Sari la conținut

blackd1rt

Super Membru
  • Număr conținut

    2.021
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de blackd1rt

  1. Pentru ca suntem o gloata, nu un popor, meritam sa fim omorati dupa bunul plac al ciocoilor care ne conduc. Intre timp: 1. Imediat dupa accident s-au plantat presemnalizatoare. DUPA. 2. Sangele a fost spalat de pompieri. 3. S-a astupat groapa (a doua sau a treia zi). 4. Antenele spala de zor epoletii lui Oprea la televizor. 5. Nicio alta televiziune in afara de Digi24 nu face coverage pe subiect. 6. Se da Ordonanta de Urgenta: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20525233-ordonanta-urgenta-care-prevede-spp-putea-asigura-protectie-presedintilor-partidele-parlamentare-intrat-vigoare.htm 7. Un terchea berchea de la Sindicatul Politistilor iese pe post si zice public ca nimeni nu l-a obligat pe motopolitist sa iasa cu motocicleta. Alte stiri: 1. Dosarul Revolutiei de la 1989 s-a clasat. E bun gustul de m...e? Va place? Hai succes la comemorare. 10 minute de tacere. Ce mai conteaza, dupa 25 de ani in care am facut acelasi lucru?
  2. Om, din toate punctele de vedere SE CADE si TREBUIE sa te folosesti de o tragedie pentru a transmite un mesaj. Mai ales acum. Care e diferenta dintre moartea bunicului meu (sau a oricarui om de la rubrica DECESE) si moartea acestui motopolitist? Diferenta consta in CIRCUMSTANTE. Nu comemoram un om care a murit de batranete, in patul lui. Aia da, e o comemorare. In acest caz, cea mai buna comemorare este un punct de vedere vertical, ferm si cu coloana. Nu molotoave, nu violenta, nu ma intelege gresit. Dar comunitatea trebuie sa formuleze un punct de vedere. Nu posturi pe forum. Comunicat de presa. O asumare de pozitie. Altminteri, pozitia asumata e cea aplecata.
  3. Dragi colegi de motocicleala! Daca veti merge la acea comemorare tacand 10 minute c-o carpa alba pe mana veti fi COMPLICII "domnului" Oprea si al Administratiei Drumurilor. In aceste momente nu trebuie sa dati dovada de civilizatie si supunere. Daca "domnul" General Oprea trecea pe rosu si pierdeam 30 de secunde la semafor, ii bateam obrazul cu civitate si civilizatie. Dar acum a murit un om. Puteam fi eu, puteai fi tu, putea fi oricine dintre noi. Servilismul si ciocoismul au dus la chestia asta. S-au savarsit ilegalitati. Lucrurile trebuie sa mearga in penal. Iar eu ar trebui sa tac zece minute c-o carpa alba pe antebrat? Cand puteam fi eu in mormant? NU. Ar trebui sa mergem acolo, apoi la MAI, apoi la Primarie, apoi la Guvern. Si nu sa tacem 10 minute civilizat, ci sa urlam 10 zile cu pumnul in aer. Cine merge la aceasta comemorare, este complice la crima. Adevarul doare.
  4. Parerea mea este ca acest "se va intelege de la sine" e doar o presupunere pe care tu o faci si cam atat. Nu exista niciun punct de vedere exprimat clar cu privire la subiectul asta, de catre vreo asociatie moto din Romania? AMR? Oricine? Ceva cu subiect si predicat: "condamnam clar...", "ne exprimam regretul pentru..." etc.? Doar atat? Comemoram un om? Circumstante, nimic? Nu credem ca e ceva in neregula? Nu ne exprimam nicio parere? Tot mamaligi?
  5. Salut, Am intrebat si pe topicul cu comemorarea, dar intreb si aici:
  6. Salut (dupa o lunga absenta). As dori sa stiu daca exista un punct de vedere comun al comunitatii moto asupra acestui caz nefericit. Exista un mesaj pe care dorim sa-l transmitem presei? Pentru ca ceea ce este mai sus nu e un comunicat de presa, ci doar o invitatie la a omagia memoria motopolitistului. Nu exprima nicio pozitie. Exista asa ceva?
  7. Grup tare de comedie, pe facebook: https://www.facebook.com/groups/UTOPIA7/
  8. UNITI SALVAM MELCII: http://www.boredpanda.com/painted-snail-shells/
  9. NU VA UITATI LA WALKING DEAD.
  10. http://olx.ro/oferta/opel-agila-cu-58-cai-frumosi-ID28loz.html
  11. Britni: http://gawker.com/britney-spears-before-auto-tune-is-just-as-bad-as-you-i-1602977403?utm_campaign=socialflow_gawker_facebook&utm_source=gawker_facebook&utm_medium=socialflow6a0a7009719a33d7b2fed84e286fb7136998b5486a1efac8b53c98fc98592bbb5
  12. A-nceput razboiu' cu rusii!!!! Darwin a atacat primu'. Acum sper doar ca Rusia sa fie inteleapta si sa nu atace Anglia. Dumnezeu sa ne aiba in paza!!!!
  13. Legea in romania e o chestie optionala.
  14. Asa cum generalizati voi despre taximetristi, asa generalizeaza si altii despre motociclisti. Am mers de sute de ori pe Andronache, e o strada pacatoasa, dar - ca sa vezi - toate sunt periculoase. In oras sunt bulevarde, strazi laterale, lumea e stresata, se baga la japca, prioritatea e o conventie, nu o lege universala. Neacordare de prioritate? Ce-ati spune sa mergeti mai incet, ca sa aveti de unde frana in siguranta cand e vreun bizon in trafic? Dar cine dracu' merge incet? Treaba asa-i pentru fraieri cu doar doua oua. Cei cu trei, merg mai repejor... ...la spital. Beliti ochii, ca de nu, stiti voi ce beliti. Bafta in trafic si nu va mai victimizati atata. In 99% din cazuri sunteti de vina. (Sa curga muia!)
  15. Imaginea de mai sus e, in mod evident, din Mexic.
×
×
  • Creează nouă...