Sari la conținut

Bender

INACTIV
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2007
  • Club
    Vatican 1%

Bender's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ce te freaca pe tine/pe iubitu' tau grija cum pleaca omul de pe loc?
  2. Ba, strici tot topicul. Hai, uscheala !
  3. Bender

    HD XR1200

    Avand in vedere succesul topicului de la Incepatori, cred ca te-ar asculta cateva persoane daca ai impartasii din experienta ta online. Scrie cand ai timp si chef pe un blog, pune o camera pe motor cand iesi la plimbare si povesteste cateva lucruri. Problema este ca multi dau sfaturi cand sunt cu vaca iar cei care stiu meserie, rareori aleg sa impartaseasca ceva. Best of luck
  4. Mac Miller - Knock Knock, am auzit melodia ca soundtrack la un clip de stunt si dupa ce am cautat dupa versuri am vazut ca scria si in post cine o canta. Fata de videoclipul original il prefer pe asta cu motociclete insa. http://motorcyclingaround.blogspot.com/2011/05/stunting-in-france.html
  5. Bender

    Legenda

    BigFoot, tatal tau e Dan Nastase si nasul de botez khk ? Anyway, frumoasa motocicleta, consumul daca e pe bune ma atrage avand in vedere puterea motorului.
  6. Bishon Fierbinte pe Roti, ce consum are in oras aceasta mtocicleta de oras? cat e de confortabila in oras? zici tu ca te strecori mai bine decat un Supermoto, Enduro, Naked ?
  7. Minciuni. Inseamna Sergiu Power toata ziua, mai cititi si voi un forum strain.
  8. Fara SILVIU.C esti ca Stan fara Bran, ca Tom fara Jerry, ca Palade fara Tociu. Fugi, cauta-l si abia apoi sa te arati aici oaie ratacita.
  9. Tu nu stiai cum sa faci sa te lauzi ca ti-ai luat scuter )
  10. Mie imi plac maimutoii aia doi care apar pe motocicleta, el si ea, niciunu dintre ei nu are probabil mai mult de 1.60 inaltime altfel arata aiurea motorul. E oribil, VTR-ul de 250 de la Honda arata mai bine, probabil daca il carenau pe ala iesea ceva mai bun.
  11. Afirmatia ta este ca nuca in perete. Bine ca exceleaza Aprilia
  12. Dakar(monocilindru) la 160 constant si totul e ok? Nu consuma ulei, nu se incinge? In ce turatie sta?
×
×
  • Creează nouă...