Sari la conținut

Mihai.D

Membru
  • Număr conținut

    176
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mihai.D

  1. Nu curgea mult, se putea merge cu motocicleta cu el asa doar ca furtunul era tot timpul ud de ulei si moto era manjita pe toata partea stanga pe sub carene.
  2. Salut, am fost astazi la Emcom Invest din Ferentari si am sertizat furtunul; au schimbat bucata de furtun precum si bucsile alea metalice si a costat totul 30 ron. Urmeaza sa il duc tot azi la mecanic astazi pentru a-l monta pe motocicleta. Multumesc mult Luigi pentru ajutor precum si colegilor care au scris aici.
  3. Si am mai observat ca dupa ce pun mansonul ramane o bucatica vizibila din tubul de acceleratie. ( cam 1 cm langa blocul de lumini ) Mansoanele vechi acopereau si partea aceea. O sa mai incerc zilele urmatoare sa vad ce si cum.
  4. Am achizitionat aceste mansoane http://motooutlet.ro/shop_ordered/8665/shop_pic/big/STF-201-3013.jpg?time=1385245708 dar nu reusesc sa le montez. Am observat ca nu intra pana la capat pe tubul de acceleratie ( asa cum intre mansoanele originale ) iar surubul de la capatul de ghidon este mai mare decat gaura in care intra surubul original. Din ce am inteles de la magazin, mansoanele pe care le-am cumparat sunt marimea 22. A mai montat cineva mansoane aftermarket de acest tip pe SRAD ? Multumesc.
  5. Pe mine m-a oprit de vreo doua ori fara motiv, i-am aratat actele, am facut misto un pic de el si dup-aia am plecat mai departe. Vedeti ce bine este sa fiti in legalitate cu toate cele ? Nu au ce sa va faca. Omule, ce bucurii ai si tu... sa pierzi vremea zilnic aratand actele la toti militienii
  6. La voi la ce nivel sta lichidul de frana pe fata in butoias ? La mine e aproape de minimum ( cu motocicleta tinuta drept ) si cand am incercat sa-i mai pun lichid, mi-a dat pe dinafara...
  7. Pai dupa ce se opreste si o pornesc din nou, merge normal; de vreo 2 zile am vazut ca nu a mai facut asa. Filtrul e d-ala de dacie de 5 ron... Ma gandesc ca daca era prea mic filtrul nu se mai alimenta cum trebuie in mers
  8. La Florin am fost sa imi faca sincronizarea. Motocicleta merge foarte bine, trage cum trebuie, porneste bine. Singura chestie e problema descrisa mai sus... Am pus un filtru de benzina intre blocul de carburatoare si rezervor ca sa nu mai bage chiar toate mizeriile din benzina; La filtrul din rezervor nu am umblat deloc ( e cumva sorbul ala care vine pe pompa de benzina ? )
  9. @suzukirf60 In mers face. Daca stau pe loc si doar o turez atunci revine la relanti cum trebuie. Daca sunt in mers si accelerez puternic, o duc in ture mari, apas ambreiajul si uneori turatia scade mult sub relanti si se opreste motorul.
  10. O am din 2011... Prima oara i-am facut sincronizare si curatare carburatoare in primavara lui 2012. Am cazut in decembrie 2011 cu ea pe o linie de tramvai si dup-aia a inceput sa mearga foarte prost - nu se mai tura mai mult de 4000-5000 rpm - A doua sincronizare am facut-o acum o saptamana. A stat peste iarna cu putina benzina in rezervor, am pornit-o, am plecat cu ea si dup-aia tot asa, nu se mai tura si pana la urma s-a oprit si n-a mai vrut sa porneasca. Acuma am observat inca o chestie, daca o duc in ture mari ( 10.000 - 12.000 rpm ) dupa care apas brusc ambreiajul, turatia scade sub valoarea normala de relanti si se opreste motorul.
  11. Mobra e din '99 si initial era gri cu negru. Dupa ce am zgariat-o, m-am gandit sa pastrez aspectul original dar sa schimb culorile Am folosit cobalt blue pentru zonele cu albastru si candy black ( perlat cu albastru ) pentru zonele negre. Stickerele le-a facut vopsitorul, le-a lipit pe moto, dupa care a dat cu lac peste.
  12. Ia ca pun si eu o poza cu SRADU meu ( ca va plangeati ca suntem putini : ) Initial era alta culoare, dar am alunecat cu ea pe o linie de tramvai si am vrut sa o vopsesc pentru ca i s-au zgariat carenele pe partea dreapta.... In rest in afara de sincronizat de 2 ori carburatia nu am avut probleme cu ea.
  13. pai acuma daca bei 30 de beri, unde sa mai intre si apa ? ))
  14. Dati doua ture cu hayabusa imediat ce terminati ultima sticla, iar a doua zi mahmureala va fi cea mai mica dintre problemele de care trebuie sa va ingrijorati. Nu sariti cu topoarele pe mine dar nu m-am putut abtine ))) ONTOPIC : La mine merge o portie dubla de ciorba de vacuta cu smantana, dupa care un pic de somn, dupa care iar mancare. ( iaurt si alte chestii de genul ) De asemenea am observat ca daca in timp ce ma alcoolizez mai bag si cate un pahar de apa din cand in cand, parca nu mai e asa naspa a doua zi dimineata.
  15. Mihai.D

