Sari la conținut

yonuttz

Membru
  • Număr conținut

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    yonutz_crystian

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Yamaha yzf r125

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Oveto, Honda @150, Peugeot speedfight, Honda Sh150

yonuttz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Din cate am inteles cel cu ford ul ia taiat calea si la inghesuit intre masina lui si cele de pe margine.Masina mea a foat stearsa prima de motocicleta pana sa ajunga in fabia
  2. Multumesc pentru schite, eu unul cred ca o sa ma apuc cam intr-o saptamana. As avea toate sculele necesare pana si cric, roti, ce as mai avea nevoie de teava pe care o voi cumpara. Sper sa ne intalnim o data offline sa fac cinste cu se cuvine.
  3. Foarte frumos si curat lucrat elevatorul, felicitarle mele. As vrea sa imi fac si eu unul asemanator, poate ma ajuti cu o schema si cateva dimensiuni, asta numai daca vrei, daca vrei sa tii pentru tine eu unul nu m-as putea supara pentru asta, numai cat ai muncit la el.
  4. Am si eu o intrebare poate stie cineva mai concret. Se potriveste roata fata de la un gsr 600 2008 la un gsxr 600 tot 2008? Dupa cum stiti la gsxr furca este upside down.
  5. Nu stiu cum este la r6 schimbatorul daca vine direct in cutie sau are o tija prelungitoare, poate sa strambat ea si nu mai face cursa corect
  6. Vand motor pentru gsr 600 complet,mai multe detalii la telefon despre starea lui, 3000-3500km de pe motocicleta avariata,posibil si alte piese.telefon 0786674403 sau pm.
  7. asta este problema ca nu sunt din bucuresti si nici nu ajung curand acolo.
  8. Am a si eu o problema si anume mi sa rupt cablul de ambreiaj. Vi sa intamplat asta?? tinand cont ca este o motocicleta aparuta cat de cat recent. parerea mea este ca sa rupt din cauza ca a stat prea mult (un an jumatate nu s-a atins nimeni de ea). De unde fac rost de unul nou?
  9. Nu stiu ce sa spun despre ''Leo Vince GP Style Evo 2'', eu am o evacuare completa arrow titanium si sunt foarte multumit de ea,am cumparat motocicleta echipata cu ea si sincer iti spun, daca nu avea evacuarea nu o cumparam(nu imi place sunetul de scuter). Arrow-ul are sunet puternic si frumos, se aude de departe (mai ales noapte) plus ca da rateuri cand reduci:X
  10. Ramane valabil pentru carena din fata, restul s-au cumparat. Pm sau numar de telefon:0786674403
  11. Voi la cati km ati schimbat filtrul de aer? Si cat costa unul ca eu nu l-am schimbat de loc pana acum.
  12. Am si eu o intrebare: voi de unde cumparati consumabilele(ulei si filtre)?? Nu am mai pornit-o de anul trecut si cum incepe sa apara soarele vreau sa-i schimb si consumabilele!
  13. Vin si eu cu o poza..este de cand am cumparat motocicleta, dupa cum se vede in poza era aproape noua doar cateva sute de km, singurul si unicul defec fiind zgarietura care se vede in poza
×
×
  • Creează nouă...