 1000 Km pana a intrat la iernat. Sezonul asta am mai mers vreo 1000 pana acum cand a aruncat tot antigelul afara. Ma indoiesc sa fie calitatatea antigelului. Mi-e teama sa nu fie garniturile de la chiulasa duse. Poate ma convinge careva ca ma insel totusi ...
  5. S-a tras vreo concluzie in acest subiect ? Am patit si eu aceeasi poveste azi si am ramas complet fara racire. A aruncat tot lichidul de racire pe acel furtun iar vasul de completare a lichidului de racire e plin de o pasta care face un fel de dop si nu pot adauga lichid in instalatie.
  6. Acum jumate de ora am trecut si eu pe acolo dinspre Ploiesti. Intr-adevar masina e lovita rau in spate dreapta si parbrizul e infundat tot pe dreapta. Nu mai erau decast 2 politisti la fata locului care faceau masuratori. Presupun ca motociclistul a lovit masina in spate dreapta si a zburat peste masina aterizand pe parbriz. Altfel nu pot sa-mi explic parbrizul infundat. Daca am dreptate inseamna ca motociclistul nu avea viteza foarte mare, altfel ar fi zburat mult mai departe de parbriz. Sa speram ca a fost si echipat corespunzator si a scapat fara rani grave.
  7. Dar ai vazut colierul cu care e fixata toba aia ?!?!? Mie-mi place rau Cand o sa vad o dunga albastra prin fata ochilor o sa stiu ca nu e de la bautura. Sa ai grija de ea ca e frumoasa.
  8. Salut. Pacient: Honda Hornet '98 - 600 cc Problema: curatare, reglaj si sincronizare carburatoare. Pe langa operatiile clasice de mentenanta cred ca e nevoie de o verificare/reglaj raport aer/benzina. Reglajul actual a fost facut pe o toba sport. Acum am montat pe ea o toba de fabrica cu care va si ramane. Ma intereseaza: 1. daca aveti instrumente pentru verificare/reglaje amestec. 2. pretul operatiunilor descrise ami sus 3. timpul necesar si daca e nevoie de o programare prealabila. 4. pretul unui schimb de ulei si filtru - daca tot e sa ajung la voi poate va las tot pe voi sa va ocupati. Multumesc
  9. Eu n-as iesi din tara. Raman la una dintre destinatiile mentionate mai sus. Multumesc pentru contraoferta.
  10. E cineva curios de o tura lejera pe acest weekend ? Mers de placere fara alergare, dus sambata, cazare peste noapte si intors duminica intr-una din destinatii: Sibiu, Sighisoara, Alba iulia sau Lepsa. Eu calaresc un Hornet.
  11. Eu am stat anul trecut prin mai la pensiunea aia. E curata si merita pretul rostit mai sus.
  12. OK. Hai sa stabilim plecarea. Vedem pe parcurs intoarcerea. Daca tot ai lansat propunerea stabileste si locul inatlnirii si ora . Eu spun anticipat prezent .
  13. @redhair La treaba cu Cheia Brasov ma inscriu si eu cu un hornet 600. As prefera totusi Valea Prahovei la intoarcere in schimbul autostrazii si gropilor de pana la ea. Pe doua roti cred ca ne putem strecura totusi chiar daca se fac coloane in statiuni. Plus ca asa cum propui si tu sunt pentru mers domol de placere. Posibil sa am si pasager iar de cazat exclud cortul. Fie "sun un prieten", fie gasesc un pat contracost pentru o noapte pe undeva. Astept detaliile plecarii
  14. Multumesc de incurajari G3ORG3. Tot nu mi-e clar daca vreti sa faceti acest traseu (800 Km) intr-o singura zi sau in doua. Sincer sa fiu mai degraba as lua un drum spre munte, serpentine, padure si aer curat intr-un ritm mai "batranesc". Stau cu un ochi pe postul vostru si daca nu gasesc o alternativa mai atractiva dau un semn pana vineri.
  15. Sunt si eu curios sa ma alatur dar nu sunt sigur ca fac fata cu viespea mea. Cam cati kilometri aveti de gand sa trageti in 2 zile si la ce viteze ? Cred ca nu trebuie sa explic nimanui cum sta nakedul la curent . Plus ca este posibil sa am si pasager.
