Sari la conținut

dariusgroza

Membru
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dariusgroza

  1. Da, doar că dacă te uiți la voturi, pare să fi cumpărat likeuri. Sunt majoritatea conturi fake. (Favorita reală e Rodica Grigore, cu vreo 1.8k likes. După ea sunt eu cu 1.5k. Deci eu oricum nu câștig, doar zic că ar fi păcat să câștige prin fraudă.)
  2. Mulțam fain, voi studia. (Deși m-a depășit tanti Rodica, nu-mi explic cum, dar dacă apucă ea motorul, îi urez distracție-n tură. Din Fetești în Durmitor https://scontent-lht6-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/27503784_1750810084976615_5804010990536314061_o.jpg?oh=28508342051a3843140965679ff0e1f4&oe=5B4D0B25)
  3. Mi se pare că tu nu știi diferența dintre gumă de motor și gumă de mestecat. Cum anume se aseamănă traseul meu cu traseul său?
  4. Traseul fix nu e încă stabilit (chiar și harta e orientativă), fiindcă va trebui să studiez fiecare județ când se-ncheie concursul, fiecare în parte și probabil planul de-acasă nu va fi la fel cu fiecare târg, ca să zic așa. O să întreb și colegi moto de prin fiecare, că practic sunt toate drumuri puțin sau deloc marcate. A, și desigur, poți să verși aici orice idei sau recomandări din județul tău, că desigur c-ajută.
  5. Nu e neapărat cartea naționalismului, cât e cartea offroadului, mai ales că toți au ales trasee externe de recreere, ori eu dacă primesc motorul în testing 1 lună, o să-l testez pentru ce-i în esență predispus. Mulțumesc celorlați de urări! Iar pentru dvs - mai sunt alții-n albumul de concurs și, dacă e vreun traseu mai interesant, se poate vota acolo, că nu-i pagubă.
  6. În esență este vorba de un concurs la care particip, dar la nivel informațional, dacă-l câștig, ar ajuta foarte mult orice informație locală, din fiecare județ despre trasee offroad/forestiere/accidenate, din care să ies "la lumină" doar cât să punctez atingerea capitalei fiecărui județ. Context: Un brand de motoare (nu-i fac reclamă - deocamdată, că fiecare cu al lui, deci nu despre asta-i vorba) organizează un concurs al cărui premiu e un enduro touring dat la teste pentru o lună, ca să-și facă "vacanța" cu el câștigătorul. Eu am avut altă idee... Pe când majoritatea se gândesc la tot felul de experiențe exotice, eu mă gândesc să ating fiecare capitală de județ din țară, făcând "turul României" exclusiv pe drumuri forestiere sau offroad... maxim comunale, ca să conectez forestierele. Și desigur, asfalt când trebuie să întru în câte-un oraș, să dau bună ziua în fiecare județ. M-am înscris și mă mir că-s unul dintre câțiva pe care-i poți număra pe roțile de la o motocicletă (cu tot cu alea de schimb pentru off road) care au ales traseu intern, la 100 de ani de România. Dacă doriți, mă puteți vota cu un like la poza asta (sau să vă uitați prin album și să votați pe alt co-ciclist care vă interesează). https://web.facebook.com/BMW.Motorrad.Romania/photos/a.1750772721647018.1073741858.296672550390383/1750797064977917/?type=3&theater Mulțam!
  7. M-am gândit altceva față de participantul standard la concursul care-ndeamnă să-ți faci "vacanța", ceea ce au și plănuit restul participanților... Iar eu m-am gândit că e păcat de așa motor pus la bătaie, ca să faci "vacanța" cu el. Acum te-ai mai lămurit sau tot lumina celui de sus o cauți?
