Sari la conținut

mihaiv

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    voshod

mihaiv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Pentru ca nu am avut timp sa ma ocup de ea, o scot la vanzare: VOSHOD 3M Pentru detalii 0744.393.066
  2. mihaiv

    Voshod

    salut... mai citeam pe forum si la un moment dat am gasit ca cica s=ar potrivi carburatorul mikuni de la o japoneza de 750...ala facea impartirea urmatoare 750:4 = 187,5 deci se spunea ca s-ar potrivi...si ma gandeam ca daca merge atunci poate ca sunt sanse ca sa se gaseaca mai usor piese pentru el... dar merci pentru ideea cu kitul de reparatie...am sa incerc prima data acest lucru...
  3. mihaiv

    Voshod

    merci de sfat si de documentatie...o sa incerc...apoi o sa vad eu ce iasa...de carburator nu stii nimic ? sant din alea japoneze care se potrivesc si pe voshod ?
  4. mihaiv

    Voshod

    azi am inceput sa le iau pe rand dupa cum m-ati sfatuit...si am constatat ca era rupt cablul de acceleratie chiar la maneta de acceleratie...avea cateva fire rupte si se tinea doar in cateva...probabil ca din aceasta cauza ramanea acceleratia trasa si motocicleta turata. intrebare: - are cineva un cablu de acceleratie sau se poate improviza ceva de la o alta motocicleta ? - si revin cu intrebarea cu carburatorul: se poate pune carburator mikuni pe voshod ? (pe al meu este un k65)
  5. mihaiv

    Voshod

    salut, citeam pe forum despre carburatoare (pt ca urmeaza sa ma apuc de al meu) si am vazut ca pe comuniste unii pun carburatoare de japoneze; pe voshod 3m ce fel de carburator s-ar putea pune ? se vorbea de marca mikuni... P.S: - pana acum am dus tevile de esapament la un sudor si le-a facut o sudura in argon; cotul si partea din spate erau prinse cu banda adeziva si cu un colier
  6. mihaiv

    Voshod

    din pacate nu m-am putut apuca de ea ca a trebuit sa ma mut din chirie, iar la serviciu am fost putin aglomerat... singura veste mai buna este ca mi-am adus motoru' mai aproape de casa si acuma teoretic nu as mai avea scuze sa nu ma apuc de el
  7. salut, multumesc de sfaturi....din pacate nu am apucat sa fac nimic la motor ca a trebuit sa ma mut din chirie si am avut un timp mai aglomerat la serviciu... am apucat doar sa ma uit la el in treacat si am observat ca mi-a sarit surubul care regleaza mersul la relanti...cand am pornit-o dupa ce am cumparat-o de la cineva am observat ca in relantii se tura foarte tare...de zici ca vroia sa isi ia zborul...am invartit eu la surubul de reglare a relanti-ului dar nimic...am mai facut o tura cu el asa si apoi am pus-o jos...si nu am mai avut timp de ea...apoi acuma cand m-am uitat am vazut ca nu mai am acel surub...se poate sa-mi fi sarit.... intrebare: se poate pune alt surub ? sau trebuie ceva surub special ?
  8. mihaiv

    Voshod

    baieti, multumesc mult de sfaturi (am prins putin curaj, ca te simiti bine cand esti primit cu caldura...)...am sa ma apuc sa o desfac si o sa ii dau eu cumva de cap...de nu mi-o dau de cap ... daca nu am sa mai revin pt inca un set de sfaturi. sa auzim numai de bine! p.s: - am manualul de voshod in romana, ca tot un om mare cu suflet, de pe forum ,mi l-a trimis
  9. salut, sunt si eu posesorul unei comuniste (voshod) si sunt incepator... am probleme cu ea : cand este in relantiv se tureaza de zici ca vrea sa plece pe luna; stie cineva din voi pe cineva care se pricepe la reparat comuniste ? si tot legat de reparat : stiti cumva sa fie undeva prin cluj ceva service moto sau cineva care sa predea cursuri de reparat sau unde as putea sa merg sa invat putina mecanica ? asfalt curat!
  10. mihaiv

    Voshod

    salut, am si eu o problema cu motorul meu...mi se tureaza in relantiv de zici ca isi ia zborul...am incercat sa il reglez din carburator dar nici o diferenta...cand merg cu el este ok...trage si nu se tureaza dar cum sta in relantiv se tureaza foarte foarte tare... sunt de a dreptul incepator si nu prea le am cu mecanica...stiti pe cineva in Cluj care se pricepe la comuniste si care s-ar baga sa o repare ? (ca pe cine am intrebat eu pe aici a zis ca nu se baga; dar poate ca mai sunt altii...) asfalt uscat!
  11. mihaiv

    Voshod

    salut oameni buni, proaspat proprietar de voshod, caut un manual de reparatie in limba romana...am vazut ca se vorbeste despre el pe forum...poate cineva sa ma ajute? id: mihai.vincze@gmail.com multumesc!
×
×
  • Creează nouă...