Sari la conținut

alexlaur

Membru
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alexlaur

  1. http://www.pimoto.ro/ , nu o sa fii dezamagit , te asigur . Eu mi-am vopsit anul trecut la ei motocicleta in intregime si fac o treaba foarte buna .
  2. Pare sa ofere experiente interesante la pilotat dar totusi ... 10.000 $ ? cam mult ...
  3. alexlaur

    CBR F3

    Sa o stapanesti sanatos si asfalt uscat , insa , ti-as recomanda sa schimbi cu prima ocazie anvelopele ...
  4. Doamne ... In noaptea cand am avut accident 03.07.2012 il vazusem pe la academie cu motorul si i-am retinut numarul . Al lui este motorul cred pentru ca si atunci tot el era cu el ... Pacat ca din cauza prostilor ni se intampla ce ni se intampla. Sanatate riderului .
  5. Cred ca totul a tinut de noroc si de faptul ca nu am avut viteza ... si poate si de faptul ca am tinut tot timpul motocicleta dreapta si nu am inclinat-o .
  6. Riderul este prieten cu mine , este internat la Bagdasar acum . Starea nu este chiar buna dar nici fff grava , are ceva traumatisme la cap ... Dumnezeu sa il ajute sa treaca cu bine peste asta .
  7. Eu sunt cel implicat in accident . Sunt ok , nu am absolut nimic pentru ca nu m-am tavalit pe jos . Totul s-a intamplat prea repede , de-aia nu mai tineam minte exact cum m-am trezit in picioare , mi se pare normal . Eu veneam dinspre apaca si ma duceam spre gorjului , semafoarele nu functionau . Aveam prioritate , dar totusi un idiot a venit din dreapta de pe virtutii neasigurandu-se si cu intentia de a face stanga , urmarea ... ati vazut-o si voi . In fine , ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt eu bine , moto se repara ( de fapt cred ca o sa o vand la dezmembrari ) iar cu ce o sa imi dea cei de la asigurari + epava sper sa imi iau ceva macar la fel . App , ca de obicei am purtat casca , manusi si geaca cu protectii si am avut blugi lungi . O zi buna si sa aveti grija de voi .
  8. In seara asta , pe la 00:30 am am avut un accident cu daune materiale ceva mai insemnate decat astea , spre norocul meu si datorita lui Dumnezeu sunt acum aici si va scriu . Accidentul s-a produs la intersectia dintre Lujerului si Iuliu Maniu . Am purtat ca de obicei Casca si geaca cu protectii si acum imi sunt vesnic recunoscator ca nu ies din casa cu motorul fara casca , manusi si geaca ... O sa pun si niste poze , poate asa vor vedea si cei care merg fara geaca si protectii ca uneori ele fac diferenta ... Vina nu a fost a mea , ci a celui cu masina care nu a oprit la "cedeaza trecerea " .
×
×
  • Creează nouă...