  8. Un brand de motoare (nu-i fac reclamă - deocamdată, că fiecare cu al lui, deci nu despre asta-i vorba) organizează un concurs al cărui premiu e un enduro touring dat la teste pentru o lună, ca să-și facă "vacanța" cu el câștigătorul. Eu am avut altă idee... Pe când majoritatea se gândesc la tot felul de experiențe exotice, eu mă gândesc să ating fiecare capitală de județ din țară, făcând "turul României" exclusiv pe drumuri forestiere sau offroad... maxim comunale, ca să conectez forestierele. Și desigur, asfalt când trebuie să întru în câte-un oraș, să dau bună ziua în fiecare județ. M-am înscris și mă mir că-s unul dintre câțiva pe care-i poți număra pe roțile de la o motocicletă (cu tot cu alea de schimb pentru off road) care au ales traseu intern, la 100 de ani de România. Dacă doriți, mă puteți vota cu un like la poza asta (sau să vă uitați prin album și să votați pe alt co-ciclist care vă interesează). http://web.facebook.com/BMW.Motorrad.Romania/photos/a.1750772721647018.1073741858.296672550390383/1750797064977917/?type=3&theater Mulțam!
  9. Apropo de mers în Africa ș-acuma unde să mai merg: păi, în România. Un brand de motoare (nu-i fac reclamă - deocamdată, că fiecare cu al lui, deci nu despre asta-i vorba) organizează un concurs al cărui premiu e un enduro touring dat la teste pentru o lună, ca să-și facă "vacanța" cu el câștigătorul. Eu am avut altă idee... M-am înscris și mă mir că-s unul dintre câțiva pe care-i poți număra pe roțile de la o motocicletă (cu tot cu alea de schimb pentru off road) care au ales traseu intern, la 100 de ani de România. Dacă doriți, mă puteți vota cu un like la poza asta (sau să vă uitați prin album și să votați pe alt co-ciclist care vă interesează). https://web.facebook...?type=3 Mulțam!
  10. Apropo de țara noastră, o hârtoapă numai bine de dat în toată... Un brand de motoare (nu-i fac reclamă - deocamdată, că fiecare cu al lui, deci nu despre asta-i vorba) organizează un concurs al cărui premiu e un enduro touring dat la teste pentru o lună, ca să-și facă "vacanța" cu el câștigătorul. Eu am avut altă idee... M-am înscris și mă mir că-s unul dintre câțiva pe care-i poți număra pe roțile de la o motocicletă (cu tot cu alea de schimb pentru off road) care au ales traseu intern, în 2018, la 100 de ani de România, cum menționa cineva. Dacă doriți, mă puteți vota cu un like la poza asta (sau să vă uitați prin album și să votați pe alt co-ciclist care vă interesează). https://web.facebook.com/BMW.Motorrad.Romania/photos/a.1750772721647018.1073741858.296672550390383/1750797064977917/?type=3&theater Mulțam!
  11. Deocamdată nu vreau neapărat ceva aventuros (în afară de ture normale, prin Europa, chestii de ăstea). Când mi-a pleznit geanta stângă, eram deja în Angola. Mai aveam "doar" 3500 de kilometri. Aveam o desagă de aia mare, în care de obicei îmi puneam toate boarfele și echipamentul când le dădeam jos de pe motocicletă. Și am făcut eu o geantă laterală din desaga respectivă, ca să contrabalansez ce era-n geanta rămasă de pe dreapta.
  12. Ai cutii laterale de la Konvoi, așa-i? Băieții m-au dotat și pe mine. Rezistă la orice, mai puțin un tir, care mi-a spulberat-o pe aia de pe stânga, prin Angola. (la minutul 1:38 o vezi dându-și ultima suflare).
  13. Bine, bine, da' zic de... căutat. Online. În afară de mobile.de dacă sunt alte site-uri.
  14. De căutat, cea mai bună variantă rămâne mobile.de sau știți voi ceva mai comprehensiv, anume pe motociclete, eventual anume pe BMW?
  15. Uăf. Bănuiesc atunci că mă voi rezuma la un 650 de dinainte de 2008. (Dakarul oricum era prea înalt. De Sertao am auzit și eu aceleași recenzii.)
