Sari la conținut

Yaz-Ninja

EX+
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    GALATI
  • Motocicleta
    Kawasaki

Yaz-Ninja's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. UN ADEVARAT BRAND CARE SIGUR ISI FACE VA LOC PRINTRE ROMANI.
  2. Mda, DOAR teoretic ca Romania este plina de pustani care nu au nici o treaba cu motocicletele dar ii vezi calare pe R1, CBR 1000 RR si asa mai departe.
  3. In primul rand lasa tu textele astea ca pana la urma tot de partea soferului esti, stai linistit cuvintele cu bataia, si sa il spargem sunt spuse la suparare nimeni nu le-a pus in practica. As arunca cu niste cuvinte grele dar ma abtin, tu auzi oleaca ce spui acolo? Nici macar nu il cunosti si te dai cu parerea ca de cand conduce el motocicleta si cata experienta are. 1. Conteaza prea putin din ce bani are prietenul tau BMW sau de unde a avut bani FILIP de motor, la 18 ani cred ca sparsese o banca sa isi ia motor. 2. Cum poti sa spui ca BMW sunt comune si ca masina ar fi fost alta cand sunt zeci de martori care au vazut si culoarea masinii si soferul................ ai auzit? ZECI DE MARTORI......ca multi s-au ferit sa spuna este alta treaba......sau cumva prietenul tau isi schimbase hainele intre timp? 3. Asta cu experienta este cu dus-intors, aici nu a fost vorba de experienta ci de neatentie la volan si sa stii ca si asta se pedepseste mai ales cand din cauza unei manevre gresite moare un om. 4. FILIP conduce motor de mult timp, daca avea 18 ani ai tras tu concluzia ca este incepator nu? Prima dovada cate stii despre el. 5. Filip a avut scuter inainte, si conducea motor de 125 cmc de mult timp, dovada a doua cate stii despre cunostintele sale in condus motociclete. Nu ne baga noua litera din lege aici ca nu suntem la politie ca nici macar aia nu respecta asta, soferul este tratat cum este tratat pentru ca a omorat un baiat destul de respectat printre noi MOTOCICLISTII dar tu nefiind unul dintre ei nu ai de unde stii ce inseamna asta......si stai linistit indiferent de ce ai spune tu soferul este 100% vinovat de accident si va plati pentru asta, cineva va avea grija de asta si daca cumva face parte din "gasca baietilor destepti" si scapa de pedeapsa va avea viata grea dupa.........in primul rand se va lupta cu constiinta si dupa aia.....................cu alte lucruri. "Este totusi un accident si trebuie tratat ca atare"..............................vorbesti de parca cineva si-a spart un geam la masina. "In Romania tot mortul este vinovat" cam asa reiese din ce spui tu, ca de cand conduce motor, ca ce experienta avea, nu inteleg ce argumente mai ai cand omul mergea pe banda lui si asta vine peste el. Aloooooo, eu zic sa gandesti la rece nu la cald............... si nu-l mai "pupa" acolo pe prietenul tau, fii sigur ca daca nu era vinovat nu sarea nimeni la gatul lui, motociclistii nu sunt in lupta cu soferii atata timp cat fiecare se respecta.
  4. Bravo baieti, TOT RESPECTUL pentru ceea ce ati facut.
  5. R.I.P, il stiam pe baiat din vedere si mergea de ceva timp cu motocicleta, multe mustrari de constiinta pentru soferul ala smecher cu BMW-ul care ii intimida pe motociclisti cu manevre din filme politiste. Din pacate sunt la munca si nu pot asista la inmormantare dar faceti poze, sunt momente cand trebuie sa se vada ca pana si motociclistii au un Dumnezeu. Fara incidente ca vine sezonul.
  6. Yaz-Ninja

    Accident La Cluj!

    Ne bucuram sa vedem ca te-ai refacut, ai grija de tine.
  7. Momentan ma laud cu urmatoarele exponate dar colectia mea este in crestere:
  8. Sarbatori Fericite tuturor si cat mai putine incidente in 2007.
  9. O Kawasaki ZX-12 verde cu o blonda calare pe ea.
  10. Kawasaki Zx-12 sau Honda Cbr 1000 RR Repsol Replica.
  11. Mama mia ce este acolo....materie prima nu altceva....... oare puteam sa iau Zx-ul cu tot cu gagica...
×
×
  • Creează nouă...