Sari la conținut

denesu

Membru
  • Număr conținut

    110
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de denesu

  1. Salut. O sa fiu foarte scurt . Cricul central este facut tot de tine ? Daca da, la ce pret ? sunt interesat de un cric central. Mersi anticipat ptr raspuns.
  2. Salut. Ai un raspuns la bursa locala :)vezi acolo
  3. Salut . Ptr. xsebi. Probabil ai observat ca majoritatea au schimbat plexicul cu unul touring, au montat crashbar-uri si scuturi de motor, suporti de genti laterale si topcase. Se poate continua mai departe cu accesoriile, idea e sa iei motorul cat mai accesorizat pe langa faptul sa fie intr-o stare buna.Sa-ti pastrezi banii negociati ptr. schimbul de consumabile ca este mai indicat sa ti le faci tu dupa ce ai luat motorul (altfel nu ai garantie ca sa facut ). Eu deocamdata ma plang de vantul care i-mi bate in casca (am 1.80) si lipsa de cric central (greu cu unsul lantului ) si un mic defect la roata spate cu care am cumparat motorul si zilele astea sa cam desumflat. Bafta la alegere . Asfalt uscat.
  4. Ce ai patit domn' Serban , incidente de trafic ? Ma bucur sa aud ca te plimbi cu motorul. Sper sa avem ocazia odata sa ne si intalnim. Bafta ! Denes
  5. Buna. Scuze ca nu am raspuns din timp. Eu ajung doar vineri seara la BV si langa calculator doar cand am loc de "fratele cel mare". Maine-poimaine mai sunt prezent si vreau sa ies la plimbare cu ea,daca vrei sa o vezi gasesti datele de contact la rubrica cu adresele brasovenilor. Bafta la cautat. P.S. motofly.ro ploiesti are doua V_strom-uri cauta si la Brintex,de acolo am luat (cu 3 brate)si erau mai multe feluri
  6. Da , sunt doar semnele de la mine. M-am balbait un pic la alegerea ultimului rand din textul lui si am dat "back space" etc. etc. ( scuze domnu' admin Pacasac pentru off topic )
  7. cred ca fac cumva sa mai pun la pusculita si o sa imi iau un v-strom.
  8. Vlady_80 crash barul de pe Transalp este facut de cei de la heavyduties ?
  9. salut daca inca nu ai rezolvat poti sa te uiti langa Real la Brintex eu de acolo am luat asa ceva (din pacat e cu trei picioare al meu) dar aveau mai multe modele cu pretul pana in 50 lei (dar trebuie sa iei la rand standurile ca nu mai tin minte exact unde erau)
  10. Clar ca nu stiu de unde pot lua la pret bun , doar de aia am scris aici:) Iau in considerare orce sfat bun.
  11. Buna. Am si eu o intrebare(sa nu iau la rasfoit cele 600 si.. de pagini). Cei care aveti crash bar, de care aveti? Are careva informatii cat de bune sunt cele de la "heavy duties.ro"? vreau sa-mi montez si eu dar sunt la inceput cu fenomenul respectiv. Multumesc.
  12. De vanzare: - Toba Arrow cu db killer pentru Suzuki V-strom 650 - 200 euro - Bugspoiler - 50 euro - Crashbar - 50 euro pentru detalii: 0726506365 - Romulus Salut Mai este de actualitate crashbar-ul si bugspoiler-ul ? sa nu sun degeaba
  13. Buna ziua. O intrebare ptr posesorii de IJ sau ptr pasionati. Caut o carte tehnica pentru Ij 57 Planeta3 350 cm3. Ma intereseaza orice varianta: de cumparat , cu imprumutul, format electronic, orice informatie care ma ajuta sa fac rost de documentatia respectiva. Va multumesc anticipat.
  14. denesu

    Ij (izh)