  16. Pe scurt: ce să-mi iau - un F650 GS pre-2008 sau unul post-2008? Pe lung: am o dilemă. Am un buget de 4500 de euro cu care vreau să-mi iau un 650 GS. Am traversat Africa anul trecul cu același model din 2001, îmi place, acum vreau unul mai nou. A nu se lua în seamă dacă zic diverse gherle, nu sunt un experimentat al motocicletelor, treaba cu Africa a fost o aventură de provocare și n-am murit din pur noroc. Reluând: din câte m-am uitat la prețuri, la bugetul ăsta mă-ncadrez să-mi iau fie unul de dinainte de 2008, cu eventuale dotări, întreținut bine, kilometri mai puțini, fie, cu puțin efort, unul de după 2008, să-i zicem "modernul" 650 GS, dar cu kilometri mai mulți, eventual pe care să mai adaug chestii (scut, crash-bars, alte treburi) Mie, de răsfăț prostesc, îmi plac ăstea noi de după 2008. Sunt mai tăioase, mai "așa-cumva". Dar e strict o chestie de aspect, de gust, în sfârșit. Dar aud că astea de după 2008 sunt un pic mai... sclifosite. Sunt mai electronice, mai urbane, mai de nemți pe care-i doare-n șpiț dacă îi lasă-n drum, că-i ia service-ul și îi taxează sute de euro să schimbe vreo mufă și le-o aduce înapoi acasă. E adevărat? Să mă strofoc pentru unul de 2008 sau să-mi pun fițele-n cui și să-mi iau unu' sănătos de dinainte de 2008? (Ca idee, nu îmi va mai trebui neapărat pentru ture gen Africa. Pentru ture mai europene, on și offroad, dar nu bivoleală de zeci de mii de kilometri prin războaie.)
  17. Am avut banii integral de la un sponsor, persoană fizică. Am cunoscut un băiat într-un birt, i-am povestit ce vreau să fac și s-a oferit să mă ajute cu partea financiară, în sensul că să plătească totul. Singura lui pretenție a fost să rămână anonim, de unde și misterul. Chestii de ăstea se întâmplă. Rar, dar se întâmplă. Statistic, mi s-a-ntâmplat mie (deci o să mai treacă o vreme până vine rândul altcuiva, deci pe mine să mă ocărâți). N-am muncit nimica pentru ei și sunt o scârbă, sper că toată lumea e satisfăcută. Dați-vă jos de pe Internet și urcați-vă pe motoare.
  18. Cum ai rezolvat pana la urma? Sunt usor blocat in Bamako, Mali, cu relativ aceleasi simptome. As avea nevoie de un raspuns urgent. Se poate sa fie doar atat baiu', cum scrie mai jos, neatenție la pornire? http://www.f650.co.uk/forums/showthread.php?4367-F650GS-Cutting-Out-and-Rough-Idle
  19. Firește că mă supăr! Glumesc... Sunt începător, am întrebat. Învăț: ghidon, manete, scărițe. Ok. Nu plănuiesc să mă dau prea viteaz, o să o scot la câteva ture, până se face cald. Mă gândesc că nu strică crashbars. Sper să n-o dau tare de pământ, că n-o să merg tare. O să fiu cât pot de precaut, începător fiind. Mulțam.
  20. Aveți oareșcare crash-bars / guard de BMW F650GS și sunteți atâta de pizdoși într-ale motociclismului, încât nu le folosiți în prezent, vreo lună, până am bani să-mi iau ale mele? Sunt începător, îmi iau carnetul în 2 săptămâni și cât mă mai fâțâi de-nceput cu motocicleta de colo-colo, mi-e frică de-a o da de pământ, în toată splendoarea-i...
  21. MĂŁ, tu Ăž-ai fĂŁcut profil special pentru mine? :D

  22. Eu am un BMW F650 GS adus din Italia. Prin tradus acte se-nțelege tot ce-am primit (talonul anulat, cartea de identitate, contract vânzare-cumpărare) sau doar contractul?
×
×
  • Creează nouă...