Sari la conținut

Cih

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Yamaha XTZ 750 Super Tenere
  • Numar Moto
    CJ - 26 - AVB
  • Club
    http://www.tenereclub.ro/

Cih's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cih

    Enduro Touring & Adventure

    vin si eu. ne vedem dimineata.
  2. Cih

    Cu si despre accidente

    motociclistul este oarecum "ok"... tocmai am vorbit cu el mergea sa-i schimbe pansamentele... motocicleta este o yamaha diversion.
  3. Cih

    Util

    am eu unul dar nu stiu pe unde ii sunt driverele. ti-l pot imprumuta si daca am azi timp o sa-i caut si driverele. da un pm cu nr de telefon si te sun cand sunt pe acasa.
  4. Cih

    Cu si despre accidente

    Ma tipu nu-i cocalar. Mi-a spus cu ce se ocupa si unde munceste deci pot sa te asigur ca nu-i cocalar. Daca nu se purta frumos si nu recunostea ca a gresit eram si eu mai "rau".
  5. Cih

    Cu si despre accidente

    Am fost azi la societatea de asigurari pentru constatare. Mai trebuie sa ma duc la un service sa-mi faca devizul. NU sunt chestii grave dar trebuie reparate. @DariusB - da... poate ca trebuia sa-l invat minte ca exista si motociclisti in trafic... numai ca se mai zice sa greseala recunoscuta este jumatate iertata. Ma bucur ca nu a fost mai grav si sa speram ca nu o sa mai fie data viitoare...
  6. Cih

    Util

    Stie cineva ceva service unde as putea sa-mi repar motocicleta cu o asigurare de la Euroins ...?
  7. Cih

    Cu si despre accidente

    Galen iti multumesc pentru ajutorul acordat. Cat traiesti inveti... data viitoare o sa ma astept sa fiu "invizibil". Am scapat usor de data asta. Baiatul a inteles ca a gresit, a recunoscut vina si am hotart ca nu merita sanctionat chiar asa drastic. Probabil ca firea mea mai iertatoare si-a spus cuvantul. Mersi Galen.
  8. Cih

    Cu si despre accidente

    Cred ca Galen te poate ajuta mai mult la partea cu evaluarea pagubelor... dar sincer tinand cont ca este de peste 10 ani nu cred ca o sa fie o suma impresionanta. Mda.... cel vinovat plateste la fel ca si cel nevinovat. Oricum...sper sa fie bine pt tine.
  9. Cih

    Cu si despre accidente

    Bine ca ai scapat sanatos... Ce sa faci.... minciuna este pentru cei slabi. Ai grija numai la procesele verbale care pot sa fie utile mai tarziu daca omul nu-si recunoaste greseala. Daca mai are si ceva relatii pe la politie o sa incerce sa scape usor. Ideea este sa nu te lasi. Iti recomand sa vorbesti si cu un avocat.
  10. Cih

    Util

    orice soclu de rezistenta + rezistenta 15 - 20 A este buna... costa exact 3 RON la magazinul de chesti electrice de langa sensul giratoriu Marasti. Eu am cautat (saptamana trecuta) la vreo 5 magazine de piese auto priza respectiva cu capac si nu am gasit. Cel mai bine iti faci comanda de la louis si nu te mai complici. are in pachet tot ce ai nevoie...numai cablu de la baterie pana la priza mai ai nevoie.
  11. http://www.yuppy.ro/clipuri/2011-06-26.html un filmulet interesant... nu am gasit alt topic sa-l incadrez...
  12. Cih

    Enduro Touring & Adventure

    drumul cum se prezinta...ma refer la asfalt, pietre, nisip....?
  13. Cih

    Util

    S-ar putea sa fie furat de undeva... iar hotii pana ce-i gasesc cumparator il "depoziteaza" in locuri oarecum ferite de priviriile curiosilor. Iti recomand sa dai un telefon la politie sa vina sa verifice daca nu dai de proprietar. Scuze de offtopic.
×
×
  • Creează nouă...