  16. Un suport pentru numarul de inmatriculare si lampile de semnallizare aveti idee pe unde as gasi ? Eventual daca stiti ca se potrivesc de alte modele Honda mi-ar fi de folos.
  17. Mission accomplished. Demontat ambii etrieri. Intr-adevar, etrierul de pe partea in care placutele nu erau complet uzate avea unul din pistonase blocat. Le-am dat afara folosind pompa de la frana, le-am curatat cu o carpa si pe ele si cilindrii in care stau. Am repetat operatia si pe celalat etrier si am schimbat placutele la ambele. Demontant etrierele am si golit instalatia de lichid, care oricum avea o culoare galbuie si a fost nevoie sa-l inlocuiesc cu unul nou. A urmat aerisirea si gata. La teste am constatat ca ambele discuri se incingeau comparabil de tare. Ceea ce m-a facut sa ma declar multumit de rezultat. Ceea ce m-a surpins la teste a fost sa constat ca o motocicleta poate produce o franare pe fata cu scartaieli de roata ca la masina . Si eu care credeam ca efectul ar trebui sa fie un stopie Pe placute am dat 92 de lei/pereche. Adica vreo 200 de lei pentru ambele etriere. Nu sunt foarte sigur dar cred ca asa ceva am cumparat
  18. Multumesc de oferta. Apreciez atitudinea si data viitoare s-ar putea sa te trezesti cu mine pe cap . Am cumparat 2 perechide placute Goldfren dar am in intentie sa dau o fuga pe la parinti pe acasa (Galati) si o sa ma pun cu taica-miu pe ele . Ma gandesc sa demontez de tot etrierii sa schimb complet si lichidul si eventual sa scot si pistonasele sa le curat.
  19. Sunt de acord si cu aceasta teorie. Dar nu ma prind inca cum as putea s-o "testez". Parca nu ma multumeste doar o actiune pasiva de curatare fara a gasi si o modalitate de verificare.
  20. OK. M-a mai sfatuit asta cineva azi. Pare logic, asa ca o sa incerc sa tin cont. Multumesc
  21. Se pare ca trebuie sa schimb si eu cel putin la un etrier pe fata. Ceva sugestii de la cei care au rascolit recent internetul ? Cred ca o sa ma orientez in primul rand dupa pret. Numarul de kilometri pe care voi il mentionati e de domeniul SF-ului pentru mine Voi de unde ati cumparat ? Si inca o curiozitate: cum convingi surubul ala de trece prin gaurile de la placute sa iasa ? Am rasucit deja un inbus fara sa reusesc sa-l clintesc la niciunul dintre etrierii fata.
  22. Azi chiar a fost o zi minunata. Si eu am pierdut cheia cu motorul aflat undeva departe de Bucuresti. In prima instanta am crezut ca am uitat-o sub sa. Motiv pentru care am rupt butucul de inchidere a seii cu sculele unui binevoitor. Sub sea ... ghinion... nici o cheie. Asa ca a urmat "ia-ma nene", taxi si retur cu cheia de rezerva. Acum problema pe care tre' s-o rezolv e cum sa gasesc un butuc bun pentru inchiderea seii dar cel mai bine ar fi un set complet de contact si sea ca sa nu umblu cu 2 chei separate. Ceva sugesti ?
  23. @dany_nt: Intr-adevar uzura lagarelor ventilatorului de la radiator poate creste consumul de curent dar numai pana la pragul maxim dat de siguranta acelui circuit. Pentru un consum exagerat siguranta se arde, asa ca as exclude aceasta cauza. Porneste motorul si verifica la ralanti tensiunea de incarcare pe bornele bateriei. Apoi da-i o forja ca sa ridici temperatura apei si dupa ce ventilatorul a pornit mai masoara o data tensiunea de incarcare pe bornele bateriei. Daca diferenta intre prima masuratoare si a doua masuratoare e mai mult de 3-4 zecimi poti lua in vizor acest ventilator sau circuitul lui.
×
×
  • Creează nouă...