Jump to content

victor_wts

Membru
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

About victor_wts

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2011
 • Motocicleta
  YZF-R1
 • Numar Moto
  -

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  FZ6

Recent Profile Visitors

483 profile views
 1. Adica se doreste ajutor de stat pt industia moto din Romania. Mobra, Carpati ce sa luam?... aha da stai ca astea nu se mai fabrica! Deci rezulta ajutor de stat pt vanzarea de motociclete de import. Nu destul sustinem vanzarea de auto Euro6 care sunt Euro4 de fapt? Chiar nu se intreaba nimeni de ce suntem tara cu cea mai mare subventie in domeniul auto? Ne hotaram si noi cum mergm cu politica asta? Parca nu era buna Dancila si Leocadia........ la mocangeala...... Da Doamne! Apropo! Cu ITP rabla sau fara? Lucrez in domeniul auto. Sunt unul din cei ce
 2. Salut! Eu nu prea inteleg ce si cum. Proiectul e pt a da o masina si a lua o motocicleta noua? Ma poti lamuri si pe mine?
 3. De asta nu putem decat sa ne amuzam. Este produlul mizeriei din sistem si nu a proastei legislatii. Putea sa aiba si 10 clase ca unde a facut 8 ce mai erau doua???? )))))) Data publicarii: 4 Aprilie 2014 reportajul cam vechi
 4. Doctor X, Geo 75 voi mai aveti rabdare?? Baieti daca aveti sange va rog sa va puneti toti cv-urile aici. Ce vb voi este discriminare!!!!!!!!!!!!! O afirmatie corecta! Cartea reprezentand legislatia specifica. PT ASTRONAUTICA TR SA AI CURSURI MINIME! Acolo urmand sa inveti lucruri care se invata doar acolo (specifice + secrete). Tu vrei sa te faci astronaut dar doar vrei. Pt scoala de soferi asisderea! CURSURI MINIME! scris, citit, socotit restul urmand sa se invete si testeze acolo!!!!! Toti dorim respect in trafic!! Inaspreste examenul!!! Fa-l cu retestare la 5 ani
 5. Asa este! Tocmai de aceea eu ma retrag. Inteleptilor!! Luminati voi lumea! Noi astia sa avem de unde lua lumina.
 6. Pentru asta exista examen scris si proba practica! Tii cu ursu! si nu cu ala de la Sibiu. » Post actualizat in 14 Oct 2016 14:33 Proba practica care este NECESAR sa fie imbunatatita. Cu 10 clase nu se rezolva nimic. Doar da bine la oamenii irationali (frustrati).
 7. Evolutie prin felul de a gandi. In nici un caz nu ne putem intoarce la comunism. Evolutie prin pedepsirea celui care greseste. Prezumtia de nevinovatie va zice ceva????? NU! Daca va zicea nu mai dezbateati un subiect TAMPIT. La voi daca ai 10 clase nu mai poti fi cu capul in nori. Nu poti sa te certi cu nevasta peste oapte si sa nu iti stea capul la condus in dimineata urmatoare? 10 clase si am rezolvat tot. 8 clase sunt suficiente nu aici trebuie dusa dezbaterea. Bateti apa in piua pe ceva utopic. Articolul ala este doar o bomba de presa sa dea bine la masa de manevra care da clic pt a ve
 8. CE A FACUT BOBITA!!!!! Mi a disparut postu (da fara articol) 4 clase propun sa mi se ia permisul. Doar kim jong-un mai spune dinastea!!!!!!Trezirea!!!! Aveti niste idei revoltatoare. Voua vi s a urat cu democratia vreti la comunisti iar. Noi ne meritam soarta nene. Nu avem cum sa evoluam!!!
 9. Da cine intreaba???? )) Unii sunt doar cu trolatul
 10. Sa zicem ca e bine atunci cand apa are 40 de grade. Daca apa are 40 de grade uleiul cate grade are? Noi asteptam sa creasca temeratura la apa sau la ulei sau e una si aceeasi treaba?
 11. )) Am ajuns la presiune in pneuri in conditiile in care, aseara, a ploua prin unele locuri in Buc. Avand in vedere ca mai am 15 zile de penitenta (mers cu reatebeu') chiar observam ca s-a format o mazga pe trotuar de mergeam ca pe ghiata cu sosonii din dotare.
 12. Baiatul are dreptate!!!!!! Adica vrei sa zici ca esti fraier, ca tu ai fost civilizat si cand te-a intrebat ala de la intrare daca ai venit la cineva anume ai zis ca nu e frumos sa apelezi pt 10 lei la astfel de metode si ca e frumos sa dai cei 10 lei daca asa da toata lumea ) Hai bine......... Nu toata lumea doar fraierii cu ecuson. Ecuson care era folosit pt a identifica fraierii care nu au voie la boxe. Daca nu ai avut invitatie la cumetrie tr sa platesti!!!!
 13. Se trimite pe privat sau vedem si noi
 14. Pfffffff!!!!!! Ce bucuros eram de filmuletul asta da incepe exact de unde m-ati depasit pe mine. Mai are cinema filmulete in care sa apar si eu???? Da nu are de unde........... ca eu am fost ultimul mereu!!!!!! )))))
 15. O harta ai ca eu nu stiu pe unde vine astea! Poate ma bag si eu. Daca se merge incet!
×
×
 • Create New...