Sari la conținut

rhadu87

Membru
  • Număr conținut

    119
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    gixer k5

rhadu87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Te sfatuiesc sa te mai gandesti. Eu dupa prima iesire am zis ca o vand. Eram foarte dezamagit si nu ma gandeam decat sa o spal bine, sa-i fac niste poze si s-o pun pe net sa o vand..DAR!. Am zis sa incerc un parbriz touring si l-am cumparat pe cel de la puig care era cel mai inalt de pe piata. Am iesit cu ea la plimbare si deja parca era alta motocicleta. Dupa 2 sapt am cumparat si un deflector de vant de la mra si inclusiv in momentul de fata (de trei ani de zile) iubesc motocicleta asta. DECI! Mai gandeste-te daca vrei naked. Diferenta cel putin pentru mine a fost dintre o motocicleta pe care nu-mi pasa ca doar ce am cumparat-o ca vroiam s-o vand direct si intre o motocicleta de care acum mi-e greu sa ma despart fiindca sunt prea multe lucruri care-mi plac la ea. » Post actualizat in 25 May 2016 05:54 Te sfatuiesc sa te mai gandesti. Eu dupa prima iesire am zis ca o vand. Eram foarte dezamagit si nu ma gandeam decat sa o spal bine, sa-i fac niste poze si s-o pun pe net sa o vand..DAR!. Am zis sa incerc un parbriz touring si l-am cumparat pe cel de la puig care era cel mai inalt de pe piata. Am iesit cu ea la plimbare si deja parca era alta motocicleta. Dupa 2 sapt am cumparat si un deflector de vant de la mra si inclusiv in momentul de fata (de trei ani de zile) iubesc motocicleta asta. DECI! Mai gandeste-te daca vrei naked. Diferenta cel putin pentru mine a fost dintre o motocicleta pe care nu-mi pasa ca doar ce am cumparat-o ca vroiam s-o vand direct si intre o motocicleta de care acum mi-e greu sa ma despart fiindca sunt prea multe lucruri care-mi plac la ea.
  2. Ia-ti cu incredere..am un fz1 fazer din 2009 de 3 ani incoace si sunt FOARTE multumit..e o motocicleta destul de comoda, pe care poti sa mergi tare mult timp fara probleme cu mijlocul,umerii si asa mai departe..daca-ti cumperi sa stii ca tb sa-ti schimbi parbrizul stock cu unul touring(cel de la puig e destul de eficient) si in functie de cat de inalt esti sa-ti cumperi si un deflector de vant ca sa mergi cu 200+ in regim touring..daca esti interesat de asa ceva:))..eu am gasit o combinatie foarte eficienta si ok din punct de vedere estectic..daca e cineva interesat mesaj..Merg cu ea numai in exterior deci in oras nu stiu ce sa-ti zic, ca inafara de benzinarie si spalatorie n-am servit..eu personal nu vad rostul plimbarilor cu moto in oras, si daca gandesti la fel nu-ti lua naked..
  3. Extraordinar de misto locurile in care ai ajuns. Dar in acelasi timp nu imi pot imagina ce te-a posedat sa pleci sa te plimbi tocmai toamna in canada si alaska. Adica avand-o pe sora ta acolo te-ai fi putut duce in oricare alta perioada anului, cum ar fi fost mijlocul verii in care te-ai fi putut bucura la maxim de absolut tot ce ai vazut acolo, si mai ales de banii pe care i-ai cheltuit, ca nu-ti poti permite asa ceva anual(sau ma rog..nu stiu situatia ta, dar cred ca am bagat in aceasi oala majoritatea populatiei din romania) Sunt motociclist de vreo 12 ani, dar nu inteleg cum te poti bucura de o plimbare cu motocicleta la mai putin de 10 grade (sa nu zic de temperaturile negative la care ai facut referire dealungul povestirii, zapada si gheata).Sincer daca as fi fost fortat sa parcurg traseul in conditiile alea cred ca ar fi fost mai mult o lupta pt supravietuire decat o plimbare (pt mine).
  4. Am patit de 2 ori treaba asta.. odata eram si cu prietena in spate la fix un an dupa ce mi-am luat permisul..si bineinteles un taran cu o dacia nova de printr-un sat a vrut sa faca o "gluma" ca sa ma sperie..atunci in inconstienta mea nici nu m-am dat la o parte...credeam ca nu are nimeni tupeu sa faca asa ceva..acum stau si ma gandesc ca puteam sa murim amandoi din cauza unui taran analfabet fara pic de minte..A doua oara mi s-a intamplat in oras, in apropierea unei intersectii..de data aia un pusti handicapat care doar ce-si luase masina si o tentativa foarte palida de tras brusc de volan in ideea de a speria..cateodata cand ies la plimbare si mai scap mana-n acceleratie pana pe la vreo 200+ imi aduc aminte de episoadele astea si ma gandesc ce ar insemna asa ceva la viteza aia.. doamne fereste sa traiesc asta vreodata..
  5. Ai inteles atat de putin din ce am scris eu mai sus incat nici n-am de unde sa te iau ca esti in alt film tu...citeste mai atent inainte sa-ti dai cu parerea..si daca tu ai impresia ca salariul politia si l-ar lua citez "Să nu-mi spui că plătești impozit pe venitul obținut din vînzarea ferului" inseamna ca n-ai nici o idee cum functioneaza statul roman..
