Sari la conținut

DCT

Membru
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de DCT

  1. In editia de sambata a ziarelor locale spuneau ca au decedat. Dar userul BELgoR a simtit nevoia sa fie putin marlan.
  2. Poftim ? Atata nesimtire in exprimare cum mi-a fost dat sa vad pe acest forum din partea unor membri ma socheaza...
  3. Copilul pasager in Logan ranit si el in accident a decedat. Dumnezeu sa-l ierte si pe el.
  4. http://www.sxc.hu/ , parca aici erau gratuite
  5. DCT

    accident jud.CT

    Se despagubeste si transportul odata cu dauna.
  6. Jesus counter http://www.youtube.com/watch?v=JcjoGn6FLwI&feature=player_embedded Nonsens ce face domnul ala...
  7. Excelent. E mai avantajos asa daca in principiu va fi folosit mai mult timp in masina, decat sa iau battery pack.
  8. Si pe mobra. Deci combo. Nu stiam ca se poate prinde si cu ventuza. E perfect. Vreau 1080p. Nu se poate alimenta continuu de la bricheta, cumva ?
  9. Ma gandesc in ultima vreme sa montez o camera GoPro HD sau ceva similar, sa fie capabila sa inregistreze 720p/1080p dar sa o montez in autoturism undeva pe langa oglinda retrovizoare. Foloseste cineva asa ceva ? Stiu ca nu are treaba cu montajul pe moto dar ma gandeam poate sunt si persoane care utilizeaza in autoturism.
  10. Faptul ca nu am facut referire la vre-un text dintr-o Ordonanta nu inseamna ca scriu ineptii , ca la mine te-ai referit cand ai spus asta, eu am insistat mai in spate pe opinia mea de culpa comuna. Neoficial, e culpa comuna.
  11. Corect. Motociclistul nu avea nicio vina. Poate daca avea R1 trecea mai repede prin fata Loganului si il evita.
  12. DCT

    Sa mai si radem.

    Scuze daca e repost, dar am lesinat de ras, descriere accident auto.
  13. http://g.co/maps/bzcvt , street view din Constanta Vezi cisterna aia din poza ? aia are voie sa faca stanga acolo, e si indicat cu sageata , pe partea cealalta este linie continua, daca mergi putin mai jos http://g.co/maps/k48gn , devine inapoi dubla continua , tot mai jos, linia se intrerupe de data asta pentru ceilalti http://g.co/maps/9nd63
  14. Iar daca nu am, poti sa treci cu vederea. Vrei sa facem acum o lista cu posibile scenarii de accident in care mereu vinovat o sa iasa soferul ? Facem una in Excel si ne apuca 2012 scriind. In toate exemplele tale pana acum este evidenta vinovatia penala a cui e, toate au acelasi scenariu, parca descrii un episod din CSI, ce dracu ... Are o relevanta din punct de vedere penal, soferu va lua cu mare noroc o pedeapsa de 4 ani cu suspendare sau va face inchisoare, iar parintii care nu au stiut sa-si educe copilul fiind preocupati de administrarea vre-unui butic de cartier sau mai stiu eu ce, sa raspunda la fel. Sa fie decazuti din drepturi parintesti daca mai au alti copii sau sa faca inchisoare si ei. Ma rog, ti-as explica in detaliu ceea ce gandesc dar nu cred ca conteaza, tu ai vrut sa-mi arati ca ai dreptate iar in scenariul cu "soferul intoarce". Nu dar poti sa ti-l imaginezi pe tasu si masa lu "ala de 13 ani" cu o durere in p*#! de copil, copilu umbla in ce anturaje are chef fiind necontrolat de parinti, fura cheile de acasa de la masina (ca a invatat el sa conduca de mult cu tasu pe malu lacului la peste) si moare la 2 strazi de casa.
  15. Copilul de 13 ani provine dintr-o familie dezorganizata (moral) sau dezorganizata pe bune. Un copil normal la cap nu ar face asa, ce vede in casa face afara.
  16. DCT

    Ecuatie fara rezultat?

    Tie ti-ar fi stat bine pe o Honda Rune. Sunt destul de rare. A avut o cunostiinta unul de vanzare in Romania, adus din SUA dar nu s-a vandut asa ca a plecat inapoi. Rune cred ca este ideala pentru tine, pretul este un pic obscen dat fiind ca e mai rara. Oricum, nici cu Suzuki Boulevard nu mi-ar fi rusine.
  17. Are you for real ? Care ti-e varsta reala de fapt ?
  18. DCT

    Ecuatie fara rezultat?

    Suzuki M109R Boulevard ? Cred ca sunteti compatibili.
  19. Eh, niste notiuni elementare de drept penal oi avea eu, bateam in alta parte totusi. Ar fi fost ok sa fie trasa la raspundere inclusiv familia moticiclistului. Dar ne ducem prea departe. Momentan emit o opinie pe un forum. Nu face doi bani. In viitor, voi incerca sa nu mai intru in astfel de discutii, nu ajung nicaieri, nu conteaza pentru nimeni. Situatia se va mai repeta cu siguranta.
  20. Mai mult de atat nu pot sa ma fac inteles. Urmarea imediata a unuia care merge cu numere false ar trebui sa fie arestarea.
  21. Imi permit si eu sa intervin cu o curiozitate referitor la siteul www.bikez.com soimumaltez: ai dat exemplu de un Suzuki Burgman 400 si o Honda Silverwing 400 De curiozitate, le-am deschis pe amandoia. Observ o bara de rating si apas Click here to complete rating La Suzuki observ; This motorbike has been rated by 6 persons. La Honda: This motorbike has been rated by 4 persons. Acum, eu din punctul asta de vedere, nu prea pot sa iau de bun acel rating, este ca in reclamele de la TV cu cremele de intinerire "reduce ridurile adanci in numai 3 saptamani. vedeti diferenta* - ni se pune pe ecran un trucaj foto inainte -> dupa, apoi jos cu o steluta * acest sondaj a fost efectuat pe 3 femei de la tara. La fel si cu nota filmelor pe IMDB, orice berbec poate sa se inscrie pe IMDB.com si sa acorde un rating unui film, dupa cum are el chef sau crede de cuviinta. Voi luati de bune acele ratinguri de pe bikez.com ? Aici vreau sa ajung.
×
×
  • Creează nouă...