Sari la conținut

gabriel07

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gabriel07

  1. Salut in martie anul trecut am achizitionat si eu un Pan european 1100 anul 96 din Polonia este tot ce mi-am dorit;neagra ABS,CBS,TCS totul original .Am fost uimit de consumul mic 5-5.5l /100 raportat la greutate,foarte confortabila .Anul acesta doresc sa schimb distributia am desfacut capacele si am vazut cureaua,arata bine dar nu vreau sa risc.Se schimba usor , de unde ati luat cureaua si ce marca .
  2. Multumesc la amindoi o sa iau de la achimoto. Salut are cineva de vinzare crash bars africa twin 650 sau face cineva ? Multumesc anticipat.
  3. Salut ce presiune au in telescoapele fata la RD 03.Multumesc anticipat !

  4. Salut cea mai ieftina izolare impotriva inegriri de la aluminiu este scotch , eu am folosit pe cel maro de 5 cm sunt foarte multumit .
  5. Salut nu sunt ale mele deci nu ma supar,ar fi de ajutor un pret corect ? Multumesc
  6. Salut cu cine m-am intilnit pe 25 iunie 2009 ? mergea la intilnirea de la Risnov.
  7. Salut vreau si eu nr tel a lui CSTELIA cine poate sa ma ajute? Multumesc anticipat.La revedere
  8. Salut tabla este de aluminiu de 2 mm.Si ale mele au 2 ani si se comporta impecabil.La revedere
  9. Salut sunt interesat de plasticul care mascheaza contactul,care scrie pe el Honda separat sau cu contact la o Honda XRV 650 si semnalele din fata .
  10. Multumesc pentru idee a fost foarte buna,frumoasa,practica si ieftina.Izolatia cea mai ieftina in interior scoch mai lat.
  11. Salut,gasesti la www.dillypoit.ro eu am luat acum 2 ani origine Honda in jur de 200 ron.
  12. Salut, sunt Gabriel, baiatul cu Africa de la Pestera Muierii. Multumesc mult pentru sfaturile date, nu au fost probleme la semeringul de la pinionul mic. Cum a fost Strategica.
×
×
  • Creează nouă...