Sari la conținut

tudorp28

Membru
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tudorp28

  1. Are cineva radiatoare de prisos pt VFR model 2002-2008 schimbate si care stau aruncate pe undeva, Defecte dar functionale? Incercam sa gasim defectul unei instalatii de racire. Multumesc
  2. 1200 ±100 rpm tot ce inseamna sport presupune cresterea performantei in detrimentul consumului. totodata greutatea, temperatura exterioara influenteaza consumul notabil. ( in conditiile unui regim de mers aseanator )
  3. http://www.yr.no/place/Romania/Bucuresti/Bucharest~683506/long.html cred ca ar fi cazul sa facem recensamantul :-) Eu tocesc cauciucurile deja de o luna daca nu mai mult
  4. Singura varianta de a gasi doar "geamul" farului este la dezmembrari sau poate o varianta chinezeasca. Altfel gasesti doar grupul optic cu totul.
  5. Yuasa e mamica LA baterii. Scumpă ! dar după două săptămâni de stat montată pe motocicletă afară în minus grade a pornit motocicleta fără vreo problemă am dat-o jos aşa de grijă şi am pus-o pe redresor care mi-a indicat că este 100% incărcată. Aşa ca fapt divers să aveţi în vedere pentru pregătirea de primăvară.
  6. Intr-un final nu mai trebuie sa vi pe jos joia la parcul Carol. BRAVO!!
  7. superglue-ul s-ar putea sa iti creeze probleme ultrior daca vrei dori desfacerea recomandata e pasta blocanta.
  8. Cu placere si ma bucur ca experientele mele au fost de folos.
  9. se foloseste un extractor de suruburi iar rezervorul nu trebuie dat jos de tot se desfac suruburile dinspre spate si se ridica mai mult si se asigura cu o sfoara de spatele motocicletei.
  10. confirm si eu plaja de temperaturi mentionata de stely_yoo. vis a vis de surubul buclucas, odata te invit din nou la mine in alta ordine de idei varianta cu burghiul este una mai placuta decat taiatul palniei. ideea e ca sub cutila aceea cu palnii mai exista o mufa alba care daca e uitata sa fie cuplata motorul face figuri si aprinde FI-ul- Un mecanic a uitat sa o cupleze la loc cand am fost sa o verific si cand am vazut aprins rosu in urma interventiei a rezultat Panica asa ca am tinu-to minte pe mufa.
  11. Ora 9 are lant doar daca lantul se afla pe partea dreapta a motocicletei.
  12. Daca mai vrei sa mergi iarna cu ea e foarte bun 10W-40 Eu am mers anul trecut chiar si de revelion cu ea dar atentie pentur disperatii moto din aceasta categorie sa nu se sperie de cresterea radicala a consumului la a mea de la intervalul 5.66 ~ 7.74 a sarit la 11% Lantului i se constata uzura cand se incearca intinderea conform cartii si se constata ca dupa ce sa ajuns in cotele normale de intindere alte portiuni ale lantului sunt ori mai tensionate. si bineinteles daca s-au ascutit dintii foii sau pinionului. in principiu se schimba ambele roti dintate astfel ca uzura ar trewbuii sa fie egala dar in situatia in care s-a schimbat anterior doar una dintre ele poate aparea o inegalitate in uzura.
  13. in alta ordine de idei, ca vroiam sa intreb: voi de unde v-ati luat voltmetru ala digital micut, care l-am vazut si la tine si la un alt motor (nu mai stiu al cui era...) /index.php?/topic/32357-honda-vfr-750800/page__st__4040#entry3203174
  14. ViperX in functie de cat de mult nu te lasa sa dormi te astept si o rezolvam si noaptea eu sunt din categoria bufnita. Moca nu e vorba de bani daca ti-a trecut asta prin cap. Stau in zona Arcul de triumf.
  15. O idee ai zapacit mufa de la map senzor cand ai umblat la filtru.
  16. N'are nici o treaba curatatul lantului cu mersul aiurea l motorului. Ori a patruns apa pe undeva ori un contact imperfect la vreo mufa Ori i-a venit sorocul unei bujii Daca vrei poti trece pe la mine sa o opperam impreuna.
