Sari la conținut

flavius1991

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de flavius1991

  1. Deși conștientizez că prostia, incompetența, nepăsarea, infatuarea și cretinitatea (în general, durutu'-n pOOlism) nu se simt nicăieri mai bine decât la noi, m-apucă toate pandaliile atunci când toate cele de mai sus cumulează cu dobitocenia lu' nea Caisă tractoristu', iar astfel de necazuri lovesc asupra unor oameni în ale căror caracterizări nu încap termeni de comparație. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
  2. S-o stăpânești sănătos! E de-a dreptul o superbitate.
  3. @rob debruce - Porecla lui era Norbi... avea un BMW ursuleț vișiniu cu care făcea din astea:
  4. Dumnezeu să-l odihnească! Era prea tânăr, avea o întreagă viață înainte...
  5. Dumnezeu să aibă grijă de tine acolo sus, Radu! Sunt sigur că vei veghea și asupra noastră. Din păcate, nu am avut onorea de a te cunoaște, însă cu profundă durere în suflet le transmit apropiaților sincere condoleanțe.
  6. Mulțumesc pentru sfat! Nu sunt din București, ci din Pitești, dar i-am trimis un mesaj lui Doru Gugeanu și aștept să-mi răspundă.
  7. Să-i respectăm memoria colegului plecat prematur dintre noi! Nu cer prea mult. Indicat ar fi să lăsați certurile (și implicit "experimentații" care le stârnesc) deoparte și să dați dovadă de înțelepciune.
  8. Bun, mulțumesc frumos pentru lămurire! Așadar, dacă are cineva piesele de RF (fie 4, fie 6 sau 9) enumerate mai sus, let me know.
  9. Vă salut! Caut și eu câteva piese pentru un Suzuki RF400R din '94: bord, carenă față + farul integrat, eventual semnalizatoare laterale față și oglinzi. Dacă știți că se potrivesc și cele de la 600, cu atât mai bine; plasticele arată oarecum la fel, dar nu știu sigur dacă sunt compatibile. Oricum, dacă aveți ceva din astea, dați-mi de știre. Mulțumesc!
×
×
  • Creează nouă...