  6. O alta posibilitate ar fi fost ca motocicleta sa fie furata.. La asta nu v-ati gandit nici unul desi sunt destui care au ramas fara motocicleta.. Poate ala era chiar cioara aia ordinara care v-a saltat motorul.. Nu dau nici 2 flecme pe politia romana care stie sa dea numai amenzi, dar cand vine vorba sa-si faca datoria fata de tine care practic le platesti salariul (in cazul unui furt de exemplu) te intreaba nenorocitul care chipurile se ocupa de cazul tau dupa vreo 2-3 luni de cand s-a intamplat dezastrul (pt tine ca pe ei ii doare in pla) daca ai mai aflat ceva de obiectul furat.. Nici macar sa-ti faci singur dreptate ca in vestuul salbatic nu merge ca daca il prinzi p-ala si-l schilodesti tot tu ai probleme dupa..tot cu "LEGEA"
  7. Vreau de mult sa fac traseul asta si neaavand mai mult de 3 prieteni cu motor(desi am permis si motor de la 16 ani, dar nu prea am gasit doritori de plimbari mai lungi de 100 de km si in oras inafara de benzinarie si spalatorie nu servesc) m-am gandit sa apelez la forum..Traseul gandit de mine e sambata pana la Sibiu, sau poate chiar la balea lac(constanta-pitesti-transfagarasan-balea lac/sibiu), si duminica balea/sibiu-sebes-transalpina-pitesti-constanta, dar sunt deschis la alte variante(atata timp cat fac transalpina si transfagarasan. Toti doritorii sa apeleze la mine:))
  8. Pt mers 99% inafara orasului cu 120-180 ce crezi ca ar fi mai bun 10w40 sau 10w50?
  9. Am citit in manualul de reparatii la ce temperatura/turatii trebuie citita presiunea si cat ar tb sa fie..Am sa fac cat de repede posibil testul..sper sa gasesc pe cineva cu adaptor.. daca testul iese bine crezi ca ar putea fi de vina uleiul pentru nivelul ala de ulei din baie? tie cum iti suna toata povestea asta ca stiu ca esti mecanic 10w60 ti se pare o idee buna? intreb fiindca mi se pare foarte gros(in manual scrie 10w40/20w50 ma uitam la gama motorex si ma gandeam sa bag un 10w50 performance synt care ar fi intre..nici atat de gros ca ce mi-a sugerat mecanicul, si nici atat de subtire ca 10w40 300v pareri?!
  10. fratilor...cititi calumea ce am scris..nu am dubii in privinta nivelului de ulei din baie!...am dubii in privinta functionalitatii pompei de ulei cu motorul pornit... » Post actualizat in 21 May 2015 11:07 si in cazul meu il trage pe tot cand o pornesc si motorul e rece..dar dupa ce se incalzeste motorul la relati o majoritatea uleiului coboara la loc in baie..nu stiu exact cat dar diferenta dintre marcajul de minim si ala de maxim ar tb sa fie de vre-un litru(putin peste/putin sub)
  11. m-am uitat prin el si nu am gasit nimic de genul asta..daca ai cumva vreo idee despre situatia mea te rog impartaseste-o si cu mine..m-ar ajuta..ms
  12. daca nu-ti merge pompa de ulei nivelul ala din baie va fi vesnic la fel, indiferent ca motorul e pornit sau oprit...ca nimic nu-l va scoate din baie si directiona spre cutie,chiuloasa si ambreaj..
  13. Dupa o plimbare de vreo 300 km am observat dupa ce am ridicat motocicleta pe cricul central cu motorul pornit(incins) la relanti, ca vad nivelul uleiului din baie aproape de marcajul de minim..specific ca este nivelul uleiului, si nu doar cel care se prelinge inapoi in baie, si nivelul uleiului la 5 min dupa oprirea motorului este foarte aproape de marcajul de maxim..Am mers la un mecanic si mi-a spus ca ar putea fi din cauza uleiului(motul 10w40 300v), care ar fi pre subtire pentru temperaturile la care opereaza motorul si incins la maxim s-ar prelinge prea repede in baia de ulei,pompa nefacand fata, acesta sfatuindu-ma sa incerc 10w60(ulei folosit de el la toate motocicletele pe care le-a avut majoritatea fiind sport)...asta numai o teorie, varianta 2 fiind desfacerea baii de ulei si verificarea pompei..motocicleta este un fz1 2009(acelasi motor cu cel de pe r1 2004-2008, asta in ideea ca asta este modul in care functioneaza acest motor)..motorul mi se pare ca se aude ca inainte(fiind putin mai zgomotos) asta citind in mai multe locuri ca e ceva specific motorului asta..Cand motorul este rece trage tot uleiul, iar pe parcurs ce se incalzeste si ajunge pe 210-220 farenheicht(cand pornesc ventilatoarele creste nivelul din baie pana aproape de marcajul de minim al vizorului baii Daca are cineva motorul asta si sunteti in toane de a face un bine, poate porniti si voi motorul pe un stander sau pe cricul central si vedeti daca dupa ce se incinge bile uleiul la renalti creste nivelul din baie pana la minim Mersi anticipat
  14. Pe unde vreti sa o luati? bucuresti-pitesti-DN7C-Brasov-Ploiesti-Bucuresti-constanta?
  15. Vand casca ICON, marimea M, o am de 3 ani, a fost ingrijita si este in stare buna cu urme normale de uzura 200 RON 0721312013 Vand jacheta touring BUSE, cumparata anul trecut si purtata de maxim 30 de ori..Jacheta este ca noua, are protectii soft spate, umeri, coate si mesada detasabila.Este calduroasa pe vreme rece si bine aerisita pe timp de vara(fara mesada si cu caile de aerirsire deschise). Marimea este L si e potrivita pentru o persoana de 1.90-1.95 inaltime, 90-100 kg 300 RON 0721312013
×
×
  • Creează nouă...