    Accident Mamaia

    Pai acum o luna ziceati ca se trezise si vorbea. Ce s-a intamplat intre timp ?
  16. Mihai.D

    Accident Cluj

    E, pai acuma ar trebui sa aiba si infractorii ocazia si placerea sa munceasca. E ultimul post pe care il scriu pe topicul asta, pentru ca nu are rost sa dezbatem aceste probleme aici. Oricum nu se va schimba nimic pentru ca nu este in puterea noastra. Odihneasca-se in pace motociclistul si sa incercam sa fim mai atenti noi restul.
  17. Mihai.D

    Accident Cluj

    Da, din pacate asa este cu legea si logica romaneasca... Ar putea sa-i puna totusi sa faca munca in folosul comunitatii... cred ca 2 ani de strans gunoaie de pe jos sau sapat la autostrazi cu salariul minim pe economie ar face minuni. Nici nu ar mai fi nevoie sa-i mai bage la puscarie. Daca dup-aia individul recidiveaza, ii mai dai niste ani de munca; o sa ajunga sa traiasca intr-o lume de rahat si sa-si doreasca sa nu se fi nascut. Chestia asta oricum ar trebui sa se aplice la chestii foarte grave, nu ca l-a prins politia ca nu poarta centura sau ca nu-i functioneaza un stop. Canalul Dunare-Marea Neagra ar trebui sa fie folosit ca referinta.
  18. Mihai.D

    Accident Cluj

    Daca nu-i baga la puscarie decat cu suspendare, macar sa le anuleze permisele cu interdictia de-a mai da vreodata de permis. Sa ne amintim de cazul Huidu ? acolo nu a fost neacordare de prioritate dar din cauza lui au murit 3 persoane...
  19. Mihai.D

    Accident Cluj

    Cati motociclisti trebuie sa mai moara pana cand o sa incepem sa ii tragem la raspundere pe ticalosii aia de taximetristi si soferi care nu se asigura ? Acuma de ce nu se mai face referendum ca sa le anuleze la marlani permisul de conducere si sa nu se mai poata apropia de o masina toata viata ? De ce nu mai sare lumea sa isi faca cu parul si cu toporul dreptatea pe care justitia nu e in stare sa o faca ? Probabil ca taximetristul o sa conduca in continuare si nu o sa pateasca nimic. Pentru cei care spun ca a fost culpa comuna, puteti sa priviti in felul urmator : motociclistul a gresit ca a mers prea repede si a platit greseala ( acuma e mort ), taximetristul a gresit ca a facut stanga fara sa se asigure si nu o sa pateasca nimic sau o sa ia 1-2-3 ani de puscarie cu suspendare.( daca ar fi murit si taximetristul atunci s-ar fi facut dreptate si ar fi existat un echilibru )
  20. Astia doi sunt la fel de rai ca si restul care provoaca accidente din cauza propriei tampenii. Nu conteaza ca merg pe jos, pe role, pe bicicleta, pe motor sau cu masina. Care e diferenta ca atunci cand merg pe moto sa fiu imprastiat pe asfalt de o masina sau de o motocicleta ?
  21. Aaa, normal ca nu cred ca deranjeaza pe nimeni sa faca 15 minute pana la munca dar ma refeream la cei care fac slalom cu 100 la ora printre masini si dupa aia apar la tv
  22. Cat timp mergi pe motocicleta pentru ca ITI PLACE si nu ca sa agati pitzipoance, sa te dai in basini sau sa faci 15 minute pana la munca in loc de 1 ora, atunci cred ca te poti considera cumpatat ( chiar daca esti incepator ) si poti sa-ti iei si super sport.
  23. Mihai.D

    Reparatii sei

    Salut, Am o sa de GSXR ( doar partea de la pilot ) care ar trebui reimbracata. As dori sa stiu cat costa si cam cat ar dura lucrarea. Multumesc anticipat.
  24. Ice T - Cop Killer ( http://www.youtube.com/watch?v=BSvD5SM_uI4 )
  25. @storm: intai de toate apuca-te sa faci scoala ( nu stiu daca mai ai cum anul asta pentru ca deja sfarsitul de sezon cam bate la usa ) dupa care iti cumperi mobra. Cand iesi in trafic mergi linistit, nu te apuca sa faci tot felul de nebunii, beleste ochii si in general nu te expune la situatii care iti pot provoca neplaceri. Motocicleta pe care o vei avea este destul de usoara asa ca nu ar trebui sa ai probleme cu ea. ( eventual cand faci scoala poti sa vorbesti cu instructorul sa te lase sa mergi si pe 250 pentru ca este mai grea si mai puternica decat cea de 125 si zic eu ca te va ajuta ) Unii dintre noi dupa ce am luat examenul am mers direct pe 600, dar datorita faptului ca am dat dovada de bun simt in trafic si nu am facut prostii suntem inca intregi. ( eu de exemplu nu stiam sa merg nici pe bicicleta cand am inceput scoala ) Cum zicea si colegul de mai sus, acum nu e cea mai buna perioada sa inveti sa mergi pe mobra deoarece asfaltul e rece, nu esti obisnuit cu traficul si s-ar putea sa te sperii de vreo masina/bicicleta/oaie/mobra si sa dai cu fundul de pamant. ( nu-mi sariti in cap ca sunt incepator si dau sfaturi dar am apucat si eu sa vad ce inseamna sa fuga rotile de sub tine cand incerci sa ocolesti vreo chestie din scurt )
×
×
  • Creează nouă...