Sari la conținut

vader

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    HD 48, Hsq 250

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra, Honda CG 125 Titan, GS 500, Fireblade, MT03

vader's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!! ;)

  2. Salut, Intr-adevar e foarte util. Nu zice nimeni ca n-o sa stii sa mergi pe motor daca nu-l faci dar daca-l faci o sa mergi mai bine. O sa fii mult mai relaxat pentru ca vei afla cam care-i pozitia cea mai buna sau cum sa ti-o descoperi, vei sti sa franezi mai bine si prin urmare in primul rand o sa-i faci un mare bine sanatatii tale si in al doilea rand o sa le faci un bine si celorlalti pentru ca vei fi mai sigur pe motorul tau. Mie-mi place cursul, imi place omul si-n plus am descoperit noi prieteni ca sa zic asa :-) Concluzie: cand o sa aveti timp si bani, merita fiecare leutz. Apropos, nu ca-i fac reclama dar mi-a rezolvat si f mishto motorul la service-ul din Energeticienilor 122 ( sper c-am tinut bine minte adresa). Pretul mai mult decat corect la manopera, pretul f bun la piese, mecanicul, desi f tanar, se vede ca stie meserie. Promite :-)
  3. Manual de service CBR 1000 RR 2004. O am in format electronic, are 325 Mb. Daca o vrea cineva, i-o dau eu. Stima
  4. Incepatori si mai putin incepatori. In primul rand sa-i spunem omului un imens MULTUMESC pentru ca si-a dat osteneala sa scrie lucrurile astea. Nu te cunosc dar imi scot palaria ( virtuala) in fata ta. Ma duc sa scot scaritele din spate ( chiar daca imi plimb nevasta doar in mod absolut exceptional, pe distante scurte si cu viteza f redusa). Vali
  5. E o diferenta fatza de moshii aia acriti de viata, de administratorii analfabeti, de la bloc, de turnatorii de dupa vizor... asta avea si el o dambla omeneasca. Asta e, sper sa nu se fi chinuit.
  6. vader

    Cheia - 16.09.2007

    Acu hai s-o balacarim :-) pe tipa Ca a facut bine sa se suie pe R1, ca n-a facut, ca alea ca alelalte, sincer nici nu-i treaba noastra. Mie personal, o tipa care are tupeu sa se dea cu R1 imi impune respect pentru simplul fapt ca s-a suit pe el. In rest, multa sanatate, precis stie ea mai bine ce invataminte sa traga si ce greseli sa evite pe viitor. Parca n-am facut cu totii timpenii la ghidon, poate ca multi dintre noi am avut mai mult noroc decat ea. Cat despre oprit, intr-adevar, oricata treaba am avea, ar fi bine sa invatam sa ne oprim si sa intrebam scurt daca putem ajuta cu ceva. Daca nu din omenie, macar din interes, s-ar putea sa avem nevoie la randul nostru. S-au dus vremurile cu solidaritatea trabantishtilor :-)
  7. Subscriu, cred ca exact mersul la plesneala a facut tot farmecul plimbarii!! Felicitari si respect
  8. Nu lasam sa moara :-) eu urmaresc pentru ca am notificare pe mail cand se posteaza. poze n-am mai pus ca n-am mai facut ( mi-ar munca de ras sa-mi fie). Oricum, urmaresc cu cel mai mare interes!
  9. Mi-e si jena sa ma exprim, oricum n-as reusi sa gasesc cuvintele potrivite. Jos palaria, pentru plimbare, pentru foto, pentru voi.
  10. Accidente se intampla. in schimb se intampla mai rar ca un strain, in spetza Ishmael, sa se preocupe si sa ajute dezinteresat. Am inteles ca ai facut destule. Pe calea asta, da-mi voie sa fac o reverenta si sa-ti multumesc respect Vali
  11. Io zic sa definiti intai termenul de incepator. Am vazut in posturile din topicul asta oameni cu 12 000 km care se recunosc incepatori, cunosc si oameni care dupa 10 000 se considera experti. Daca vorbim strict de un incepator in adevaratul sens al cuvantului, eu unul nu consider indicata o motocicleta foarte puternica ( nici super sport, nici sport-touring, nici touring, nici eunduro, inniciuncaz cross, nici chopper si nici atv) asa cum nu consider normal ca un om care si-a luat permisul de 2 zile sa-si ia lamborghini sau mai stiu eu ce. Nu-i vorba, sunt oameni mai echilibrati care isi cunosc limitele si se stapanesc dar chiar si aia, in cazul in care fac o manevra aiurea pe dreapta sau dau intr-o groapa si baga mina-n gaz, sunt supusi durerii... M-am tot gandit si eu la subiectul asta, mai ales ca m-au mai intrebat diversi cunoscuti. Concluzia e ca, avind in vedere ca nu vreau sa-mi incarc constiinta, recomand sa NU se suie un incepator pe multi cai din prima. PS: nici eu nu ma consider f'un expert, n-am decit 7 ani si cam 25 000km pe motor, sunt oameni cu mult mai multa experienta care spun ca nu e bine si eu am incredere in experienta lor, chiar daca eu am 38 ani si ei 25, varsta nu conteaza.
  12. Daca ti-e prieten adevarat, n-ai de ce sa-l mai controlezi daca spune adevarul sau nu. confirm, 50K nu-s multi daca intretinerea a fost ok, chiar daca a fost forjata ( doar d'aia e facuta nu? ) multa bafta cu noua achizitie!
  13. vader

    De cacao

    Din pacate asa e in legatura cu preturile de la Honda. Foarte recent, un prieten a avut un accident destul de usor cu un CBF 1000, absolut nou ( 2 sapt vechime), luat de la Honda. Astia de la service i-au calculat 15 000 RON costul reparatiei, pentru carena fatza dreapta, semnalizator, un maner d'ala din spate, rezervor si cadru ( pe cadru era o zgarietura de 1 mm si pe rezervor una de 1,5mm). Sunt niste nesimtiti. Pe mine, revizia m-a costat 1500 ron si am facut urmatoarele: - ulei+filtru - placute fatza ( 2 seturi) - filtre aer - schimbat cauciucuri ( am venit eu cu cauciucurile, ei au pus doar manopera) - curatat lantz Asa ca nu va mirati de preturile de la honda, orientati-va mai degraba catre solutiile alternative ( privati ) Cit despre asigurari, astia din asta traiesc, din furt asa ca nu te mira. O sa scoti ceva cit de cit apropiat de realitate doar la masina noua sau un leasing/rate, acolo n-au tupeu, in schimb, cum ai trecut de ceva vechime ( 5 ani parca), isi bat joc de tine in mod repetat si cu salbaticie. Asta e, imi pare f rau pt tine multa bafta Vali
  14. De ce zici ca mie, de exemplu aia cu ceasu' mi se pare f f misto ! Mai bine fa-ti timp si mai pune poze :-)
  15. wow , raven, shortgal, cobra, mi-emi plac toate ! Ce-i haios e ca tocmai citeam pe un alt forum articolul profesorului ala despre motociclisti si cit de nesimtitori sunt ei si pe urma m-am uitat la pozele pline de delicatete pe care le-ati facut :-)) Asta-mi aduce aminte de desenele alea animate din copilarie, cu taurashul Ferdinand, care nu voia sa intre in arena, prefera sa fuga pe camp sa miroasa florile hihi
×
×
  • Creează nouă...