Sari la conținut

gremz

Membra
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gremz

  1. Salut! mai ai cumva monopostul la vanzare? si daca da, la ce pret? merci.

  2. si iti functioneaza normal? cam de cat timp il ai si, imi recomanzi sa incerc si eu cu unul de gsx 1000 sau sa incerc sa caut unul de Sv 650 model mai nou? btw, ai idee de unde l-as putea achizitiona si ce teste e nevoie sa-i fac? Merci mult!
  3. Salut! Am achizitionat si eu de curand (Marti) un SV650 si se pare ca are nevoie de un releu nou. Din cate am inteles eu, la punte este "buba", insa cum nu prea ma pricep, va rog sa ma ajutati, ca sa stiu ce sa caut, sau ce s-ar potrivi mai bine. Multam frumos!
  4. Salut! Am si eu o intrebare in legatura cu plata partiala a unei motocicletei pe care doresc sa o cumpar. Situatie: Baiatul (vanzatorul) este din Bacau si seva duce weekendul urmator pentru a lua certificatul fiscal de la adm. financiara. In cazul in care facem in acest weekend contractul de vanzare - cumparare, si ii achit 60% din valoare, pe contract de v-c ce suma va aparea? Suma totala sau cea partiala? Motocicleta o primesc acum sau dupa achitarea sumei totale? In cazul in care pe contract apare suma totala si eu i-am platit doar o parte din ea, mai trebuie sa semnam si o proforma care sa ateste suma incasata de el?
  5. Salut! Sunt si eu o tanara motociclista cu un Bandit GSF 600 n, si stau tot pe la Cora Lujerului Nu am reusit inca sa citest tot topicul, dar ma voi pune pe treaba, promit! Momentan motoriciul mi-e in "vizita" pe la intersectia Mosilor cu Carol, dar sper ca in curand sa-l aduc in "cartier". Sa ne vedem cu bine si asfalt cat mai uscat si cald
×
×
  • Creează nouă...