Sari la conținut

alecs_the_boss

Membru
  • Număr conținut

    96
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    alecs_the_boss@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Motocicleta
    CBR 1100 XX

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Hornet 600, CBR 1000 RR, CBR 954 RR,

alecs_the_boss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Acum sunt toti pe facebook ) Ar fi ceva daca ar mai intra si aici din cand in cand..
  2. Deci ? QUALIFIER II sau PILOT POWER 2CT ? a cam ramas in pom discutia acum am vazut
  3. Am revenit cu noua achizitie . Nu regret nici un moment alegerea facuta (pentru mine... 1000RR este peste 954RR). Toate cele bune !!
  4. alecs_the_boss

    BURSA LOCALA

    Scuze ca postez mesajul aici... am scris si la OFF TOPIC, dar probabil nu intra lumea.. la fel ca aici.. "Salutare, as avea si eu o intrebare pentru voi... aveti ceva idee de o Honda CBR 954 RR rosu+negru cu numarul IS 59 JKT ? L-ati vazut cumva, sau cunoasteti proprietarul ? Sau vechiul proprietar.. M-ar interesa si pe mine detalii.. in caz de cunoasteti motoreta.. Va multumesc ! Va rog daca imi puteti da P.M. Drumuri bune si asfalt uscat !"
  5. alecs_the_boss

    Off-topic

    Salutare, as avea si eu o intrebare pentru voi... aveti ceva idee de o Honda CBR 954 RR rosu+negru cu numarul IS 59 JKT ? L-ati vazut cumva, sau cunoasteti proprietarul ? Sau vechiul proprietar.. M-ar interesa si pe mine detalii.. in caz de cunoasteti motoreta.. Va multumesc ! Va rog daca imi puteti da P.M. Drumuri bune si asfalt uscat !
  6. Salutare, un posesor de 1000rr din Constanta, ma poate ajuta si pe mine sa vad cum imi vine ? Ma bate gandul sa imi cumpar un CBR 1000RR (2004-2005) in schimbul unui CBR 954RR(2002-2003). Pe 954 m-am suit, este ok, cat de cat. Astept si eu PM daca ma poate ajuta cineva. Multumesc ! O zi perfecta !
  7. Buna seara, asa pe ne pusa masa, este cineva tentat de un drum lejer maine la Sf. Andrei ? Mai de dimineata asa, daca vrea cineva, poate ne intalnim astazi sa discutam. In plan am fi 3 pana acum. Alex : 0720089097
  8. Da, la asa ceva ma gandeam si eu http://www.varta-automotive.ro/index.php?id=515&artikelNr=506014005A514 . Sa vad acum, unde o sa gasesc in Constanta si la ce pret.. Multumesc inca o data Sorin. Doamne ajuta si numai bine !
  9. Multumesc Sorin . Astazi ma gandesc sa o resuscitez pe asta si daca porneste fara probleme, cumpar alta, peste vre-o saptamana. Sincer, nici nu stiu ce baterie e ok... Banuiesc ca VARTA, BOSCH ?
  10. Doamne ajuta sa fie asa . Acum mi-ai dat un deget, iti iau toata mana. Pot pune baterie de amperaj mai mare, dar la aceleasi dimensiuni ? La masina nu este nici un fel de problema(de la 60 am pus 75).
  11. Houston, We've Got a Problem ... Am pornit-o ieri seara(nu o mai pornisem de vre-o saptamana si ceva), cu un prieten, am dat o tura sa ii fac presiunea la roti, iar dupa ce am oprit-o nu a mai pornit si dupa 2-3 incercari a murit bateria.. Pana la urma am pornit-o impinsa. Ma gandesc la 2 lucruri : 1.Bateria trebuie resuscitata sau una noua, 2.Faimosul releu de incarcare... Ramane sa verific maine cu un aparat de masura... Ce sa zic, a dat norocul peste mine Mai am si eu o saptamana si iau permisul...(Mentionez ca prietenul meu a condus, eu nu ma joc..)
  12. Urat... multa sanatate ! Soferita era si colorata ? In Spania... multi indieni.. Doamne ajuta sa se faca bine si sa isi poata recupera daunele..
  13. Ma ajuta si pe mine cineva din Constanta cu un Hornet ?? Saptamana asta, o sa am banii.. Sau vine cineva la mare curand? Dau un cico Aaa, am uitat sa spun scopul : Vreau sa vad cum imi vine..
×
×
  • Creează nouă...