Sari la conținut

Rispo

INACTIV
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Rispo

  1. Rispo

    Minsk

    Va salut! Domnilor, cam cat costa un minsk? dupa ce am vazut cat de utila le este aceasta motoreta celor din tari mai putin dezvoltate, cu drumuri mai dificile mi-a atras atentia...
  2. Felicitari si multumiri domnilor organizatori! :ok: Adrian, iti multumesc pentru oamenii frumosi pe care i-am cunoscut datorita tie.
  3. va salut si va rog sa ma primiti si pe mine, desi nu am o comunista, ci o japoneza..suzuki savage imi imaginez ca media de varsta o sa fie peste varsta mea..21.. imi doresc mult sa vin, chiar de vineri seara... se poate?
  4. ce idee frumoasa (daca a fost deja postat acest video imi cer scuze...)
  5. Rispo

    Suzuki Savage 650

    Nimic pana acum. aici pe forum posturile sunt rare.. posesorii acestei motorete sunt putini la noi in tara. si pe alt site sau forum nu apar..acesta de pe motociclism.ro ar fi cam singurul punct de unde se poate pleca cu acest demers(daca se doreste asta, bineinteles). daca facem asa o numaratore...sau o prezenta..? oare cati suntem? o idee..sa venim fiecare dintre noi cu ceva poze aici pe forum.. liniste si pace in sectiunea asta a forumului.. nimeni pe aici? de prin ce meleaguri sunt oamenii cu Savage? sa ne facem si noi o idee..o imagine asupra hartii.. eu sunt de la Focsani. o mare parte din timp sunt in Iasi..
  6. Rispo

    Suzuki Savage 650

    cu aceeasi problema ma confrunt si eu.. si am gasit in cele din urma asta: intake and exhaust 0.08-0.13 mm (0.003 - 0.005 in.) http://suzukisavage.com/tech_data.html sper sa fie de folos si altora e de ajutor site ul..forum ce este el..e o comunitate http://www.suzukisavage.com/cgi-bin/YaBB.pl drumuri cat mai placute tuturor!
  7. salut. am vazut ca ai aceeasi problema pe care o am si eu la savage..ieri am desfacut motorul si am gasit lantul slab si intinzatorul dus. voiam sa te intreb daca ai gasit pana la urma ceva.. eu am vorbit cu cineva de la iasi si gasise lant la 200 si ceva de lei si intinzator la 300 si ceva lei si patine pe la 400 de lei

  8. Rispo

    Suzuki Savage 650

    salutare tutor posesorilor de suzuki salbatic din iarna asta m-am ales si eu cu unul cei care stiu mai bine cum stau lucrurile in privinta pieselor de schimb...se gasesc greu? pe unde trebuie cautat?
  9. la plural,te rog..

    :)

×
×
  • Creează nouă...