  17. Pai dataorita lu matale care ma puse-si pe ganduri. Garniturile sunt metalice nu e chiar asa o drama sa le pui pe cele vechi. Cand am pus intinzatoarele vechi am schimbat si garniturile dar acum am lasat-o pe cea care deja o schimbasem beleaua venea doar de la intinzatorul situata in fata. In cele trei drumuri prin oras facute pana acum a mers foarte frumos. ( SILENT MODE ) Acum dupa toata tevatura am gasit si un post care povesteste de treaba asta la CBR si cu aceeasi solutie tehnica reparata. http://www.vfrdiscus...x-the-old-ones/ Doar ca la noi nu necesita treaba cu dornu si largitul prinderii pentru palpator. Cum fu termalele?
  18. The new VFR's V4 VTEC-controlled intake and exhaust aren't the only areas where efforts were made to reduce noise. The engine's famed high-tech gear-driven valvetrain has been replaced with a new 'Silent' camchain drive that not only greatly reduces mechanical noise, but also reduces the engine's overall weight by nearly 3kg, for quieter, more civilised operation around town as well as for more relaxing long-distance rides. The system's two sets of dual tensioners are equipped with spring-loaded screw-action lifters that maintain steady pressure on the cam chains throughout the engine's wide rev range. Another major benefit of this switch to chain-driven cams is the narrower valve angles made possible by the camshafts' smaller driven gears. This new 1.5-degree narrower included valve angle makes a significant contribution to the engine's more compact combustion chambers, helping to realise a higher filling rate, greater combustion efficiency and stronger overall power output.
  19. S2RJ alright dar era vorba despre alt heat shield mai jos pe traseu si nu ca ii lipseste ci ca nu il mai poate monta in noua configuratie de tobe. Nu am reusit sa postez in timp si textul asa ca : In alta ordine de idei atasez si niste ppoze pentru curiosii de tipul " ce e are inauntru? " daca arcul nu este destul de tensionat lantul reuseste sa apese inapoi axul cu palpator al intinzatorului astfel producand o tzacaneala suparatorare. Axul se extinde singur 3 cm si trebuie retras pentru a fi scos din motor. Retragerea axului se face cu o surubelnita sau o scula facuta din tabla groasa de 1 mm. Intreaga lungime necesita 4,5 ture de surubelnita. Daca zgomotul se produce iar pentru comprimarea axului sunt necesare mai putin de 4.5 ture se poate tensiona arcul interior astfel ca pistonul sa fie impins mai ferm. ( Este o operatiune de multa rabdare si macare de nervi dar gandul ca se scuteste dezasamblarea motorului inlocuire de garnituri si tot tacamul colateral si ceva injuraturi ajuta mult )
  20. Ascultandu-l pe smoke cu nedormitul am dormit perfect dar astazi m-a apucat bazdacul si am operat-o si i-am exorcizat tzacaneala. O simpla sirma de siguranta ce tine arcul la locul lui in corpul intinzatorului de lant ( distributie ) nu statea cum trebuie astfel permitand sa revina intinzatorul si sa permita tzacaneala. Ac sper sa stea cuminte sa nu o mai apuce.
  21. La V-TEC 2002 + ScottOiler si mers aproximativ constant dupa ce a inceput sa clipoceasca liniuta am alimentat dupa 44 Km. Dupa o incursiune in rezervor am constatat ca 1 litru, din cei 22 declarati de carte, ramane imposibil de folosit datorita formei rezervorului. Doar poate ca vapori.
  22. P.S - Cine se mai anunta pentru maine la Carol? Eu ma inscriu...deci la ce ora ramane si unde mai exact? Pe partea dreapta a fantanii avand in fata parcul. incepand cu ora 19:30 pana ... in functie de lume.
  23. Ce se intampla daca treci de 2000 rpm? Vino cu ea joi la intalnire caci sunetul filmului se aude dubios si daca nu ne prindem acolo gasim o solutie sa ii dam de cap ca doar e facuta de om. Daca te roade tare intre timp da-mi un PM
  24. O sa razi dar chiar se poate vedea functionarea clapetei de aer. Valva e una clapeta e alta, vlava comanda ppopzitia clapetei. Iar zgomotul tau eu cred ca ar putea veni de la Clapeta de plastic.
  25. Felicitari pentru obitnerea categoriei si rabda desi e greu pana ai plasticul in mana. Se tine si Joia asta de incepand cu ora 19:30 in partea dreata a fantanii stand cu fata la parc. NU e imperativa prezenta alaturi de motocicleta :-D
×
×
  • Creează nouă...