Sari la conținut

Amper

INACTIV
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    1997
  • Motocicleta
    Honda Hornet
  • Club
    Hawks M.C. - Oradea

Amper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Incepe sezonul moto.Cine vrea sa participe la marsul de inceput de sezon al celor din Debretin(salonul Honda ora 10.30) sa vina sambata 10.03.2012 la Petromul din vama la ora 9.30.
  2. Amper

    Accidente

    ETZ albastru nr BH 90AAT.
  3. In data de 23 iulie Hawks MC organizeaza moto party la Salard langa sala de sport.Nu se plateste intrare iar motociclistii prezenti vor fi serviti gratuit cu o mancarica pregatita in bogracs.Va asteptam cu drag.
  4. Amper

    Accidente

    Inmormantarea lui Jimmi va avea loc in data de 06.07.2011 la ora 14 in localitatea Diosig.Cine vrea sa participe intalnirea pt. plecare se face in loc Biharia intersectia spre Salard la ora 13.
  5. Amper

    Accidente

    Nu stiu mai multe detalii.A fost singur cand s-a intamplat nenorocirea.Un coleg motociclist care lucreaza la Smurd Sacueni a anuntat colegii aflati inca in Ungaria la o intalnire moto.
  6. Amper

    Accidente

    Se pare ca Jimi a intrat intr-un cap de pod la vro 5 km de casa si a murit pe loc.Mare pacat cand pierdem un coleg un prieten dar durerea e si mai mare cand cel care nu mai e are o varsta frageda cu un viitor plin de planuri si totul se termina intr-o clipa.RIP
  7. Amper

    Accidente

    Da e un coleg de al nostru Mircea.Mobra a iesit cam sifonata din accident dar din fericire el nu are fracturi si a scapat si de spitalizare.Norocul a fost ca nu avea viteza altfel iesea urat.Taximetristul habar nu are de semne de circulatie,prioritate etc. sustinand pana in ultima secunda ca motociclistul este de vina. In dimineta zilei de 03 iulie un motociclist din asociatia Wild Hawk Diosig-Sacueni a suferit un accident mortal in drum spre casa de la o intalnire moto din Ungaria.Condoleante familiei si prietenilor.
  8. Campania "Sa ne respectam in trafic !" continua si in 2011 in data de 6,7,8 mai cu participarea a mai multor cluburi si asociatii moto si cu ajutorul tuturor motociclistilor din judetele respective si nu numai.In 2011 campania va fi internationala fiindca traseul traverseaza si o parte din Ungaria(doua judete) iar la noi in tara trece prin patru judete(Bihor,Salaj,Maramures,Satu Mare).Cluburile si asociatiile care si-au anuntat prezenta sunt urmatoarele:Jud. Bihor-HawksMC,White WolvesMC,Black EaglesMC,AS Wild Hawks;jud.Satu Mare- Eagle Bikers,VikingMC,Dust Riders;jud. Maramures- Rock N'Road,Nord 6 Riders;Salaj -MesesMC;jud. Arad- Arad Bikers;Ungaria-Abranyi Lovagok MSZ,Hatarok Nelkuli Egyesulet,H B M E,Keresztesi Lovagok,Anonymus ME,Bekesi MBK,Keleti ME.Cei interesati pot lua legatura(paginile web a cluburilor) cu cei amintiti mai sus pt. a afla traseul si alte detalii legate de eveniment. Asfalt uscat si respect reciproc.
  9. In data de 26 martie 2011 ora 10(Ungaria) asociatia HBME din Debrecen organizeaza un mars moto de inceput de sezon pe o ruta de 15-20km.Pornirea va fi de la Honda situat pe str.Irinyi din Debrecen la ora 10,30.Pentru detalii :www.hbmotorosok.hu Mesaj completat Clubul Nord 6 Riders din Baia Mare organizeaza in data de 2 aprilie 2011 evenimentul "Deschiderea Sezonului Moto 2011" avand ca scop "Campanie de constientizare asupra prezentei motociclistilor in trafic". Locul de desfasurare : Platoul Gold Plaza-Baia Mare incepand cu ora 13.30. Activitati: 1. Expozitie moto; 2. Parada moto pe arterele principale din Baia Mare; 3. Concert "Gasca de acasa".
  10. Traseul mai poate avea mici modificari,dar la ora actuala exista traseul:Oradea,Salard,Marghita,Tasnad,Zalau,Baia Mare(cazare),Satu Mare, Nyirabrany,Debrecen,Puspokladany,Berettyoujfalu,Oradea-Baile 1 Mai(cazare).Traseul definitiv , orele exacte precum date despre cazare si masa 100% sigure o sa avem la sfarsitul lunii.O zi frumoasa
  11. Campania "Sa ne respectam in trafic !" continua si in 2011 in data de 6,7,8 mai cu participarea a mai multor cluburi si asociatii moto si cu ajutorul tuturor motociclistilor din judetele respective si nu numai.In 2011 campania va fi internationala fiindca traseul traverseaza si o parte din Ungaria(doua judete) iar la noi in tara trece prin patru judete(Bihor,Salaj,Maramures,Satu Mare).Cluburile si asociatiile care si-au anuntat prezenta sunt urmatoarele:Jud. Bihor-HawksMC,White WolvesMC,Black EaglesMC,AS Wild Hawks;jud.Satu Mare- Eagle Bikers,VikingMC,Dust Riders;jud. Maramures- Rock N'Road,Nord 6 Riders;Salaj -MesesMC;jud. Arad- Arad Bikers;Ungaria-Abranyi Lovagok MSZ,Hatarok Nelkuli Egyesulet,H B M E,Keresztesi Lovagok,Anonymus ME,Bekesi MBK,Keleti ME.Cei interesati pot lua legatura(paginile web a cluburilor) cu cei amintiti mai sus pt. a afla traseu si alte detalii legate de eveniment. Asfalt uscat si respect reciproc.
  12. Salut motociclistilor de pe forum si nu numai.Clubul HAWKS MC din Bihor va tine si in anul 2011 luna iulie intilnirea HAWKS MC.Detallile vor fi publicate pe www.hawksmc.ro.Asfalt uscat.
  13. Amper

    Discutii Despre Orice...

    Cred ,ca e prea tarziu sa scrii Mosului pt. drumuri impecabile.Avem noroc cu vecinii,ca mai vedem cum ar trebui sa arate un drum.La noi si cele noi au denivelari de parca esti pe ocean intr-o barca pneumatica.Interesant,ca si mai la vest se lucreaza cu aceleasi utilaje de asfaltat si drumul este impecabil.
  14. Amper

    Discutii Despre Orice...

    IN NUMELE CLUBULUI HAWKS MC VA DORESC SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU CU DRUMURI PETECITE ,CU BENZINA IEFTINA SI FARA ACCIDENTE.
  15. Amper

    Discutii Despre Orice...

    Felicitari clubului BE pt. Mikulas.O initiativa si un gest frumos ce ar trebui urmat si de alti motociclisti.Bravo.
×
×
  • Creează nouă...