Sari la conținut

tudorp28

Membru
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda VFR800 2002
  • Numar Moto
    B 888 YUP

tudorp28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Are cineva radiatoare de prisos pt VFR model 2002-2008 schimbate si care stau aruncate pe undeva, Defecte dar functionale? Incercam sa gasim defectul unei instalatii de racire. Multumesc
  2. 1200 ±100 rpm tot ce inseamna sport presupune cresterea performantei in detrimentul consumului. totodata greutatea, temperatura exterioara influenteaza consumul notabil. ( in conditiile unui regim de mers aseanator )
  3. http://www.yr.no/place/Romania/Bucuresti/Bucharest~683506/long.html cred ca ar fi cazul sa facem recensamantul :-) Eu tocesc cauciucurile deja de o luna daca nu mai mult
  4. Singura varianta de a gasi doar "geamul" farului este la dezmembrari sau poate o varianta chinezeasca. Altfel gasesti doar grupul optic cu totul.
  5. Yuasa e mamica LA baterii. Scumpă ! dar după două săptămâni de stat montată pe motocicletă afară în minus grade a pornit motocicleta fără vreo problemă am dat-o jos aşa de grijă şi am pus-o pe redresor care mi-a indicat că este 100% incărcată. Aşa ca fapt divers să aveţi în vedere pentru pregătirea de primăvară.
  6. Intr-un final nu mai trebuie sa vi pe jos joia la parcul Carol. BRAVO!!
  7. superglue-ul s-ar putea sa iti creeze probleme ultrior daca vrei dori desfacerea recomandata e pasta blocanta.
  8. Cu placere si ma bucur ca experientele mele au fost de folos.
  9. se foloseste un extractor de suruburi iar rezervorul nu trebuie dat jos de tot se desfac suruburile dinspre spate si se ridica mai mult si se asigura cu o sfoara de spatele motocicletei.
  10. confirm si eu plaja de temperaturi mentionata de stely_yoo. vis a vis de surubul buclucas, odata te invit din nou la mine in alta ordine de idei varianta cu burghiul este una mai placuta decat taiatul palniei. ideea e ca sub cutila aceea cu palnii mai exista o mufa alba care daca e uitata sa fie cuplata motorul face figuri si aprinde FI-ul- Un mecanic a uitat sa o cupleze la loc cand am fost sa o verific si cand am vazut aprins rosu in urma interventiei a rezultat Panica asa ca am tinu-to minte pe mufa.
  11. Ora 9 are lant doar daca lantul se afla pe partea dreapta a motocicletei.
  12. Daca mai vrei sa mergi iarna cu ea e foarte bun 10W-40 Eu am mers anul trecut chiar si de revelion cu ea dar atentie pentur disperatii moto din aceasta categorie sa nu se sperie de cresterea radicala a consumului la a mea de la intervalul 5.66 ~ 7.74 a sarit la 11% Lantului i se constata uzura cand se incearca intinderea conform cartii si se constata ca dupa ce sa ajuns in cotele normale de intindere alte portiuni ale lantului sunt ori mai tensionate. si bineinteles daca s-au ascutit dintii foii sau pinionului. in principiu se schimba ambele roti dintate astfel ca uzura ar trewbuii sa fie egala dar in situatia in care s-a schimbat anterior doar una dintre ele poate aparea o inegalitate in uzura.
  13. in alta ordine de idei, ca vroiam sa intreb: voi de unde v-ati luat voltmetru ala digital micut, care l-am vazut si la tine si la un alt motor (nu mai stiu al cui era...) /index.php?/topic/32357-honda-vfr-750800/page__st__4040#entry3203174
  14. ViperX in functie de cat de mult nu te lasa sa dormi te astept si o rezolvam si noaptea eu sunt din categoria bufnita. Moca nu e vorba de bani daca ti-a trecut asta prin cap. Stau in zona Arcul de triumf.
  15. O idee ai zapacit mufa de la map senzor cand ai umblat la filtru.
×
×
  • Creează nouă...