    Buna ziua, la toata lumea. O intrebare ptr posesorii de IJ sau ptr pasionati. Caut o carte tehnica pentru Ij 57 Planeta3 350 cm3. Ma intereseaza orice varianta: de cumparat , cu imprumutul, format electronic, orice informatie care ma ajuta sa fac rost de documentatia respectiva. Va multumesc anticipat.
  15. Salut Din pacate nu te pot ajuta, dar am observat ca suntem destui posesori de motoare in Racadau. Daca dai pagina inapoi o sa observi ca si eu sunt in cautare continua de un loc sigur ptr. motor. Am mai vazut cateva ( 2-3 ) motoare pe la blocurile vecine care au stat afara si in decembrie, eu nu am avut suflet sa fac treaba asta si am plecat la 150 km distanta . Ideea este sa vorbim, sa ne cunoastem, sa stim cam la ce bani ne permitem fiecare si sa incercam sa rezolvam ceva din primavara.Daca cautam mai multi poate reusim sa rezolvam odata lipsa asta de garaje. Pana atunci iti urez bafta.
  16. salut! sunt Bogdan din Bucuresti si am cumparat o Viroaga din Brasov. ma poate ajuta cineva care are timp de un drum pana la Directia Fiscala Brasov sa scoata un certificat pentru mine? raman dator vandut! va rog!detalii mai multe pe mess sau la telefon. Salut,eu maine merg acasa la Bv din Otopeni. Da un telefon la 0744354924 sa vedem despre ce este vorba, in cazul in care nu e nevoie de procura sau alte prostii si se rezolvo usor poate reusesc sa te ajut. DeneÂş.
  17. Din nou in cautarea unui garaj. Daca stie cineva ceva de inchiriat sunt si eu interesat.
  18. Salut . Tocmai am in fata un anunt cu inchiriere garaj bv Victoriei 150 ron , ma intereseaza si pe mine. daca ne adunam trei ar fi o treaba buna. dati un raspuns sa vedem daca ne bagam.
  19. la cei din Sacele ai incercat ? inainte de centru , undeva pe stanga este scris si in partea de sus a portii (rebobinari ...etc.)
  20. Salut, esti nostim. 2-3 beri la un bar te costa mai mult decat sa iei acea trusa din praktiker sau bricostore.Iar daca nu faci gaura corect ai sanse mari sa strici capul extractorului.Am asa ceva dar nu pot sa-ti zic acum daca e intreg si celde care ai tu nevoie.Daca tii mortis putem intra in amanunte.
  21. Daca ai o masina cu carlig ,aceasta-i cea mai buna solutie. In privinta remorcii ...mai multe detalii la tel. Din pacate masina nu are carlig de remorcare , dar o sa tin cont de oferta ta/voastra la momentul respectiv. Multumesc anticipat de sprijinul acordat si tinem legatura.
  22. Buna baieti (si fete ) Am o intrebare simpla ptr voi in primul rand ma gandesc la FLR-BV ptr ca el are remorca din cate stiu eu. Care din voi stie ce posibilitati exista de a aduce o totineta din Germania ? In afara de a veni calare pe ea. Ma refer la inchiriat remorca , curierat , transport pe platforma , tren etc. La fel sunt curios de preturiile care se practica . Orice informatie corecta si la subiect este bine venita. Multan anticipat. Asfalt uscat la toata lumea. P.S. ptr Rul : De ce nu i-ti place V-Stromul de 1000 ? Mesaj completat Buna baieti (si fete ) Am o intrebare simpla ptr voi in primul rand ma gandesc la FLR-BV ptr ca el are remorca din cate stiu eu. Care din voi stie ce posibilitati exista de a aduce o trotineta din Germania ? In afara de a veni calare pe ea. Ma refer la inchiriat remorca , curierat , transport pe platforma , tren etc. La fel sunt curios de preturiile care se practica . Orice informatie corecta si la subiect este bine venita. Multan anticipat. Asfalt uscat la toata lumea. P.S. ptr Rul : De ce nu i-ti place V-Stromul de 1000 ?
  23. Salutare frati motociclisti Inca nu ati scapat de mine Am si eu nevoie de cateva informatii , daca stie careva ceva. Ma intereseaza ptr un amic, daca se pot gasi urmatoarele piese ( in afara de reprezententa ) ptr un CBR '98 si cam la ce preturi pot ajunge piesele S.H. sau noi ? - carene -far , ceasurile oglinzi etc din fata -furca Orice informatie e bine venita Ms mult , o iarna cat mai scurta si cat mai placuta.
  24. denesu

    Mz Riders

    Salut Andrei. Problema cu incarcarea poate aparea de la mai multe , nu numai de contact. Si eu ma lupt cu aceasi problema de ceva vreme.Am fost pe la "priceputi" care au stabilit ca rotorul de la alternator este problemna,dar pe parcurs i-si mai revenea si nu eram sigur ca nu e doar o problema de fir intrerupt. Asta din cauza micilor cazaturi , ptr ca inainte de ele nu aveam problema asta. Cand a cedat de tot m-am hotarat sa vad care e treaba , dupa lungi cautari de documentatie si chinueala la motor am ajuns la concluzia ca chiar rotorul este dus (posibil sa rupt un fir din bobina). Daca poti sa-l desfaci de pe motor ia un aparat de masura si vezi rezistenta celor doua inele pe care aluneca carbunii. Trebuie sa fie de aproximativ 4,2 omi. In cazul in care e bun trebuie sa cauti problema la piesele electrice de sub scaun ; regulator de tensiune , puntea redresoare ,releu si firele care le leaga
×
×
  • Creează nouă...