Sari la conținut

vreau_bani

INACTIV
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vreau_bani

  1. vreun detinator de 600rr ar fi interesat de un schimb cu un bmw 523i din 97? pm me pls
  2. vreun detinator de 900 ar fi interesat de un schimb cu un bmw 523i din 97? pm me pls
  3. donez piese de aprilia rs125 extrema din 94. detalii aici sau la glomnicu@ymail.com
  4. va certati mai mult ca niste pi*de. voua cand plm vi se pare normal sa cadeti?? nu in primele luni cand va urcati pe motor?? sau voi mergeti 10 ani zi de zi pe motor si dupa aia va prostiti si incepeti sa cadeti?? mai bine sa cazi la inceput si iti zgarii motorul decat sa cazi dupa 2-3 ani si sa te adune astia de pe strada (ca zici ca frate daca nu am cazut in 3 ani nu mai cad)
  5. am auzit ca hyosung este facut din plastic... chiar si motorul este din plastic ))))
  6. piesele sunt in stare buna. am orice piesa, mai putin cilindrul cu pistonul pe care le-am vandut, si ambielajul (am unul stricat si unul reconditionat pe care-l vand cu 100 ron pentru cine se risca). astept cererile si intrebarile voastre aici, pe mail (vreau_bani2005@yahoo.com) sau la telefon (0751548684 sau 0767554733). .
  7. pai s-a intamplat cam asa: mergeam cu conserva si inainte cu vreo 200 de metrii de limitator m-am uitat in oglinda si am vazut motorul (modelul asta mi-l doresc demult si vara asta s-ar putea sa imi cumpar unul), am tras putin dreapta de volan sa nu-l incomodez cu ceva (aveam in jur de 60 kmh), m-a depasit, si imediat ce ma depasit a schimbat intr-o treapta inferioara (probabil a doua) si s-a ridicat pe roata din spate; a mai prins ceva viteza si abia cand mai avea vreo 30 de metrii pana la limitator si-a dat si el seama ce este acolo si a franat (fiind in wheelie), am impresia ca a actionat ambele frane pentru ca imediat ce a atins solul cu roata fata, motorul s-a culcat pe partea stanga, s-a dus taras vreo 5-6 metrii si s-a infipt sub un opel omega care incetinise la limitator. la impactul cu masina, baiatul asta a fost aruncat peste masina, putin in stanga, pe sensul celalalt de mers vreo 7-8 metrii. am oprit pe dreapta, am vazut ca s-a ridicat, s-a uitat la motor, si-a scos casca, si atunci in prostia mea l-am intrebat daca a patit ceva, daca s-a lovit (din unghiul din care ilpriveam eu nu se vedea ca ar fi patit ceva, si ma gandeam cum putea sa scape fara nici o zgarietura din moment ce el era in pantaloni scurti si tricou), parea cam turmentat si a zis ca nu are nimic, insa dupa ce s-a intors am vazut ca pe partea stanga era plin de sange (toata mana stanga, partea stanga a abdomenului si piciorul stang erau pline de julituri si sange). dupa ce am observat ca "nu avea nimic" l-am intrebat daca vrea sa-l duc la spital sau daca pot sa-l ajut cu ceva si azis ca nu. am mai stat putin pana a aparut si un militian si dupa aceea am plecat. motorul arata destul de varza, se sparsese baia de ulei; insaasta conteaza mai putin... bine caa avut casca si nu si-a rupt nimic... si cred ca s-a convins si el la ce e bun echipamentul, ca juliturile alea ustura raau. multa bafta si sa auzim de bine
  8. il cunoasteti vreunul pe baiatul cu cbr900 cu numarul vl-27-atw?? este vorba de baiatul care a cazut sambata la olanesti
  9. mai citeste o data titlul topicului. se numeste "Ati Avut Accident De Cand Conduceti Moto?", nu zice nimeni nimic de cati km am facut, pe mine m-a intrebat cineva si eu am raspuns. te-ai gandit ca poate eu faceam si 1000 pe zi?? am facut doar atatia pentru ca motorul meu a fost mai mult stricat decat bun, am stat mai mult sa repar la el decat sa ma plimb, dar si cand mergea uitam sa mai trec pe acasa. 12 mii am cu motorul meu, ca asa cand mai prindeam cate un prieten cu motor mai faceam cate 50 km si cu al altuia, si mai toti mi le dadeau la o tura ca stiau cum merg cu ele si aveau incredere. asa ca nu mai sari tu cu gura ca "doar 12 mii??" tu de exemplu cati km ai pe motor si de cand ai permisul??
  10. nici un accident, nici macar n-am scapat mobra de pe cric. am permis de 3 ani
  11. si pe o parte sa fie o sportiva si pe una chopper sau altceva
  12. am avut si eu sfera vreo 3-4 ani si in ultimul timp am avut pe el bujie romaneasca la 20-30 de mii si mergea perfect. singura chestie nasoala am avut o gaura in furtunasul de la robinetul vacumatic, de sub rezervor si cand se mai incalzea se dilata si furtunasul si imi taia benzina si se oprea si mai pornea dupa o jumatate de ora. dar din cate spui tu nu vad sa aiba vreo legatura cu robinetul acela. cu al meu alte probleme nu am avut deci cu mai mult nu te pot ajuta. bafta in rezolvarea problemei!!!
  13. daca imi gasiti si mie un loc ca pasager aduc eu aparatul de fotgrafiat
  14. cred ca ar fi o idee buna, dar daca altii vor abuza de ea? in principiu daca 3000 de utilizatori ar dona cate un euro am putea ajuta un om sa-si cumpere motor, nu? dar s-ar putea ca dupa aceea sa apara altul care sa spuna ca lui X i-am luat motor si el a pus bani si acum vrea si el motor, nu? deci va trebui sa cumparam pana la urma 3000 de motoare? eu m-as baga oricand dar trebuie facute niste reguli. daca se rezolva ceva anuntati-ma si pe mine printr-un pm.
  15. marfa filmuletul, marfa motoretele, schemele, totul e marfa. felicitari. si nu-i ascultati pe ceilalti (poate sunt doar invidiosi). PS: imi pare rau ca ti-a fost furat motorasul. bafta in recuperarea lui!!!
  16. parca ziceai ca ai permis: ''acum dupa ce mi-am luat permisu nu mai am nici o treaba cu parintii si de aia imi cumpar aprilia rs''
  17. am vazut intr-un nr mai vechi din moto life sau univers moto, un tip din alba-iulia, kerosen ii zicea, si asa intra si pe forumuri, vopsise la airbrush un r1, si il facuse belea. daca gasesc o poza sau revista o pun aici. gata, am gasit poza. cost in jur de 15 milioane toata treaba asta
  18. desi am 18 ani si un rs de aproape un an, ma multumesc cu ea deocamdata. cred ca urmatorul ar fi un fzr sau cbr de 600, mai vechi sa nu fie asa puternice, si dupa un repsol.
  19. da motorul a fost al lui dogg. bine dupa dogg a mai avut un proprietar si dupa aceea eu
  20. daca imi fac rs-u' pana atunci vin si eu. daca nu il fac pana si are cineva nevoie de un om cu permis ma ofer voluntar (0745090234).
  21. va salut si eu cu farul. dragos glomnicu ma numesc, din rm valcea. aveti aici o poza cu rs-ul meu surprins undeva la tzara. cu mine nu am dar imi fac una cum in timp ce scriu. asfalt uscat!!! si poate ne intalnim toti intr-o zi
×
×
  • Creează nouă...