Sari la conținut

rugina

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rugina

  1. Pana la Marginea ai ceva drum denivelat semnalizat in curbele dupa Varfu Dealului in rest drum acceptabil fara gropi ,tot traseul frumos ca peisaj merita daca esti in zona sa il faci . Transraraul e placere pana ajungi in drumul spre Vatra Dornei - Poiana Largului acum o luna era decopertat pe zone extinse insa cu atentie si viteza potrivita il faci fara probleme .
  2. Salut , daca intereseaza pe cineva am un piston diametru 57 pentru suzuki ts 125 2t std este 56 ,pretul sau ar fi 100 lei .multumesc
  3. Merge asa doar ca nu o pot folosi decat cand nu ploua . Pe suporti adezivi nu merge decat daca o pun in carcasa si am modelul de carcasa plin in partea unde vine microfonul. Am gasit alta carcasa cred ca rezolv cu asta .
  4. O intrebare pentru posesorii de sony action camera , cum o prindeti de casca sa filmati cu sunet ?
  5. Salut , Ce aparatoare noroi roata spate aveti montate pe GSA si care din astea ar fi mai indicata ? http://www.wunderlich.de/shop/hinterradabdeckung-boxer-xtreme-5196.html http://www.louis.de/_50fc6e22e2fe1de11a0c45b4ba20144d3a/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10009924&typ_id=0382 http://www.wunderlich.de/shop/wunderlich-innenkotflugel-fur-modelle-ohne-esa-4764.html Multumesc.
  6. rugina

    Service Moto Iasi

    Salut. Unde pot echilibra o janta spitata , plumbii sa fie aplicati pe spita ?
×
×
  • Creează nouă...